poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Solidarni 2010 dvd

a było nazwać stadion imieniem Marcina Brunona, to by i stadion był, i wyniki, i promocja miasta, a tak lypa, 7 rondo i dodatkowy kościół na Dmowskiego, a co ...................... imieniem Macieja po wieku wieków, amen.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Solidarni 2010 dvd

mieczkoś no co Ty chłopie?!?!?!?!

Słoneczny Patrol byś ocenzurował? przyznaj się, że kręci Cię owłosiona klata Davida Hasselhoffa

Panowie

Miedź Legnica ( 17 miejsce w tabeli) ograła Polonię Warszawa ( 5 miejsce), aż
4 : 0 !

myślę, że w niedzielę za tydzień może być bardzo ciekawy mecz - obie ekipy będą się chciały zrehabilitować

Psilocyber... Ile byś chciał zarabiać jako lekarz? 5000???? 7500????

Przeczytaj sobie temat Magdalenka i zobacz, czy bys mogl robic to samo co oni za tyle pieniedzy ile TERAZ CHCA lekarze... pewnie nie... a AT robi to za 2... 3 razy mniej... wszystko...

Jak strasza odejsciem to niech odejda... do AT na jedna akcje.. na pierwszy ogien sie ich pusci...

Pozdrawiam

the thruth tracker

Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Wiem, że trudno jest w tym temacie uogólniać lub jakkolwiek generalizować, ale... jak myślicie kto bardziej, mocniej, wierniej potrafi kochać: kobiety czy mężczyźni? Ale jeśli... to jak myślicie, dlaczego?

Pozdrawiam :)

Bimbo !

Wafel mylisz sie, milosc psa mozna bardzo latwo kupic ;)

A wracajac do tematu, to zgadzam sie ze tego sie nie da porownywac i uogolniac.

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

trafi się w końcu taki którego nie będziecie chcieli wywalić. ciągle słychać te narzekanie i zwalanie na kogo tylko się da winy.

kulig:
"na zachodzi lepiej" - pewnie że głupie.
Niech ludzie krzykną: jak nie pasuje to looknij za prawe ramię. od nas na wschodznie granice bliżej. może lepiej do tych niech się porównują. Wtedy może powiedzą do siebie: "Nie mamy wcale tak najgorzej. Ba! żyjemy jak Pany"

Van_Loosen wybacz ale znów muszę się z Tobą nie zgodzić. Miłość i wierność to indywidualna sprawa każdego człowieka oraz jego poziom zaangażowania w związku.Zresztą pytanie jest głupie , równie dobrze można zapytać kto jest mądrzejszy - mężczyzna czy kobieta???? I jakkolwiek rozumiem że masz na myśli swoje doświadczenia lub obserwacje , to mimo wszystko daleki bym był od takich stwierdzeń. Bo zarówno u kobiet jak i wśród mężczyzn zdarzają się ludzie mało odpowiedzialni i niedojrzali.

"Polacy" chcieliby powrotu starej peerelowskiej lubianej zasady placowej: czy sie stoi czy sie lezy 200 zl sie nalezy.

a szkoda ze nie wspomnieli bo jak pamiętam to prezes NBanku ma 5 razy tyle niz ten powyzej wspomniany. i mi to wisi kto ile. wazne ile ja moge zarobic

KrzyzaK to muszą wziąść się do roboty (Ci rządzący).Można wypisywać godzinami co trzeba zmienić itp a oni zajmują się durnymi ustawami typu ZAKAZ PALENIA PAPIEROSÓW W SAMOCHODZIE...
Prawo trzeba zmienić,podwyższyć kary za przestepstwa,miejsca pracy trzeba tworzyć itp itd

najtaniej to http://www.oponytanio.pl/, taniej nie kupisz, strona sprawdzona wielokrotnie!!!

Serwis Chrostowni na sikorskiego naprzeciw nowej straży. Polecam ten zakład znaja sie na swojej pracy. Na stronach www bym nie radzil ci kupowac poniewaz sa wystawione tam opony z wyprzedazy np z roku 2005 lub tez jeszcze pozniejszych lat. pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org