Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przekazujemy niepoprawnym apel Fundacji Mamy i Taty. Podpisujmy!!! |
Dzięki Wychu za fotki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przekazujemy niepoprawnym apel Fundacji Mamy i Taty. Podpisujmy!!! |
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z Polikliniką Ginekologiczno-Polożniczą "ARCISZEWSCY" Białystok ul.Zamenhofa.Chodzi mi o Wasze opinie,komentarze,jakość obsługi-ogólne wrażenia,uwagi- w temacie jak powyżej.Z góry wielkie DZIĘKI.
|
|
Urodziłam tam syna. Wszystko absolutnie na 5!! Obsługa, warunki, jedzenie z restauracji do wyboru (!!). Życzliwe pielęgniarki, lekarz na zawołanie, gdy chcesz dziecko jest z tobą, gdy wolisz w nocy odpocząć zabiorą - ale przyniosą na karmienie. Wszystkie czynności przy dziecku wykonywane są w twojej obecności. Pokoje dwuosobowe z łazienką. Czyściutko. Nie wiem co jeszcze dodać. Drugie dziecko urodzę tam i tylko tam.
|
|
Mam pytania do Mikan: Kto był Twoim lekarzem prowadzącym? Chodziłaś do kogoś w Łomży, czy jeździłaś do Białegostoku? Czy to ta klinika w której pracuje dr Skrętek? Pozdrawiam, Kasia
|
|
Jeśli wszystko jest OK, to jedynie w papierach potem będzie zę w Białymstoku- i wszystkie sprawy dziecka trzeba załatwiać w Białymstoku. Natomiast jeśli przy porodzie ( odpukać ) coś się stanie nie tak, to i tak Ciebie do szpitala w Białymstoku zawiozą z tej kliniki, Radzę Ci daj sobie spokoj i decyduj sięna pród w Łomży, a tam to co najwyżej badania skoro tak się przejmujesz W Łomży jest najlepszy oddział w regionie jest to ogólna opinia, nie tylko moja
|
|
eee to ja się na to nie piszę :P
|
|
a po co ci nocleg?...trzeba jechac kibicowac a nie spac...jedziesz i wracasz...:P
|
|
a ty Nicram jak tak boisz sie porodu w Łomży,to proponuję Ci zapisanie się do szkoły rodzenia.naprawdę warto,szpital i porodówka nie będą już takie straszne. pozdrawiam
|
|
jeśli z tobą i dzieckiem wszystko jest ok to w klinice jest jak w bajce, jeśli zaczynają się jakieś problemy to oni ich nie chcą, nie mają ani personelu na takim poziomie jak w szpitalach (lekarze) ani sprzętu, a wizyty potem w naszym szpitalu też mogą należeć do nienajprzyjemniejszych ze względu na to że rodziłaś w klinice. Tam musisz zapłacić ale pieniądze wszędzie mają tą samą wartość ; ) Bimbo !
|
|
ktoś orientuje się w kosztach?? orurowanie Renaul Master (dostawczy)
|
|
No do Olsztyna trochę km jest. Szczerze mówiąc się nie opłaca bo trzeba na bilet 70zł + benzyna.
|
|
www.orange.pl
|
|
możemy mieć inne zdanie bo innej strony patrzymy, ale proszę nie tłumaczcie mi co oznacza WZA. W kilku słowach mój tok myślenia: oczywiście gdyby spojrzeć z boku to pieniądze mają iść do akcjonariuszy a nie na rozwój i coś tu jest nie tak. Ale chodzi między innymi o ustalenie struktury akcjonariatu, stałego i pewnego. Cena wezwaniu to max 270, czyli dopóki zarząd nie zdecyduje nie wiemy czy będzie to 270 czy np. 180, to samo dotyczy ilości akcji w wezwaniu, może to być max 340 tys. ale nie musi. Druga sprawa to ilu akcjonariuszy odpowie na wezwanie, akcje w tej chwili są nadal dosyć tanie (wskaźnikowo) i ominęła je kilkuletnia hossa w takim zakresie w jakim nie ominęła innych spółek, split 1:100 niby nic nie znaczy oprócz zwiększenia płynności ale pepees będzie sporo droższy niż te nawet 270 zł do końca wezwania, stąd moje zdanie że nie będzie masowej odpwiedzi na wezwanie bo wtedy ta cena nie będzie już atrakcyjna (zakładając że ustalą max 270). Bardziej prawdopodobne jest że któryś z większych inwestorów chce wyjść z pepeesu. Kto skorzysta z wykupu i w jakim zakresie to się okaże ale uważam że cena rynkowa będzie dużo wyższa. A co do inwestycji to Iława jest do wzięcia za 4mln, tyle będzie z odsetek od lokaty, pozostałe inwestycje też nie ucierpią (biopaliwa) a kasa się znajdzie np. z emisji akcji jeśli akcjonariat będzie pewny a kto ma sprzedać to sprzeda, chociaż nie uważam tak jak pisałem żeby całe 100 mln poszło na wykup. To jest moje zdanie drobnego akcjonariusza i nie piszcie żebym się stuknął w czółko tylko jakoś inaczej, pozdr. dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Dziwne to naprawde, że przy tak małych zarobkach lekarze żyją na dość wysokim poziomie. Bardzo chciałabym zobaczyć biednego lekarza, który mieszka w małym M-2, jeździ do pracy komunikacją miejską albo nie wyjeżdza na wczasy przynajmniej raz w roku. Czy z tej biedy mają ładne samochody, zagraniczne wycieczki, utrzymanie dużych domów ? Chciałabym tak biedować. Ja nie mam pieniędzy na wykupienie leków, a oboje z mężem pracujemy.
|
|
chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej na temat wczorajszego wypadku na trasie warszawa-bialystok
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=11973
|
|
ale ty marudzisz strasznie Biernaczento nie jedzi i masz problem z głowy...typowy Polak z ciebie... co tylko marudzi....
|
|
na ten temat bylam bym bardzo wdzieczna.
|
|
Hej, nie jestem z waszego miasta ale szukam tu dobrego dermatologa. Czy są tu tacy?
|
|
Dzis juz po 9 zł na Spokojnej. Adres: Wyjezdzasz z Fabrycznej (i chyba w lewo jak nie to 10 m w prawo) na Spokojna i po prawej stronie pisze przed domem " Skup jagód i grzybów" ;) Nr nie patrzałem
|
|
To i tak lepsze niż celuloza w Ostrołęce :P
|
|
na powaznie na moja babcia robi jest zaj.... przebija wszystkie picia, kupujesz cos takiego jak podpiwek(czasem ciezko dostac)i tam masz przepis a jak masz jeszcze liscie czy tam kwiaty chmelu to mozesz dac bedzie lepsze(tylko potem jak juz sie zaparzo wyjmij je)wiecej ci niepomoge bo moja babcia robi tego zawsze wiekszą ilość ale na podpiwku masz przepis aaa to jest piwo bezprocentowe
|
|
Czy zastanawiałeś sie nad kosztami transportu?Koszt transportu przewyzszy cenę auta:/
|
|
czekam, aż opowiesz i przedstawisz dowody na układziki jest takie przysłowie: psy szczekają, a karawana idzie dalej hehehehhehe
|
|
Ależ nie ma za co. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |