Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla zwolenników IKM |
No oczywiscie, Luiz, to ze nie potrafisz czegos pojac, ze to cos, co ktos ci mowi, ci sie w tym malutkim mozdzku nie miesci, to nie swiadczy zle o tym kims tylko o tobie. Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla zwolenników IKM |
Staram się.
|
|
haha, racje masz :D brak podpisu
|
|
ja was nie rozumiem.mi przeszkadza smrod spalin samochodowych tez to wdycham wiec musze w ramach protestu chodzic non stop po pasach albo rzucac kamieniami w samochody.
|
|
A potrzeba Ci pojedyncze nutki, czy mogą być całe sety? Bo jak całe sety to masz tu dwie dobre stronki: http://www.nu-gen.dnb.pl/forum/ http://mixntrix.net/mix.php Tak wogóle, czy ktoś ma nutki takiej grupy "NICHE" - ja mam z 15, ale nie mogę więcej nic specjalnego znaleźć, a naprawdę super nuty mają... Przerobione starsze znane kawałki - często słyszę w klubach... brak podpisu
|
|
Hmmmm.... Dokumentacji nie ma... ale na chłopski rozum - co nam szkodzi wierzyć? Bóg powiedział, że jak będziemy wierzyć to pójdziemy do raju, a jak nie to możliwe, że na dół.... Więc logicznie rzecz biorąc bardziej opłaca się wierzyć. To brzmi mało religijnie... ale to prawda.... nie tak ? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ludzie ile wy macie lat??????????rozmawiacie jak dzieci w gimnazjum!!!!!!!!!tylko wyzwiska autor rzucił temat do dyskusji ale jak widac większość niewie co to kulturalna dyskusja!ja zdania niezmienie powinni scigac ludzi palących w miejscach publicznych pół biedy jak on idzie i pali gorzej jak stoi w tłumie albo nawet przy 1 czy 2 osobach! do tych co są za paleniem czemu niezapalicie przy szefie na dywaniku i niepuscicie mu bucha w twarz?czemu niepalicie w kosciele?bo są miejsca i sytuacje w których człowiek kulturalny niezapali!!!!!!!przystanek też do tych miejsc należy!
|
|
Jasne. To nieważne z jakich przyczyn zrobiło się ładniej... a co do interwencji- sugerujesz, że nie czytają "ratuszowi" naszych postów? Są aż tak w sobie zadufani i butni? To źle wróży... brak podpisu
|
|
Krzyzak: Tym rozumowaniem równie dobrze można wierzyć w cokolwiek innego aby tylko 2 wariant był lepszy. Można powiedziec ze wierzymy nie w tego co trzeba i za to idziemy w dół. Lepiej nie wierzyć :P
|
|
będą zawody lokalnych Strongmenów :)
|
|
|
Tylko pytanie do redaktorów gazet, portali itp... dlaczego nikt o tym nie pisze. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |