sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powodzenia podczas wyborów!

Adamie
"Je¶li potrafisz ¶miać się z siebie to najlepszy dowód, że masz poczucie humoru"
Molier

"Dopnij swego"
"Dialogi na cztery nogi"Jonasz Kofta,Stefan Friedman

---------------------------------------------
Lukasz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powodzenia podczas wyborów!

Chciałem nawi±zać do wypowiedzi Pana prof. z Wyższej Szkoły Agrobiznesu, któr± obejrzałem w telewizji lokalnej. Audycja dotyczyła problemów dotyczacych bezrobocia w Łomży.
1. Chwalił się, że "odci±żył" RUP z 400 osób, które ucz± sie u niego na studiach dziennych.
Czy ucz± sie oni za darmo? Chyba nie.
Co zrobić z tymi ludĽmi jak skończ± studia, może tuutaj znajdzie jaki¶ cudowny lek? Chyba tak, mog± zacz±ć studia podyplomowe (płatne) i znowu na jaki¶ rok spokój, potem z innego kierunku itd. PYTAM CZY TO JEST ROZWIˇZANIE PROBLEMU BEZROBOCIA?
2. Namawiał do popierania lokalnej przedsiębiorczo¶ci, kupowania i korzystania z usług łomżyńskijch firm.
Czy sam to robi? chyba nie, przetarg na sprzęt komputerowy wygrało ZETO BIAŁYSTOK (Prawdziwa Łomżyńska FIRMA) BRAWO!
Czy wykładowcy s± z Łomży? Wszyscy przyjeĽdżaj± z poza Łomży, odwalaj± pańszczyznę i wyjeżdżaj±, PRAWDZIWI ŁOMŻYNIACY!
A swoj± drog± to redaktorzy z TV ŁOMŻA, powinni przeprowadzić prawdziwy wywiad, a nie przy braku tematów do swojego programu bior± wszystko boj±c się, poruszyć jaki¶ temat, bo wtedy nie mieliby co puszczać w swoim programie?
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych łomżyniaków, którzy maj±c kontakt z Panem profesorem niech zapytaj± o wspieranie lokalnej przedsiębiorczo¶ci, ale w czynach, a nie słowach.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org