Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Statystyka. |
Co¶ mnie z rana tknęło i postanowiłem podsumowac te nasz forum. Oto co mi wyszło: Najbardziej aktywnym działaczem Forum ogolne został: Piotr a tuż zamin ulokowali się: Tadeusz Zbych evaa qufer Marek Łukasz Guziec MarCo ¦ledziu. Najbardziej komentowanym tematem był Kabaret z tym kabaretem! Natomiast na forum Polityka na pierwszym miejscu jest: Tadeusz a tuż zamin ulokowali się: Zbych andrzej jarota Łukasz Cypi Piotr MarCo qufer Jakub Krzys a najbardziej komentowany temat to: Kto w Łomży na prezydenta? =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= http://4lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Statystyka. |
Jakie¶ wnioski ?
|
|
Wnioski? 1. Mało nas. 2. Gdzie się zapodział do niedawna „wszędobylski” i często bardzo kontrowersyjny Andrzej Jarota? Panie Andrzeju, co się z Panem dzieje?
|
|
Hmmmm :) ....gdzie podium...? :) ....a jak wygl±da ł±czna klasyfikacja........ na którym uplasowałem się miejscu....? ...dziekuję wszystkim współuczestnicz±cym w tworzeniu "¶rodowiska", które pomogło mi osi±gn±ć ten rezultat.... :) Pozdrawiam _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ja także obserwuje :) On
|
|
Wniosek mi się nasuwa taki: Tadeusz ma najwięcej do powiedzenia w polityce, a Piotr... .............wogóle :) No i dla obu Panów gratulacje. Oby tak dalej. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= http://4lomza.pl
|
|
:) ciekaw jestem tylko jak to "wogóle" jest odbierane? - bardziej o wszystkim, czy bardziej o niczym...? :) Pozdrawiam wszystkie zwierz±tka - duże i małe, nasze pospolite i te bardziej egzotyczne...... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
To podsumowanie to już jest jaki¶ wskaĽnik. Marzę o tym, żeby w naszej Łomży było tak, że nie byłoby już o czym pisać w dziale Polityka. Zbych
|
|
Tak..... w Polsce tak jest.... że albo się narzeka, albo się nie chwali! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Czółkiem a może statystyczkę na najstarszych uczestników forum, niektórzy pewnie nie pamiętaj± jak± formę miało pocz±tkowo. pozdrowionka
|
|
...Ja pamiętam:) Aha, bardzo zdziwiłam się czwart± pozycj± w statystyce;)) Aż tyle nabazgrałam?:)) Piotrze, gratuluję pierwszego miejsca:)) Może jakie¶ spotkanie "podsumowuj±ce" np. hmm w Koterii?:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |