Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można dobrze zrobic akryle? |
Mam pytanie.W którym salonie kosmetycznym robią dobrze akryle?A może ktoś ma znajomą,która robi dobrze i tanio akryle?Jaka jest cena orientuje się ktoś? Dzieki za info
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można dobrze zrobic akryle? |
ja robilam prywatnie u klientki za 40 zl, ale nikomu jej nie polecam. Na drugi raz jak bede miala zamiar sobie zrobic to pojde do salonu i Tobie tez to radze. i jest fajnie
|
|
madzius przeciez tak chwalilas te "klientke".... cos sie zmienilo?
|
|
ja?? a kiedy ja to klientke chwalilam?? zmienilo.. po tygodniu odpadl mi paznokiec i zaczynaja odpadac wszystkie a z jej strony nie ma odzewu mozna pisac i pisac brak odpowiedzi. nikomu nie polecam. i jest fajnie
|
|
podobno dobrze mozna zrobic je na palcach :p
|
|
;D i jest fajnie
|
|
urzad skarbowy: to było dobre. ja dodam że najlepiej u palcach u rąk. bo z nogami to chyba ciężko trochę
|
|
U Pani Anety - 509 992 575. Robiłam u niej akryle i trzymały mi sie prawie 4 tyg. i żaden mi nie odpadl, poprostu zdjelam je bo miałam juz duzy odrost. Cena - 40zł ( z malowanie i z różnymi wtapianymi ozdóbkami) w salonach kosmetycznych za same zrobienie akryli bez ozdabiania trzeba zaplacic min. 70zł. Pani Aneta ma sporo klientek więc czasem trzeba długo czekać.
|
|
Ona1755 : dzieki wielkie,napewno sie do niej wybiorę:)Pozdrowienia dla Ciebie
|
|
zapraszam do koleżanki na pazurki. tez bardzo dobrze robi: 662788680 Karina
|
|
do karina : A ile bierze Twoja koleżanka?Robi rózne wzory?Pozdrawiam
|
|
tak, wtapia różne rzeczy,bierze ok.50zł. Karina
|
|
tak w ogole to wszytsko zalezy jakie ktos ma paznokcie, jak masz mala plytke paznokcia to nikt ci nawet nie zrobi akryli czy jakis innych bo po prostu jak bedzie ci odrastac paznokiec na krotkiej plytce to ci po tygodniu odpadnie i juz. iwcia
|
|
ze wszystkimi paznokciami da się coś zrobić... tylko wiadaomo że nie dożywotnio!!! a tym bardziej jeżeli chodzi o aryl czy żel. Karina
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |