Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dla zwoleników |
w razie czego ja mogę swoje sprzedać... z CS:Source, CS 1.6, DoD i kilkoma innymi... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dla zwoleników |
Glamour ten efekt chyba sie nazywa tu masz pięknie opisane: http://www.tutorialized.com/view/tutorial/Glamour-Photo/1880
|
|
inteligentni to czytają książki, a nie grają LOL ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
on jest s kontowni ROTFL Jarek
|
|
A dlaczego chcesz zrezygnowac z Vectry ? Slyszalem, ze maja spoko internet. Zbych
|
|
tak jak właśnie napisałeś Ptysiu80; powoli i nieuchronnie postępuje w sposób niezauważalny uzależnienie od netu, zacieranie się światów, brnięcie w świat wirtualny. Potem bywają tragedie bo świat realny jest zupełnie inny. Mąż chce zjeść i się wyspać a szef w pracy płaci za rozum a nie za różowe ciuszki i długie paznokcie ! Piss off !
|
|
nie ma tam tablicy, dzisiaj byłem i żadnej nie widziałem, tzn. widziałem wiele tablic, ale tej żółtej to nie. :)))
|
|
Prawda jest taka, ze juz nie mozna wyjsc spokojnie do barow, bo banda pijanych kolesi z nadmiarem testosteronu wyzywa sie na ludziach. Wystarczy nie tak zpojrzec, nie tak sie usmiechnac, a masz gwarantowane, ze znajdziesz sie na torach skopany przez paru kolesi. Co to za czasy, ze trzech czy czterech kopie jednego lezacego? Panowie opamietajcie sie!!!!!!!!! Moze sie to kiedys skonczyc zle....w sadzie lub wachajac kwiatki...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |