poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy znacie osobiście jakichś polityków z Łomży ?

Na ten mecz przychodzimy w rekordowej liczbie. Na stadionie nie może być żadnego wolnego miejsca! Wypełnijmy trybuny po brzegi i GŁOŚNYM DOPINGIEM pomóżmy ŁKSowi utrzymać się w 2. lidze bez baraży!!!

W necie jest już specjalny filmik na ten mecz:

http://youtube.com/watch?v=V7tAh0bLLYE

najlepiej bedzie, jak zobaczy go jak najwieksza liczba osob, wiec rozsylajcie linka znajomym

PEŁNA MOBILIZACJA!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy znacie osobiście jakichś polityków z Łomży ?

3-2 bedzie dwa razy bedziemy przegrywac :P To tylko moj sen haha

.

A szczególnie do ordynatora

Wychodzi na to że najlepiej nie chodzić do kościoła i w nic nie wierzyć.

the thruth tracker

Terrorysto ile wynosi wejście?Bo będe dzisiaj w łomży +/- 19 i moze wskoczyłbym na mały turniej.

Bimbo !

Gdzie najlepiej wybrać się na wakacje ?? W któr miejsce Polski??

Uwarzam, że każdy fryzjer jest dobry , na swój sposób, trzeba tylko trafić na takiego, który będzie nam odpowiadał.Trzeba wziąść poprawkę na klienta, jeśli maruda to takiemu nic i nikt nie dogodzi, a mówienie że ten jest dobry a ten zły, nie sprawdza się. Wiem coś o tym.Musisz sam, metodą prób i błędów poszukać sobie takiego ,który będzie ci odpowiadał.

" Autor: psilocyber (---.techtel.pl)
Data: 07-06-07 00:29

nie uwazam. uwazam ze spoleczenstwo pospolu z mediami i cba juz wykreowaly wizerunek wspolczesnego lekarza. i nawet zebysmy starali sie jeszcze bardziej to i tak media zrobia co zechca. wiec co tu udawac. macie na co zaslugujecie."

Haha, mocny w gebie czlowieku: wizja lekarza lapowkarza nie wziela sie z powietrza ignorancie

pieprzeni naciagacze! (nie liczac wyjatkow)

Piss off !

Psi koliber, wyszlo na jaw, ze dzieciak jestes. Jesli nie wiekiem to umyslem.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

To znaczy wolno mi sie łądują długie wątki z forum i fotorelacje, przypomne ze na innych stronach nie mam takiego problemu

Podejrzewam, ze bedzie problem... ja takiego nie znam. Najszybciej i najtaniej bedzie pewnie zamowic przez internet.

Bimbo !

Buhahaha, kase na serwis! A niby 4lomza to nie firma Speed, ktora bierze kase za hosting i webmastering od wielu firm ? W tym od Urzedu Miasta.

moim zdaniem dla tych lekarzy którzy prowadzą własne gabinety(prywatne) powinni założyć kasy fiskalne wtedy jeden z drugim zastanowi się czy warto zdzierać z pacjenta bo podatki wysokie skoro taksówkarze mają dlaczego nie oni??co wy na to??

Pawel_W dodaj jeszcze, że nie dośc, ze będziesz pracował w normalnych warunkach to jeszcze będziesz szanowany przez ludzi. Nikt nie narzeka na polskich lekarzy, którzy pracują za granicą, a wręcz są zachwyceni.

Aha i Ci którzy sa tak pewni, że przyjada inni ze wschodu - poszukałem troszeczkę, podzwoniłem do znajomych i niestety okazało się, że tam maja lepsza pensję niż my, więc nie dźiwcie się jak nikt nie przyjedzie.... A jak się wszyscy zwolnią to szpital upadnie, przejmie go inna spółka, która zainwestuje, i ten nieporadnie zażądzany szpital będzie jeszcze bardzo dochodowym interesem. No ale oczywiscie społeczeństwo wie lepieju tylko zobaczymy za rok może dwa jak będą wam pieniądze uciekały z kieszeni za leczenie.

Niestety polskie społeczeństwo nie ceni swojego zdrowia (a szkoda), bo jeśli Twoje (wasze) życie jest warte 100 zł miesięcznie to to są bardzo śmieszne pieniądze. Niech się wszystko sprywatyzuje, będziecie mieli ludzie full serwis tylko wtedy poczujecie ile warta jest wiedza lekarzy, która drogo się ceni ojjj drogo. A jak nie to ziółka, zobaczymy czy pomoże....

Pawel_W ja już od dawna nie widzę sensu rozmowy, bo ludzie wiedzą swoje. Ja ich rozumiem, ale najgorsze, że oni nie przyjmują argumentów innych. Jednak rozmawiać należy, bo bez rozmowy to nic sie nie zdziała....

lilaaa pisze, że nic tym strajkiem nie osiągniemy. Bardzo możliwe. Tylko teraz należy się zastanowić co by było bez strajku. Tylko moja droga nie mów mi, że rząd na pewno widzi problem i bez strajku też by to załatwił w ciągu roku...

Najlepiej być biernym i nic nie robić, wtedy będzie najlepiej prawda??? Tylko widzisz lilaaa, ludzie chorować będą zawsze i należy zrobić wszystko, aby byli obsłużeni natychmiast w dobrych warunkach i miłej atmosferze. Bo te kolejki, które są to też na pewno wina lekarzy... najlepiej na nas wszystko zwalić, a rząd sie cieszy, że ma taki durnowaty elektorat.

Wiesz marcinie135 niestety w takiej sytuacji jak Wy lekarze jest jeszcze kilka grup zawodowych, które są powszechnie uważane za niezbędne dla funkcjonowania państwa oraz bezpieczeństwa człowieka. I na dodatek w tych grupach zawodowych panuje bardzo zbliżona sytuacja jak w grupie lekarzy. Brakuje ludzi. Są wolne etaty - z jedną tylko różnicą - bo w momencie gdy studia lekarskie są oblegane i jest bardzo dużo chętnych do pracy w tym zawodzie, to w przeciwieństwie w zawodzie nauczyciela, policjanta czy strażaka pracowac chce już coraz mniej ludzi. Wystarczy przyjrzeć się policjantom - to najbardziej wykorzystywana grupa zawodowa. Za marne psieniądze spędzają w pracy całe życie, nikt nie oddaje im wypracowanych nadgodzin - bo nikogo to przecież z przełożonych nie obchodzi, czy to piątek, świątek czy niedziela. Mróz, śnieg, upał itp... Przełożeni skłócają dodatkowo tych ludzi - bo panstwo zafunfdowało im motywacyjny sytem płac - czyli im bardziej wleziesz komuś w d....ę, tym masz szansę więcej dostać premii kwartalnej. Mały niuans - te więcej to nie jakieś tam kokosy ale najczęściej 50 zł. Mam wielu znajomych w tym zawodzie i słucham co się wyprawia. Ludzie uciekają z pracy.(poczytaj: http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4210066.html ) Nie tylko na emeryturę, ale po prostu rezygnują wcześniej - bo coraz bardziej nie widać sensu tej roboty. Tak jak mówicie lekarze - praca dla idei już dawno się skończyła - owszem, bo trzeba jeszcze wykarmić rodzinę, jednak Wy macie możliwość dorobienia, a taki strażak? Jak? No i przede wszystkim zabrania mu tego ustawa! To jest to polskie równe traktowanie ludzi wobec prawa. Źle się dzieje, naprawdę źle.

< wieczne im odpoczywanie >

Taka prawda o lekarzach. Lekarze sa bezczelni, nie wazne jakim kosztem i nie wazne czy zasluguja -chca wymusic pozyczki. Nawet jesli przez to miala by sie zachwiac stabilnosc budzetu i wszyscy inni mieliby byc poszkodowani, to lekarze MUSZA miec podwyzke bo beda walic piesciami w podloge, plakac i wrzeszczec.

Pie...one nieodpowiedzialne i egoistyczne dzieciaki. I to wam ludzie zycia powierzaja!

na 27 okrążeniu kubica wypadł z toru i ... z bolidu został tylko kokpit . Na szczęście kubica jest przytomny w szpitalu , rozmawia z lekarzami , skarży się jedynie na ból w nogach .

Piss off !

Kilka odkrytych basenów i dużo zieleni, boiska do piłki siadkowej place zabaw dla dzieci - cały kompleks. Uważam, że dobry pomysł. Nawet jak rachunek by wychodził na zero , to warto.

< wieczne im odpoczywanie >

"Bo 1200 to pielęgniarka dostaje za pracę od 8 do 16, a ona też może dyżurować. "

tyle to może zarabia pielęgniarka z długim stażem, brutto!!!

