Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
awaria |
czesc mam problem ze swoim samochodem mam nadzieje ze mni doradzicie co mam zrobic RfCIO RfCIO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: awaria |
otóż mam problem z hondą civic rocznik 93. a mianowicie po przejechaniu paru kilometrów gdy wylacze silnik i po 15 min chce znowu odpalić silnik to nie chce uruchomić i zapala sie kontrolka komputrapo kilku próbach odpala tez mialem problem przy zimnym silniku gdy przekręcilem zapłon sygnał pompki paliwa był słaby i nieodpalił potem wogół nie byłosygnalu i dopiero po paru probach gdy sygnał pompki paliwa był dobrze słyszalny to odpalił. Wymieniłem aparat zapłonowy i to samo. moze wie koś co sie dzieje RfCIO RfCIO
|
|
jak mialem honde to miala slaby akumulator i zawsze gdzies po dluzszej i postoju tak bylo ze nie chciala odpalic... najlepiej to przejdz sie do mechanika
|
|
Jeśli masz przerobiony silnik na gaz, sprawdź cały układ parownika i zaworu. Przy niedrożności przewodu do parownika od chłodnicy może Ci zamarzać zawór. don-key
|
|
http://www.civicklub.pl/ tutaj znajdziesz na bank odp. na swoje pytanie.
|
|
tylko na tej stronie co mi podałeś nie moge sie zalogować RfCIO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |