poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szary Człowiek

niuniusia18 ujmę to tak - nie rozmawiam z ludżmi, których inteligencja równa sie inteligencji kwiatka.

A na forum może pisac kto tylko zechce i o czym sobie marzy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szary Człowiek

Witam. Czy w tym roku w Łomży lub okolicach, będzie się coś działo tzn. jakiś festyn, koncert itp ???

Polemizując z wypocinami pana Tarasiewicza chcemy my (kibice ŁKS-u) nieśmiało wspomnieć, że to dzięki nam Jaga jest tak blisko liderowania (wygrane naszego klubu z całą czołówką tabeli). Aby nie było wątpliwości: myślę, że Jagę także odprawimy z bagażem 2 bramek nie tracąc żadnej.

ŁKS gol: na mecz włożę jedyną stosowną koszulkę dla tego spotkania : biało - czerwoną !

Przygotujmy sie na przyjazd:

hehehe

czubek się wypowie :D

Poszukuję osoby z samochodem do przewiezienia mebli do W-wy (dobrze byłoby żeby kierowca pomógł wynieść, załadować i wnieść ) Dziekuję z góry za podane kontakty.

Dzięki serdeczne Tommek

Boże niuniusia jaką ty jesteś ciotą to aż mi Ciebie szkoda. Nie pozole ci obrazać moich rodzicow. Jesteś niewychowana i bezczelna. Weź zastanów się co ty pleciesz.

Hej no i co z tym pieskiem??? Jeśli macie kogos znajomego, który chcialby wziąć to dajcie im do mnie meila. To naprawde super piesek.

Ps. Drań i MiYu dzieki za wsparcie :)

Bez maxwella to **** blada

Bimbo !

ja wiem, na głowie, na dupie, jest tego trcohe :D

Bimbo !

barbra daj e-maila do siebie nie wiem czy z Tommek myslimy o tym samym koledze ale ja mam do niego komorke a nie chce podawac tu na ogolnym.

Z tego co ja się orientuję (pismo otrzymała moja ciocia) ten "list" dostały osoby, które wcześniej złożyły wniosek o ustanowienie odrębnej własności. Chyba miał im przypomnieć o tym fakcie i wskazać co mają robić żeby to sfinalizować.
Podobno nasze społeczeństwo ma problem ze zrozumieniem tego co czyta. Fakt jest dobrym tego przykładem;)

A jeśli chodzi o oczekiwaną ustawę dajacą mieszkania za nic to aż mi się włosy jeżą, gdy to słyszę. Ludzie nadal myślą, że coś im się należy za friko. Jak w poprzedniej epoce. Te czasy już minęły-chcesz mieć mieszkanie, dom na własność -płać, nie stać ciebie-wynajmuj. Tak jest na całym świecie.
A pisanie, że płacili czynsz i już to pokryło wartośc mieszkania jest śmieszne.

Pragnę ci ponadto przypomnieć fakt, że nikt nie moze bezkarnie opluwać innych. Intenet daje poczucie anonimowości, ale jest to uczucie złudne. Lepiej żebyś się o tym nie przekonał.

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

A od kiedy to prawo młodzieży do krytyki, swobodnego wyrażania swoich opini inicjuje się za pomocą wypowiedzi wkładanych do ust zupełnie innej - nieświadomej tego osoby? Trzeba było się podpisać swoim imieniem i nazwiskiem a nie robić przekręty! Dyrekcja powinna zastosować wobec dowcipnisiów restrykcje, np. 30 godzin sprzątania terenu szkoły w czynie społecznym:))

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Tak jak tarczyn napisał,podaj ich od sondu,nic nie zapłacisz chyba,że przegrasz. Raczej powinnaś wygrać jeżeli piszesz,że masz oparzenia widoczne.

...A kolor skóry pomarańczowy, wpadający w brunatny... zupełnie jak kolor tego co człowiek w kibelku zostawia ;)))

karta na abonament

Tylko czekac jak zadebiutuje w reprezentacji

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org