Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy stworzyli superbroń.... |
Hmmm chyba 3 pkt za wygranie, ale nie jestem pewien
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy stworzyli superbroń.... |
Sorki zapomniałam napisac w dawnym Atomie :P
|
|
ma zlamana noge, szkoda ale i tak dobrze ze to tylko noga!! :/ Piss off !
|
|
A o lomzynskich lekarzach wypowiadac sie nie bede... bez urazy dla piszacych na tym forum przedstawicieli tej grupy zawodowej... Przyklady? He he, troche to bez ladu i skladu, ale prosze nie czepiac. Bylam wzburzona piszac ten post, poniewaz przypomnialo mi sie to, co nigdy zdarzyc sie nie powinno
|
|
CZESC . SORY NIE MIAŁAM CZASU WEJŚC NA FORUM. A SIŁOWNIA NIE PRZEREKLAMOWANA.JESTEM PO KOLEJNYM TRENINGU.JAK NARAZIE SUPER. CZLOWIEK ROBI WRAZENIE DOBRZE ZORIENTOWANEGO W TYM CO ROBI.PRZEDE WSZYSTKIM KLIMA DZIAŁA!! ŁADNIE ,CZYSTO,SUPER SPRZĘT A TYCH ODŻYWEK ?ZATRZĘSIENIE.JA SAMA RACZEJ TYCH RZECZY NIE STOSUJĘ ALE JAK KTOŚ CHCE TO TAM JEST W CZYM WYBIERAĆ.PEŁNA KULTURA .JAK NARAZIE PODOBA MI SIE ,OBY TAK DALEJ... AHA I WAŻNE ,ŻE NIKT CIĘ TAM NIE ZOSTAWI NA PASTWĘ LOSU.TEN WŁAŚCICIEL ROZTŁUMACZA CI JAKI TRENING I PO ILE CZASU,ŻEBY NIE ZA DUŻO ITD,ITP.OGÓLNIE SIŁOWNIA SUPER.ŻEBY BYŁO JASNE KTOŚ PYTA TO ODPOWIADAM CO WIEM .CHYBA TO NIE JEST ZABRONIONE NAPISAĆ SWOJE WRAŻENIA???
|
|
a skąd ty znasz marszałka??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |