Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apel do Polaków! |
nieciekawie to wyglądało i z tego co widać i tak dobrze się skończyło
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apel do Polaków! |
Bedziesz Miał Wypadek - ot i cala filozofia. Zobaczymy co pokaza ekspertyzy i analizy, ale wine Kubicy raczej ciekzo bylo dostrzec. Jeden z najszybszych odcinkow, tuz przed ostrym dohamowaniem przed zakretem...ekspertem nei jestem i mam nadzieje ze dochodzenie bedzie oboektywne... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
prawdopodobnie zostal jednak zaczepiony :/
|
|
taak, Gdansk ul. Swierkowa 13, Marcin Chuba, tel 0604 534 122 Bimbo !
|
|
dowiem sie ile wynosi wpisowe??I kiedy nastepny tur??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Prawdopodobnie Kubica zahaczył o Trulego i to bylo przyczyna wypadku http://www.f1.wp.pl/kat,48594,wid,8919911,wiadomosc.html?ticaid=13e78&rfbawp=1181546527.821
|
|
To taki jak "Perszing" w 13 posterunku ? :DD "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Oczywiście ,że wydatki na dziecko są o wiele większe , ale lepiej dostać 1000zł niż nic .Zawsze na początek dobre i to .
|
|
Cyt.: "Czekają do ostatniej chwili bo ponoć za poród naturalny NFZ płaci więcej." może i tak, ale ważniejsze jest to, że zrobią swoim prywatnym klientkom (za pieniądze) cesarki, to potem muszą wszystkie inne do naturalnego porodu gonic , bo jaka by wyszła statystyka?? Jakis anormalny region- same cesarki:)
|
|
pewnie sameme lomzynskie gwaizdeczki na szpileczkach i chlopcy w samochodach na przy sklepowych parkingach na obserwacji :D cwani ci faceci ale my dziewczyny cwansze i znamy ich sztuczki
|
|
Anormalne to jest diagnozowanie prawie każdej ciąży jako 'ciąży zagrożonej', bo a nuż coś się stanie i pacjentka będzie skarżyć, że czegoś lekarz niedopatrzył, a tak, co będzie skarżyć - 9miesięcy na zwolnieniu, 18 tygodni na macieżyńskim i wszystko za 100% pensji. Najpierw zdaje się od pracodawcy ( a to jego dziecko może, że musi płacić ekstra), a potem z naszych wpłat na ZUS. Całe szczęście przyrost naturalny jest skromny. Jeszcze żeby tylko emeryci szybciej wymierali to wogóle byłby dobrobyt w tym kraju ... :(
|
|
ja tez Cie pozdrawiam ;)
|
|
Potrzebuję info gdzie można znaleść coś na miarę SZROTU z oponami lub ewentualnie zakup "prawie nówek" opon, ale nie w zawrotnych cenach po 4 -stówki za sztukę. Pozdrawiam
|
|
Łukasz o jakim zakręconym faciu mówisz???? Gdzie?
|
|
Ja na przykład słyszałem same superlatwywy, sam kiedyś się leczyłem u tej Pani i nie narzekam :) Zresztą jeżeli chodzi o leczenie małych dzieci to wszyscy moi znajomi polecają tą panią. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Hej! Ja polecam OSK KAZIK. Naprawdę świetni instruktorzy. Jak wysiadałam z samochodu to, aż mnie brzuch bolał ze śmiechu:) Żadnego stresu! Zdałam za pierwszym razem, moja koleżanka też. Naprawdę polecam.
|
|
Zbych zamiast pitolic moze sam rusz 4litery i zrob cos dla Łomży.
|
|
bede
|
|
Wielkie dzięki za wszelkie Wasze oferty sprzedaży. Interesuje mnie 16'' lub ew. "rozmiar" większa (17) tylko 205. Pozdrawaim Józef
|
|
Hmmm..... A będą może jeszcze w najbliższej przyszłości takie zawody? Bardzo bym chciał zobaczyć takie coś właśnie w Łomży... ale niestety teraz nie mogę tam być... :/
|
|
I bardzo dobrze śledziom !! Panoszą się brudasy !! Życzę im zostania w II lidze a nawet spadku do III !! :P
|
|
Może senator Putra coś wymyśli on wie jak ciągnąć kase:) Białostoczanie wciąż cieszą się, że ich klub po raz trzeci dostał się na piłkarskie salony ekstraklasy. Tyle że radość tę tłumi niepokój wywołany wiadomościami o kryzysie finansowym "Jagi" - czytamy w "Przeglądzie Sportowym". Przez ostatnie kilka lat żółto-czerwoni mieli zagwarantowane na wydatki co sezon ok. 8 mln złotych. W maju jednak główny udziałowiec (MTC plus) powiedział "stop". Decyzja ta nie mogła być zaskoczeniem, gdyż dofinansowywanie zespołu miało trwać jedynie kilka sezonów, a docelowo drużyna miała być utrzymywana z galerii handlowej "Jagiellonia". Problem w tym, że na jej budowę wciąż brakuje pozwolenia. Przy tworzeniu SSA Jagiellonia Białystok nikt nie brał pod uwagę tak czarnego scenariusza. Ten niekorzystny zwrot akcji spowodował, że klubowi włodarze w przeddzień wejścia do ekstraklasy muszą w trybie natychmiastowym zapewnić płynność finansową. W przeciwnym razie Jagiellonię na grę w I lidze po prostu nie będzie stać.
|
|
Skecz - po co kopiujesz tekst artykułu do którego jest link powyżej ??? Bimbo !
|
|
mam pytanie odosnie tego wyjazdu gdzie oni lecą ?? gdzie te mecze bedą? w New York czy w Chicago?? pozdro jeszcze z Polski
|
|
A może mają dosyć sytuacji kiedy chłopczyk w białych skarpetkach ze skrzynką bananów zarabia więcej ode mnie. Utopimy się wszyscy w sosie bogojczyźnienego samozadowolenia kurduplowatych braci kaczyńskich.
|
|
ooooo :D:D dzięki, fajnie :) mogło być wyżej ale opuściłem całą 18kolejkę :(
|
|
Moi drodzy, rozmawiacie o drugożędnych pierdołach. Najważniejsze by można było na tem basenie popływać nie ocerająć się jeden o drugiego, by nikt nie miał podrapanych pleców przez innych pływającyh. Jak ma być remont w 10, to najważniejsz w pierwszej kolejności trzebaby zwiększyć miejsce do pływania, brodzik do nauki pływania wywalić po za duży basen. Byłoby 6 torów anie 4. To najważniejsze, a bajery typu widownia w dalszym planie i rura i jacuzii jako dalsze dodatki. Na basen głownie idzie się poplywać. Przecie to raz na wiele lat taki remont i wydatek. I co bedziem patrzeć na zawody na 4 torach z trybun, 2 tory bedo wolne., a i nadal bedziem pływać w takim samem tłoku jak był. Co to zmieni? Czas jeszcze pomyślęć by sensnie wydać kasę raz na wiele lat. Dziś wpdnę na basen i znowu jak mi się przypomi, że to nic nie zmieni to mi sie źle zrobi. Pe bez sensa.
|
|
I poco ta trybuna, może jeszcze zpomikiem i tablicą kto kto go tak polepszyl. Z władcow chyba tylko M. S. umie pływać, dwaj drudzy to chyba tylko w wannie. I slyszałem .ze on wudniak z zamilowania, nawet pisał że żeglarz i ratownik Jak on doprowadzi do sensnych planow to napiszże jest wielki. Ten co mysli że trybuna idzakuzji do muoczenia dupy najważniejsze na baseni to nie był chyba na innecvh basenach i nie wie po co nabasen sie chodzi.
|
|
Damian14 dzieciuchu nie podniecaj sie tak tą grą bo jestes bardziej denny od niej. Widać masz myślenie 12 latka a nie 14 jak masz w nicku. Dzieciaku taką grą podniecaj sie na forum tej gry a nie tutaj gdzie większość to dorośli normalni ludzie. nie moge czytać twojego lamerstwa... Bimbo !
|
|
mi5iek7 - grają w Chicago. Tam będzie Polski turniej. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Lekarze sa bezczelni. Z pewnymi wyjatkami to po prostu bardziej skorumpowana grupa spoleczna niz politycy. szmer: "kurduplowatych braci kaczyńskich" <- jakiez to ambitne i ludzkie smiac sie z czyjegos wygladu a tym bardziej wzrostu :>> wstydz sie :P ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Ja polecam SUSE -ogromne korporacyjne wsparcie rozwojowe. Sklada sie na nie m.in. wspolpraca trzeg firm: Novell, IBM, Oracle. Te trzy firmy sa inicjatywodawcami Stowarzyszenia Linuxa Profesjonalnego dla Biznesu, w którym uczestniczy ogromna ilość firm, w tym TPSA, TVP (zdziwicie sie jak ogromny jest udzial Linuxa w ich systemach zarzadzania multimediami) Windows NIGDY nie dorosl do obslugi ogromnych i odpowiedzialnych zadań. Do dzis nie radzi sobie wystarczajaco NA PRZYKLAD z wieloprocesorowymi rozwiazaniami (takich rzeczy z ktorymi sobie nie radzi jest wiecej, np bezpieczenstwo). A dzieki swojemu profesjonalizmowi, stabilności i ogólnej dostepności (bo jest darmowy) -możecie mieć go dla siebie. Ten kombajn -bunkier sieciowy -możecie mieć za darmo. Wystarczy chciec i troche poczytac/popytac. Nie da sie ukryc, ze popularnosc Windowsow to po prostu efekt LOBBY. --------------------------------------------------------------------------------------- Autor: Wafel (---.nyc.res.rr.com) Data: 13-06-07 03:36 "i że ZUS nie wyda 12mln zł na windowsa[...]" ale to tylko system, a program dla ZUSu (taki Platnik) czy pod linuxa czy pod windowsa i tak napisza za 12 mln .... ;o)) WAFEL NIE OSMIESZAJ SIE!! DArmowy soft zastepujacy Platnika -odpowiednik linuxowy ISTNIEJE OD KILKU LAT! I jak tu z wami gadac jak wy swoje MITY SZERZYCIE? Trzeba to wszystko do "Pogromcow Mitow" wyslac, bo krew mnie zalewa jak takie farmazony piszecie! HAHAHAH Bimbo !
|
|
Ja to opusciłem z 5 kolejek napewno :(
|
|
Myślę, że Jaga i tak znajdzie kasę i sponsorów... nieprzegapią takiej okazji na grę w O.E tak jak my sezon temu w II lidze.
|
|
http://www.joemonster.org/filmy/4365/czy-marihuana-jest-robiona-z-konopii Bez komentarza ! Co o tym sądzicie ? Czy marichuana jest robiona z konopi ?
|
|
Zacznijcie się interesować naszym Łomżyńskim klubem a nie gadacie na Jagiellonie i pieprzycie że nie mają pieniędzy. Przypomnijcie sobie jak to my nie mieliśmy pieniędzy (i dalej nie mamy). Szukacie jak zwykle w dupie mózgu. W tym temacie brakuje tylko konfidenckiego postu pokemony.
|
|
Loosac po pierwsze wydaje mi się, że Wafel napisał to troche w przenośni... >"Windows NIGDY nie dorosl do obslugi ogromnych i odpowiedzialnych zadań. " Nigdy?! Co dla Ciebie jest ogromnym i odpowiedzialnym zadaniem? Bo ja nie bardzo rozumiem... Czy chodzi Ci w jakich instytucjach czy co? Czy, że np: windowsa używali do obsługi satelity takie cos???? Jeżeli o to chodzi to windows był używany do baaaardzo dużych zadań.... Nie przesadzaj, że nigdzie nie był używany. >"I jak tu z wami gadac jak wy swoje MITY SZERZYCIE? Trzeba to wszystko do "Pogromcow Mitow" wyslac, bo krew mnie zalewa jak takie farmazony piszecie! HAHAHAH" Loosac nie obraź się, ale narazie to tylko Ty szerzysz mit o super bezpiecznym linuxie, a super niebezpiecznym windowsie.... Tak się składa, że ja też "robię w bezpieczeństwie" serwerów i wiem, że to co mówisz nie dokońca jest prawdą. Jeżeli Ci powiem, że od pół roku na windowsie nie mam żadnego antywirusa, firewall tylko systemowy i niemam żadnego "syfu" - uwierzysz mi w to? Używam codziennie windowsa i tylko z raz w tygodniu sprawdzam spod linuxa czy windows jest "czysty" i od pół roku niemiałem nic. Wystarczy przestrzegać tylko kilka reguł i windows też potrafi być bezpieczny... Jak powiedziałem - strasznie podoba mi się linux, uwarzam go za świetny system, strasznie lubie na nim pracować, ale proszę... mówmy obiektywnie o linuxie i windowsie.... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Witam interesuje mnie ile czasu potrzeba na pokonanie drogi z Łomży do granicy w Świecku samochodem osobowym. Moze ktoś ostatnio pokonywał to trasę.
|
|
Czy wiecie co dzieje się z pubem? Podobno zniknie jedyne fajne miejsce w Łomży. Szkoda,że po tylu latach istnienia jego zwolennicy nie będą mieli gdzie napić się piwa:( z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Pomysł wart grzechu.Proponuje O D P Ł A T N O, z własnych środków wycieczkę dla szanownych radnych do Tatralandi na SŁowację.W celu poszerzenia horyzontów. A jak w kieszeni by jeszcze coś zostało to Tropical Islands pod Berlinem. Pośpiech wskazany.By Ostrołęka nas nie ubiegła.))
|
|
MAd temat juz zakladalem wczesniej ale raczej stala ekipa co jezdzi na takie imprezy bedzie reprezentowac nasze miasto :) do tej pory wstydu :) nie przynieslismy :) w nastepnym tygodniu trzeba sie spotkac i pogadac raz jeszcze z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=95884&t=95884 Bimbo !
|
|
Wyluzuj kolego, nie cały świat się kręci wokół ŁKS. Widzę, że strasznie się podjarałeś po pierwszym sezonie w II lidze. Pewnie chodziłeś na mecze na bilet ulgowy i wielkiego chojraka strugasz....
|
|
Podobno jest sprawa w sądzie o podział majątku i dlatego pub jest zamknięty.
|
|
Prosiłbym, żebyście wpisywali tutaj dzwonki, które podbiły komórki. Głównie chodzi mi o dance, techno, ale inne ciekawe też mogą być. A znacie może nazwę tego dzwonka, ostatnio często go słyszę, w którym na początku jest jakby wyła syrena ? Z góry thx
|
|
Spokojnie bedzie czynny!
|
|
mam nadzieje
|
|
WOW myślałem,że to forum na którym zakłada się ciekawy temat i się dyskutuje. :) Powinni zrobić jakieś oddzielne miejsce na sondaże. . . :p
|
|
gc - moze ty tak chodzisz ja od 7 lat nie opusicilem ani jednego meczu ŁKSu na własnym stadionie (wyjazdy różnie) wiec nie pisz głupot jak nic nie wiesz a poza tym gry jest mecz ŁKSu to dla mnie caly świat sie kreci tylko wokoł niego i ciekawi mnie na ilu ty meczach byles ?? 3 ??
|
|
EJ 001 gdzie mozna te ogloszenia znalezc?? Dla 16 latka
|
|
Nie cały świat ale patrze że bardziej was bolą problemy Białegostoku niż Łomży. Szkoda gadki. Bez odbioru
|
|
no to trzeba sie ustawic po niedzieli i obgadac co i jak :)
|
|
Jutro wam napiszę co będzie. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Znam jednego co by to zrobił ale trzeba poczekać bo na razie siedzi za zoofilie. Bimbo !
|
|
hmmm słyszałem raz dzwonek "motorola" nie wiem czy to podstawowy ale było świetne:D
|
|
Raczej nie bolą tylko cieszą tak mi się wydaje ,dla mnie liczy się tylko Łomża i ŁKS . Jaga może zdobyć ligę mistrzów,albo spaść do V ligi , jedna chwała .
|
|
to jest podstawowy , mój kumpel jak kupił sobie motorole to odrazu był ten dzwonek.
|
|
Misiek, nie podniecaj się tak, pisałem w odpowiedzi na post Rbn. Faktycznie długo chodzisz na ŁKS, całe 7 lat no no.
|
|
003zibi, chyba juz dawno nie byles w Czesku bo z rok czasu rzadzilo "Metro":D
|
|
a póki co pić piwo w plenerze:)
|
|
ja milalem pomysl...zeby jechac stopem do berlina na frytki i wrocic:) co wy na to...ewentualnie do gdanska na gofry... Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |