Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dno i wodorosty |
Różni sie klawiszami po boku oraz Aparatem 5200 - 0.3Mpx 5300 - 1.3Mpx Wyświetlacz: 5200 - CSTN 5300 - TFT Rozdzielczość: 5200 - 128x160 5300 - 240x320 Dokładne porównanie http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1717&idPhone1=1718 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dno i wodorosty |
Piekne dziewczyny i BROWAR ;D
|
|
Nie znam obecnego prezydenta Lomzy, wiec nie bede sie wypowiadal na jego temat. Za to mialem ostatnio okazje poznac vice-prezydenta miasta, Pana Krzysztofa Choinskiego, ktory towarzyszyl druzynie LKS-u podczas jej wizyty w Stanach. Przyznam, ze bylem mile zaskoczony osoba p. Choinskiego, ktory okazal sie bardzo rownym gosciem - grzecznym, przystepnym i potrafiacym znalezc czas dla wszystkich zainteresowanych wymiana zdan, tak o tematyce Naszego LKSu, jak i o walorach czy bolaczkach Lomzy i jej mieszkancow. Alez czego innego by sie tu spodziewac po ... jednym z absolwentow tej naszej poczciwej i kochanej 'Drzewnej'? ...D. wychu Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
: BIG_NJ ... nie wiem czy jak masz te 14 lat to czy powinienes sie polityka interesowac... zawsze ludzie beda plakac i mowic, ze nie sa zadowoleni z prezydenta...tak bylo, jest i bedzie pozdrawiam
|
|
nie ma jak przesuniecie tranzytu na inna droge? tak...mnie te tiry denerwuja jak tamtedy jezdza...wszystko sie trzesie...dobra...waga bo most ale z drugiej strony jak tiry sie udaja to tez za duzo nie zmienia...obwodnica Lomzy by sie przydala i bylby to najlepszy scenariusz... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
A nie lepiej iśc Ci do salonu?Nie będziesz miał bałaganu w domu,a pieniadze te same:)Polecam fryzjerkę na Sikorskiego niedaleko straży:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja spotykam te piekne nie wiem z kim ty sie tam spotykasz :D pozdrawiam :D Ps: Dobre sztuki wypinaja tylki , a bazyle jak zwykla w tyle :D
|
|
re: tarczyn Gdyby w Polsce rząd włączył się do WOSP nie byłoby problemu ze sprzętem w szpitalch, to dzięki temu JERREMU szpitale mają najwyższej jakości sprzęt ratujący życie niemowlaczkom, faktem jest , że część pieniędzy idzie na koszty utrzymania fundacji (jak każdej) jak i sam Owsiak czerpie z tego korzyści materialne( niech sobie czerpie), ale jak dotąd nikt oprócz ojca dyrektora nie podnosił głosu na temat fundacji, dla mnie każdy kto neguje tą działalnośc jest nic nie wartą, nie godną pożałowania egoistyczną świnią. Jeżeli chodzi o firmy działające niby na rzecz dzieci, była sobie firma na Sikorskiego, sprzedawali gąbki za 9 zł, pieniądze miały iść na łomżyński Dom dziecka, kwoty jakie były przelewane były wręcz żenujące w porównaniu z obrotami firmy, miałam okazję znać osobę tam pracującą, która zarabiała po kilka tysięcy zł b bez komentarza Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
A w Łomży jest Prezydent?
|
|
Autor: *** *** (---.elomza.pl) Data: 10-07-07 21:12 "a oszustki ruszają dalej szukać kolejnego jelenia na podróbki prosto z Chin, kupowane hurtowo po bazarach za grosze..." i tu masz racje. taki widok mozna obejrzec np. na ulicy dlugiej. para, czasem 3 lub 4 osob poztawionych co kilkadziesiat metrow wciskajace nachalnie perfumy czesto nabieracjac osoby na ta sama sztuczke "ma pan/i chlopaka/dziewczyne? tak?! a to wspaniale ! dostanie pan/pani drugie perfumy zupelnie za darmo! dla ukochanej/ukochanego " żal du** sciska :/
|
|
ja tez uwazam ze powinni raz sie szarpnac na obwodnice. nie musieliby tak czesto remontowac drog w lomzy (na wojska polskiego mozna se zeby wybic wpadajac w koleiny do kolan) bezsensem jest przewalac tiry z jednago konca miasta na drugi... robic tak w kolko? mysle ze mogliby sie przyjrzec naszym sasiadom z ktorejkolwiek strony. tam duze samochody nie jezdza przez miasta. nie dosc ze maja dzieki temu lepsze drogi mniej ofiar smiertelnych zyja bez roztrzesionych mebli to i kierowcy tirow nie traca czasu na stanie w korkach.... czemu by nie wydebic pienedzy z uni i nie zrobic tego w koncu raz a porzadnie...? (bo nastepcy nie mieliby co obiecywac...?)
|
|
Nie chlejcie tyle to nie będzie śmierdzieć z mordy browarem :))) dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
adall dobrze wiesz co mialem na mysli ..
|
|
jestes z multipharme? :) moj znajomy pracuje w pgf i nie skarzyl sie zeby ktos go wykorzystywal... moze cie wywalili i sie ciskasz?