"A lekarze za pracę od 8 do 16 dostają 1500 zł."

to ciekawe jak z takich niskich zarobków utrzymają to wszystko, co podał w pierwszym poście autor tematu...

jeżeli podniosą wynagrodzenie lekarzom, to pielęgniarkom też powinni... w końcu na zachodzie pielęgniarki też zarabiają olbrzymie pieniądze... i moim zdaniem słusznie, bo odpowiedzialność podobna i poziom wiedzy nierzadko niewiele mniejszy...

może zabrzmi to śmiesznie, ale stan samochodu nie powinien mieć wiekszego wpływu na naukę, ja miałem super auto na jeździe, wsiadłem do egzaminowego i szczęka mi opadła, musisz umieć każdym jeździć i złym i dobrym, fakt nie stresujesz się podczas nauki, ale ważne byś umiał dostosować się.

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Cerrefour Express to ma z Hiper Marketem tyle wspolnego co świnia z kamizelką!!

.

gadacie bzdury, spiewała kupę lat w browarze łomża, jest dobra

tak na serio to jest w czwartek o 18

dokladnie, tez liczylem na cos wiecej w mma no ale to taki sport ze nigdy nie wiadomo ile walka bedzie trwala, chetnie bym cos takiego zobaczyl w niedalekiej przyszlosci w Łomży, oby to nie byly marzenia

Bimbo !

Loosac a kto tu szerzy mity na temat Linuxa? Wyluzuj chlopie, bo naprawde poki co, jako jedyny tu chcesz chyba wszystkich na sile przekonac.

Chodzi ci o post Wafla, o tym sofcie dla zusu za 12 mln? Akurat mial racje, nie wiem co Cie tak rozsmieszylo w tamtym temacie? To ze wersja Platnika jest dostepna na Linuxa, to efekt tego ze po dlugich bojach o ile sie orientuje, ZUS na cos takiego zezwolil... ale to tylko wersja klienta dla Linuxa. Bo nie wierze, zeby jakas firma napisala system dla ZUS'u za darmo... I o to Waflowi chodzilo, ale Ty chyba nie zrozumiales sensu wypowiedzi... W tym momencie, to Ty zaczynasz szerzyc mity, bo wychodzi na to, ze pod Linuxa wszystko jest darmowe.

Za to Krzyzak jak sie domyslam, zrobil pewnie wersje z automatyczna instalacja, a nie zaden obraz systemu. Chyba nigdzie tak nie napisal? Nie wiem skad ten wniosek, chyba nie jest to jedyna znana Ci metoda na wykonanie tego?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

adall pomyśl, że zakazy nie są stawiane od tak sobie, paląc przy innych szkodzisz im i powoli zabijasz...

bardzo milo to uslyszec, na przyszlosc prosimy info wczesniej, na bank postaramy sie o lepsza frekwencje :)

Piss off !

Było super, niech żałują Ci którzy nie przyszli. Pozdro dla organizatorów.

Bemol skoro masz dochodu 500 zł miesięcznie to i mieszkania nie wynajmniesz. Nawet kawalerki niestety.

czuubek , jesli juz podajesz informacje to PODAWAJ PRAWDZIWE!KWP w Łomzy poniosla bardzo duze wydatki na budynek---------------remont po wojnie , dobudowanie pietra , zalozenie ogrzewania centralnego , budowa kotłowni, wymiana stropow z drewnianych na zelbetonowe. KWP oddala budynek poniewaz ------- wlascicielem jest PolaK POCHODZENIA Żydowskiego a tak nota bene z Olsztyna.reszte sobie dospiewaj! chyba ze masz swiezsze informacje ,to sie nimi podziel.

£

trocha: to może jeszcze cały kod źródłowy byś chciał? ;)

sprawadzamy czy hasła są alfanumeryczne oraz czy zawieraja duże/małe litery oraz odpowiednią długość.
Sprawdzanie nie następuje na poziomie formularza, to co podajecie to tylko propozycja która może nawet nigdy nie być wykorzystana. Jest to tylko tymczasowa informacja.

Ale czy jest to na tyle istotne by robić wokół tego tyle szumu?

heheh polecam bardzo mile wspomnienia...jak poszedlem tam to 15 kilogramow spadlo:) a co dokladnie chcesz wiedziec?

Podczas jazdy przed Myszyńcem maszynista zobaczył kobietę z koszami i krzyknął, że zwolni - aby się zabrała na pociąg. Ona jednak odkrzyknęła mu, że nie chce wsiadać bi nie ma czxasu i się bardzo spieszy

Dobre, dobre, hehe. Młódszym forumowiczom należy się chyba małe wyjaśnienie. Otóż wąskotorówka poruszała się z prędkością, która do zawrotnych nie należała.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org