czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W ciągu 19 lat Kościół wzbogacił się o 24 mld zł

No dobra a jak ktoś zna to co ?

szpenio - człenio!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W ciągu 19 lat Kościół wzbogacił się o 24 mld zł

A p.p. MasaViV i Hanes w samych mądrych tematach uczestniczyć, by chcieli ? :)
Więc co tutaj robią :))))))))

Może być i licytacja :)))))))))))))))))))))

Taki ten temat mądry jak i Ty ...
Matko... idiota!

Paranoja, żeby tyle w niepewności trzymać:)

Jarek

witam wszystkich,
Mam małe pytanko jak się w chwili obecnej przedstawiają ceny biletów komunikacji miejkiej?????????
dzięki z góry
pozdrawiam:)

Sory-pomażyć napisałam przez ż :/ a powinno być przez rz Sorki:)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

"Krzyżak" :) Miło CIę poznać ;D Ja dopiero rok w Narwi trenuję ;D ale wiele o Tobie słyszałem :D Miłoby było, gdybyście powrócili wszyscy, bo muszę przyznać, że szkoda mi bardzo tych którzy odchodzą i odejdą. A za dwa lata to już będzie masakra O_O niestety....taka kolej rzeczy.

polecam świderskiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zbych

zlot był naprawde fajny i zajebiście blisko, szkoda że tak mało osób na "BL" było...

rudy błazen z druhem

prawda jest taka: 1 LO jest wysoko w rankingach dlatego, że dostają się tam dzieciaki w dużej części zdolne jednak jest część osób, których posłali tam rodzice, z tym że jeżeli chodzi o tych drugich to:

1)dużo osób zdawało za łapówki - nie wiem jak teraz po zmianie dyrektora

2)rodzice mają kasę to wysyłają bachory na korki - to nie 1 LO uczy ich do olimpiad lecz korepetytorzy

3)na ustnych maturach pomagają nauczyciele - no bo jak tu skrzywdzić na maturze swojego wychowanka ( to akurat jest w każdej szkole)

taka jest mentalność Łomżyńskiej elyty: wcisnę swojego bacha do 1 LO bo to najlepszy ogólniak. to, że bachor jest głąb i przeleci ogólniak z pomocą sowicie opłacanych korepetytorów na trójach to już inna sprawa - najważniejsze, że będzie absolwentem świetlanego 1 LO !!!

taka to Łomżyńska rzeczywistość...

a pamiętacie egzaminy wstępne ( chyba z 98 roku) gdzie ze wszystkich, którzy się nie dostali do 1 LO zmontowano V LO w Drzewnej, a potem w Mechaniaku?

jaki tam był "poziom".... - co ciekawe skończyło tam dużo osób z lepiej zdanymi egzaminami wstępnymi, od części osób, które potem uczyły się w 1 LO.... oczywiście nikt nikogo za rękę nie złapał, ale co za interes mieli koledzy na koniec 4 klasy, w mówieniu z jakimi ocenami się dostawali?

w 1 LO poznałem tylu wspaniałych ludzi, których nie zapomnę do końca zycia - nikt nie był kujonem - normalnie myśląca młodzież - pełen przekrój. w mojej klaseie może trochę zbyt energiczna - bo chcieli naszą klasę rozwiązać :)

PS

śmieszą mnie argumenty gdzie używa się słowa: FAJNY we wszelkich odmianach - świadczy to conajmniej o braku argumentów piszącego, w najgorszym wypadku o jego ilorazie inteligencji

problemem Tcheslav pubu było to, że stał się zbyt.... popularny ;/

za duzo ludzi się schodziło i znikł klimacik, zostało powietrze tak nasycone dymem z petów, że nieprzyzwyczajonemu ciężko było wejść

najlepsza meta w mieście to była w lato Pod Koniami na górze - flaszkę ze "statku" się przerzucało i było git. w zimę natomiast w Łomży mizeria - zadymiony Czesiek, przepełniona Yama z kiblami śmierdzącymi blantami, pełne małolatów lokale przy dworcu, do Czarnego Kota z os. Południe daleko, w rzymiance byczki z Konstytucji i Śniadeckiego - a w parku obok kroją nachlanych

jeszcze można było skoczyć do Adriana - ale też do czasu...

bieda, oj bieda

Jeżeli jest to coś poważnego to sugeruję odwiedzić Pana Aleksandra Wrońskiego w Białymstoku w Dermalu na ulicy Nowy Świat (przy ul. Lipowej).
Natomiast jeżeli to zwykłe "pryszcze" to Łomża pomoże!!
A co... jak te włosy wypadają? płatami ? czy inaczej?
odp.

wy chyba malo rozumiecie?!...nikt wam nie kaze jechac na 3 dni a tak apropo to Memoriał trwa 5 dni dla waszej wiadomosci jak juz tak narzekacie...2 pierwsze dni sa w Elblągu i Ostródzie...a pozniej 3 dni w Olsztynie...i mozna pojechac na jeden dzien i obejrzec 3 mecze bo na tyle jest jeden bilet; nikt nie kazde na 3...ja jade na 2 bo mam taka ochotę i nie stwarzam wiekszych problemow...pozdrawiam

Nie nie, te kursy maturalne nie są na II piętrze tylko na parterze, chyba Ci się coś troszkę pomieszało ale spoko, zdarza się :)) To jest Logos CE na Wyszyńskiego 20, polecam-naprawdę fajna atmosfera i można dużo wynieść z zajęć. Pozdro :))

Nie szukam dyskretnego lekarza. Poprostu dobrego.
I nie mam żadnej wstydliwej choroby :) O co chodzi to pisałam już kilka postów wyżej :)

hahahhahahhah Ja się ucze w 1lo i wszystkie te wasze posty mnie śmieszą...
najlepszy jest koleś co pisze ,że w 3lo kilka osob nie zdałoby i sie przeniosło do 1lo i tam zdało hahahaha To ci coś powiem kolego ja dostałem się do Gimnazjum nr 6 (czyli na Bernatowicza) z średnią 5.3
do 1 LO też dostałem się bez problemu , ale teraz jestem w 2 klasie, a 1 skończyłem z średnią 3.7 ale się nie martwie bo napewno napisze mature lepiej niż przeciętniak który by nie zdał w 3lo. :) A co do 2lo zostawie to bez komentarza sam mam tam kumpli co dzięki temu że są sportowcami ze średnia 2.8 się dostali a teraz mają 3 pały..Ale jak się chodzi na treningi to się zda . POZDRO

Proboszcz przeprowadził i zlecił już wiele prac konserwatorskich.....stara się odnowić Katedrę..kościół ten ma już ponad 500lat i bez prac konserwatorskich będzie szybko niszczał....a zabytki powinny być odnawiane

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org