sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bark mi tematu

W pi±tek wyjeżdżałem z Łomży w kierunku na Zambrów. Z prawej strony drogi, przed blokami, w odległo¶ci od nich jakie¶ 40-50metrów, powycinano drzewa. WYdaje mi się, że to były lipy. Widać , że miały juz trochę latek, ponad metr ¶rednicy. Wygl±dały też na zdrowe - było widać ¶cięte pnie, na całym przekroju zdrowe jasne drewno -

Zastanawiam się komu znowu one przeszkadzały!!!????

space

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bark mi tematu

Robert

Wszystko się zgadza, z jednym zastrzeżeniem. Nie bardzo wieżę, by nagle pojawiła się Joanna d'Arc i poprowadził± Łomżę do sukcesów. Królik z kapelusza dobry jest w występach iluzjonisty, ale raczej iluzj± jest pojawienie się kandydata maj±cego pojęcie o co w tym chodzi, bez wcze¶niejszego uczestnictwa w życiu publicznym. Nie mam nic przeciwko temu, by się pojawił i poprowadził, ale to zbyt piękna bajka. Nie zrozum mnie Ľle, nie chodzi tu o moj± kandydaturę. Uczymy się jednak na błędach, najlepiej cudzych, ale to ostatnie także tr±ci fantazj± - samo życie.

space

milo bylo ten temacik poczytac ;)

... i to by było na tyle...
Jan Tadeusz Stanisławski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org