Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Debaty w publicznej TV - blokada medialna trwa! |
Moj sposob na nauke niech pozostanie moim sposobem na nauke, wazne, ze oceny mam dobre:-) Co bym powiedziala mezowi? Ze bardzo mi przykro, ze mnie oszukal, ze chce natychmiast wziac rozwod, ale ze gdy sie otrzasne to mzoemy zaczac rozmawiac. Ale nie dlatego, ze jest homoseksualista. Tylko dlatego, ze mnie oszukal. A wiesz czemu przybywa tu ludzi twierdzacych ze homosesksualizm to choroba( swoja droga nie bylas juz laskawa zauwazyc, ze przeciwnikow tej teorii rowniez przybylo, w rownym stopniu- ale to taki standrard, prawdaz?), bo to lomzynskie forum. Wyjedzcie gdzies dalej poza Łomże, moze poznacie jakiegos homoseksualiste i moze wtedy powiedzie, ze -hej!-on wcale nie jest chory, on po prostu taki sie urodzil:D Ci ludzie, ktorzy twierdza, ze to choroba odsylam do ksiazek psychologow. Niech troche poczytaja a dopiero pozniej tutaj "uruja". Swoja droga jestesmy 100 lat za Murzynami, za taka Holandia, ale oczywiscie to Holandia sie myli, ona jest zasciankiem, ona nie wie co robi, pozwalajac homoseksualisom na sluby. Anglia? Anglia tak samo! Co Anglicy moga wiedziec o zyciu:D Ahahaha.... Pozdrawiam... Dzisiaj sie nie udziele, bo ide na mecz i wianki:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Debaty w publicznej TV - blokada medialna trwa! |
jedyna polska firma w jakiej od dłuższego czasu kupuję to znak.pl - polecam wszystkim... można także przez neta zamawiać (sklep mają niedaleko Pl. Konstytucji)... a jeżeli ktoś ma taką możliwość to polecam newegg.com - chyba najlepszy skelp internetowy z USA - tanio, szybko, solidnie... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Re: Debaty w publicznej TV - blokada medialna trwa! |
Nalezy ci sie jezeli zarobki na jedna osobe nie przekraczaja 540zl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |