czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto obdarował Komorowskiego?

Hej Genia masz rację, że faceci lubią zadbane laski. Tylko teraz kwestia gustu jak zadbane. Moim zdaniem skóra spalona( i postarzona) w solarium, włosy na maxa poniszczone ciągłym rozjaśnianem, do tego białe kozaczki i cekiny nie świadczą w cale o tym, że jest ona zadbana. A chyba przyznasz że tego typu lasek w Yamie nie brakuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto obdarował Komorowskiego?

"Dziecko powinno mieć ojca i matkę" - sielanka;) ale... nie zawsze wychodzi. Ja jestem samotna mamą - wybrałam sama taka drogą (zawsze lepiej wychowywać jedno małedziecko niż dwoje gdzie jedno jest dorosłe). Moje dziecko jest skoordynowane, szczęśliwe, nie ma w domu awantur. Postawiłam w życiu na kariere...a facet nie wydaje mi się, że jest na tej ziemi osobnik rodzaju męskiego, któremu mogłabym raz jeszcze powierzyć swoje życie tym bardziej, że jest powiązane z życiem maleńskiej istotki. Pozdrawiam :)

Sciągnij plytke z jakiejs sieci p2p. Jezeli masz oryginalny klucz to nie bedziesz mial problemow zeby ja odpalic.

Hahaha, Jan Maria Rokita tez byl wychowany przez kobiety, hehe, przez mame i przez ciotki:D I co?:D

nie wiem jak sie to nazywa ale jest to ostanio "popularne" i wkur***jące, co drugi telefon to z tym dzwonkiem:/

the thruth tracker

Może ktoś podać link żeby tą nutkę ściągnąć?
W bearshare nie mogę znaleźć jej.

Witam. Wiem ,że to nie forum motoryzacyjne ,ale szukałem wszędzie i tylko od właścicieli takich autek mogę się dowiedzieć czy warto je kupić? Otóż mam do kupienia forda transita 2.0 z gazem (potrzebuję auta do tony ładowności. Zastanawiam się czy warto i na co zwrócić uwagę przy wyborze akurat tej jednostki napędowej? Proszę o opinie użytkowników . Z góry dziękuję za okazaną mi pomoc

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

loosac niski poklon w Twoja strone zgadzam sie z Twoja postawa w 100%!!!
ciesze sie ze sa ludzie z takim podejsciem!
Z tym ze niestety metalnosc w naszym kraju niestety jest taka ze zamiast szukamy komprosmisow szukamy drogi aby przeciagnac racje na swoja strone. Smutne ale niestety prawdziwe!
pozdrawiam jeszcze raz

peace

przemek aka phobia

-
Czy każdy kraj może mieć swojego führera ?
Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką)

Zaznaczam, ze nie jestem zwiazany zani ze srodowiskami lobbujacymi homo w mediach, ani ze srodowiskami zwalczajacymi gejów. Tak samo nie jestem pacyfista.

Jestem zwyczajnym, starajacym sie trzezwo patrzec, obywatelem kraju bedacego czlonkiem UE. Swoj czas poswiecam mojej kobietce, pracy i znajomym. Drazni mnie to, jak ktos usiluje szkodzic komus innemu z jakichs przyziemnych pobudek, roznicy pogladow, badz szkodzi z powodu wlasnej bezmyslnosci.

Po prostu Polacy niestety marnuja cenny czas na glupoty, zapominajac, ze czas to pieniadz, pieniadz to stabilnosc a bez stabilnosci finansowej nie mozna mowic o odpowiedzialnosci za rodzine (ktora wiekszosc z nas zapewne bedzie probowalo zalozyc, badz juz posiada).

the thruth tracker

Ptysiu ja pierd.. ale masz przeorany beret :D

jak wiedziałem że tak będzie,ja wiedziałem... ale i tak sie cieszę :D:D:D

:) masz racje to juz jest przegiecie swiadczy o ty ze osoba ktora w taki sposob podchodzi do sprawy to zwykly ograniczony beton. Nistety.

peace.

a zapowiadało się nieciekawie. Szeptano po cichu, że złagodzona zostanie kara dla Górnika Łęczna i klub ostatecznie zamiast do III ligi wyląduje w II. Dla ŁKS-u oznaczało to baraże. Na szczęście utrzymano karę główną w postaci degradacji do III ligi, złagodzono zaś karę finansową i punkty ujemne na starcie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org