|
|
Apropo. Jak coś to śmierdzi z Krochmalni, a nie z Browaru
|
|
krochmalnia jest czescia pepesu a browar tez pod niego nalezy ...
|
|
peter - wkleiłem tylko fotki-skany gazet. Nie oceniałem tych wydarzeń. PS: "Nie powiem, żebyśmy byli tam przyjęci z otwartymi ramionami. Litwini prowokowali dość często, przeważnie w sposób mocno głupi np. wypinanie gołej dupy przed knajpą pełną legionistów, albo otwieranie drzwi od samochodu i bluzganie na środku skrzyżowania przez które przechodzi nas kilkadziesiąt osób. W sobotę podjechalismy obejrzeć stadion i moja opinia po tym co zobaczyłam, była taka, że ten mecz w ogóle się nie rozpocznie. Przecież to jest jakiś dramat... Nie wiem, czy Intertoto to jakieś podrzędne rozgrywki, w których nie obowiązują żadne wymagania co do zabezpieczeń na stadionie, bo na stadionie Vetry nie było ich wcale. Zero płotu, jakieś marne ogrodzenie w okół stadionu. Reklamy ustawione przed meczem na jakiś prowizorycznych płotkach obciążonych cegłami Ochroniarzy postawili chyba tylko tak, żeby ładnie wyglądało, bo nie ogarniali kompletnie nic. Przed meczem ludzie robili sobie fotki na środku murawy (w czasie rozgrzewki piłkarzy), część zaczęła sobie poprostu grać w piłkę. Wtedy jeszcze pomogła interwencja Magiery, ale przerwa była nie do ogarnięcia. Godzina meczu najgorsza z mozliwych. W niedzielę ludzie mieli masę czasu by się znieczulić i ogromna część z okazji skorzystała. Masa nawalonych, zero zabezpieczeń, Litwini napinający się po drugiej stronie stadionu i na dodatek 0:2 w dupę i po meczu. Ja byłam przekonana, że tak się skończy. Policja ogarniała jeszcze mniej niż ochrona. Ustawiali się ze swoimi tarczami pochodzącymi ze skupu złomu chyba, w jakiś dziwnych czwórkowych czy szóstkowych pozycjach. Przez moment czułam się jakbym oglądała Asterixa. Pod koniec chcieli chyba byłysnąć więc wpierdolili gaz na trybunę, na której spokojnie stali ludzie, wywołując niemały popłoch. Cud, że nikogo nie stratowano.(ww.legialive.pl)"
|
|
'Have no fear', czuubku - wychu juz nie az tak kochliwy ... przynajmniej juz nie w tych jego 'latach' ...:D. Oczywiste chyba, ze to co przytoczylem to byly takie szybkie me spostrzezenia wzgledem wylacznie prywatnej osoby p. Choinskiego i wcale nie dotyczace jakichkolwiek osiagniec czy niedociagniec podczas sprawowania Jego oficjalnej funkcji. Bo jakby mi tu? Ta role 'ostawilem' po prostu dla ludzi o pokroju 'czuubka', 'Stefanka' i podobnych im ubocznych obserwatorow i z 'szybkim spustem' krytykow nie omieszkajacych sie zaraz dowalic tym przy wladzy przy kazdej pierwszej lepszej okazji, czyli tak typowo ... 'po lomzynsku' :(. Zreszto te moje ostatnie obserwacje wcale nie odbiegaja od poprzednich mych sentymentow wobec calej tej grupki gosci z Lomzy - tak zawodnikow, dzialaczy, jak i kibicow. Po prostu ludzie umieli sie zachowac i zrobili na wszystkich b. mile wrazenie. Ot, co! wychu z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
jednym slowem pelno u nas "zlodziejstwa ", przyklady mowia same za siebie osobiscie spotkalam sie z kazdym z tych wymienionych i jedno mozna powiedziec, ze to wszystko to jedno wielkie bagno .... moze sprobujmy sami z tym walczyc ( tak jak teraz ) naglasniac sprawe rozmawiac z znajomymi, bo wiadomo ze jak niebedziemy dawali kasy to interes przestanie sie oplacac ........
|
|
Moja suczka od pięciu lat przyjmuje zastrzyki hormonalne i nie ma urojonych ciąż. Nigdy nie miała szczeniaków i myśle, że nie będzie miała. Sumienie nie pozwoliłoby mi zamordować jej maleństw. A wychowywać taką pokaźną gromadkę...z pewnoscią przyjemne jak pieski są małe,ale jak dorosną jest już problem. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jaaaaaaaasne z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
blok komunalny..................................................................
|
|
..... z moim ukochanym miastem ..............
|
|
a ja bym w bialymstoku odslonil pomnik Kononowicza..............
|
|
Gazelo, lepsze zastrzyki niż nic... Chociaż osobiście polecam sterylkę. Zastrzyki są jednak szkodliwe (w jakimś stopniu). Amerykanie sterylizują suczki jeszcze PRZED pierwszą cieczką, co obniża ryzyko raka niemal do ZERA. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |