Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIE GODZĘ SIĘ ! |
Ja uwazam, ze liga MUAY THAI jest warta obejrzenia, bardzo polecam, nawet jakby sie mialo zaplacic te 35zl, bardzo zaluje ze nie moge obejrzec. Sam poznalem kilku zawodnikow trenujacych MUAY THAI i wiem, ze walki sa bardzo efektowne. Tak, wiec JEDEN SWIAT- JEDNO MUAY THAI jak powtarza Pawel Camel Paczkowski. Pozdrawiam serdecznie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIE GODZĘ SIĘ ! |
duzy ma rację. rusz 4 litery i podlej te kwiatki. ja pier... nie masz większych problemów...??
|
|
A teraz jeszcze na dodatek przesunęli terminy barażów!!! Jeśli przyjdzie nam w nich zagrać, to taka długa przerwa na pewno dobrze nie wpłynie na formę zawodników... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Ci co chcą czuć dno to mogą iść do 10.... A Ci by niechcieli czuć mogli by mieć basen na którym by nie czuli.... Przepisy mówią, że na drodze(np na krajówce) mają się zmieścić dwa samochody obok siebie.... to po co się buduje autostrady skoro nie ma obowiązku ich budowania???? Dlaczego policja nie kupuje już polonezów, albo fiatów uno itd? Bo są lepsze samochody, a dąży się do tego, żeby było lepiej a nie gorzej..albo żeby Łomża stała w miejscu....
|
|
tak, w klewkach bedzie.... lepiej poszukaj na stronach muzycznych...moze mtv moze viva nawet tam bedzie...:) pozdrawiam:D
|
|
poprawka - kruszyna192@poczta.fm tez na interii...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |