Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Daj na tacę |
Wyznaj nam swoje grzechy, tu na forum, a każdy cię rozgrzeszy i nawet pokuty nie zadam. Po co masz dreptać do konfesjonału, nie wiadomo na kogo trafisz. tojajatoja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Daj na tacę |
robrob - raczej jacy jej uczestnicy taka strzelanina .... Szczuczyn to bardzo sympatyczna miejscowość
|
|
Czynne na bank. Chyba do 14.30 albo 15. Dokładnie nie pamiętam.
|
|
a ja tam lubie Lomzynski browarek
|
|
ŁKS Łomża 0:2 Sandecja Nowy Sącz Bramki: Chlipała '8, Skrzypek '21
|
|
0:4 :|
|
|
|
polecam Dr.Skrętek na makowej przyjmuje lub Dr.Głębicki na Bema przyjmuje ale tylko prywatnie chodziłam i do jednego i drugiego i obaj są dobrymi lekarzami bezbłędnie postawili diagnozę
|
|
Dlatego ja zawsze mam druga karte sim popa,na ktorej mam 0zl ale za to mam nry telefonow najwazniejszych osob:D
|
|
0:6 koniec meczu
|
|
lks ???????? nie przetrwa tego
|
|
Polak taki nie jest. To łomżyniak ma specyficzny byt na skalę całego kraju. Jakoś w innych miastach tak niskiego poziomu dyskusji nie uświadczyłem. To forum dawno nie spełnia żadnych norm i swoje wypowiadanie się tutaj ograniczyłem wręcz do minimum, żeby w końcu przestać tu pisać, bo żeby dyskutować, to trzeba mieć z kim i na pewnym poziomie. Nie dotyczy to wszystkich użytkowników, ale kto normalny w dalszym ciągu tu zagląda?
|
|
CHODZI O TO ZE DIETE JAKO TAKO MAM I CWICZE TYLKO NAJWAZNIEJSZA JEST DLA MNEI NAZAWA JAKIEGOS DOBREGO SUPLEMENTU
|
|
jak wygląda procedura???? czy musze oddać kompletne auto?????jak to jest z łomżyńskimi złomami???
|
|
nie lubie tych taksówek w których wali szlugami a jest takich kilka a tak na inny temat: jak to jest że jadąc w jedną stronę płace np 11 zł, a wracając tą samą trasą taksówką z tej samej korporacji płace 13 zł myslałem ze płaci się od km ale widac w różnych samochodach różnie koła się kręcą he. ale ogólnie bardzo pozytywnie w Łomży taksówki są prawie za darmo
|
|
http://www.allegro.pl/item598270573_olimp_thermo_speed_extreme_90k_odzywki_spalacz.html http://www.allegro.pl/item598375774_skuteczne_odchudzanie_l_karnityna_green_tea_1200mg.html http://www.allegro.pl/item598375774_skuteczne_odchudzanie_l_karnityna_green_tea_1200mg.html Masz tu 3 najlepsze ja polecam z olimpu
|
|
najlepiej byloby, gdyby nie trzeba bylo stosowac diety, cwiczyc, wydawac kasy na te tu wyzej pierdoly i chudnac :D moze jakis zloty srodek jest na to, co ? :)
|
|
szanelka: są takie środki, tylko coś za coś. Takim środkiem np: jest Meridia 15 jednak ma bardzo dużo skutków ubocznych. Po tym wierz mi będziesz chudnąć i to "w oczach", jednak czy warto? Z odżywek polecam Super Cuts 3 Universal Nutrition, stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry i naprawdę pomaga i do tego można dorzucić L-karnitynę w bardzo silnych dawkach.
|
|
a ta merida to zalatuje psychotropem
|
|
Nie wiek ktoś może jak chodzą autobusy w święta? Są tylko miejskie czy również i zamiejskie? Proszę o info!
|
|
Oby mniej głupi ... itd tematów i odpowiedzi na tym forum i żeby jakiś poziom był . ale i tak w to wątpie więc Alleluja i do przodu !!!.
|
|
dzięki za info, raczej szukam stacjonarnej hamowni. Chce sprawdzić auto pod każdym względem przed założeniem Chipa więc jakas tam przenośna hamownia odpada.
|
|
Chcialem o to samo zapytac i co z pieniedzmi za loze??
|
|
Pewnie imprezy nie będą się dziś odbywać, bo zazwyczaj odwołuje się tego typu rzeczy aczkolwiek to nie jest obowiązkowe. Jeśli nie solidaryzujesz się z ofiarami możesz zorganizować jakąś imprę dla siebie i do Ciebie podobnych.
|
|
dokładnie benny
|
|
hehe powiem Ci ze pan z Harcerskiej sie tylko zapewne nad Toba ulitował :)
|
|
1100 pln koleżanka pracuje .z tego co wiem i mi mówiła
|
|
Witam. Mam pytanie jaki jest najgłośniejszy telefon? Słyszałem o nokii n73 ze gra bardzo dobrze. Ma dwa głośniki stereo. Jakie są państwa opinie na temat tego telefonu ?
|
|
hej mam do was prośbę. potrzebuje nr lub informacje gdzie przyjmuje ginekolog Leszek Pope albo jakiś dobry ginekolog , dziękuje bardzo za wszelkie informacje
|
|
Kochani może ktoś mi pomoże? Szukam Pracowni Szyldów i Pieczątek z Al. Legionów 30. Jeśli Wiecie gdzie sie przenieśli to proszę napiszcie. W starym miejscu nie ma żadnej infornacji.
|
|
www.livesports.pl
|
|
BIEDRONECZKI muz. A. Markiewicz, sł. A. Tur Uskarżał się mały muchomor, Pod brzózką się tuląc do mamy, Dlaczego, choć piękny rzekomo, Czerwony kapelusz ma w plamy. Biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie, U motylka plamek kilka służy ku ozdobie, W drobne cętki storczyk giętki liliowe tuli płatki, Ty mój grzybku też masz łatki i śliczny kapelusik, Więc niech stale cię nie smuci ten drobny biały rzucik. Marysia błękitne ma oczy, A w bródce dołeczek uroczy, Lecz w sercu ma smutek po brzegi, Bo nosek Marysi jest w piegi. Biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie, U motylka plamek kilka służy ku ozdobie, W drobne cętki storczyk giętki liliowe tuli płatki, Bo na kropki widać moda, więc trzeba dojść do wniosku, Że w tym właśnie jest uroda, że piegi są na nosku. http://www.youtube.com/watch?v=Wm85oxmr8U0 rudy błazen z druhem
|
|
ooooo mój wcześniejszy post zniknął :)) czyżby admin był wielbicielem pana Poppe? :) polecam link: http://www.znanylekarz.pl/lekarz-23548-leszek-poppe-ginekolog-lomza.php
|
|
W państwowym płacę 196 zł ( w tym jest opłata stała i posiłki) i 8 zł miesiecznie za rytmikę.Mozna tez wybrać j.ang. Jestem bardzo zadowolona.Polecam.
|
|
Witam może mi ktoś powiedzieć gdzie najlepiej założyć gaz do samochodu ?? Słyszałam że można założyć gaz na raty, czy to prawda??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |