Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekcja wiedzy o PiS- bis |
Poprawka do mojego postu powyżej jest: Zdjęcie 2, to zdjęcie ulicy Polowej z 1915 roku. Powinno być: Zdjęcie 3, to zdjęcie ulicy Polowej z 1915 roku. Pozdrawiam. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekcja wiedzy o PiS- bis |
Odświeżam temat.Naprawdę nikt nic nie wie?
|
|
Ja się powstrzymam od typowania...Z takimi zespołami broniącymi się przed spadkiem gra sie bardzo ciezko bo oni praktycznie "biją" się o utrzymanie i im potrzebne są kazde punkty. Będzie ciężka, ale licze na zwycięztwo ;]
|
|
Będzie nie cieżko tylko bardzo ciężko.Trzeba zagrać dobry mecz i przy odrobinie szczęścia coś się ugra.A jeśli chodzi o zespoły które walczą o utrzymanie to niestety My do tej grupy też się zaliczamy.Dla ŁKS-u to jest bardzo ważny mecz dużo ważnieszy od tego środowego.
|
|
Nie tylko na Al. Legionów, to samo jest na Wojska Polskiego. Pozdrawiam. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
PS: TYLKO ŻEBY TYCH POMNIKÓW NIE ROBIŁ AUTOR POMNIKA KARD. WYSZYŃSKIEGO - bo będzie zupełna klapa!
|
|
Ta 3 żuli się spotkało i chlali ''starogardzką'' i jeden nie chciał sie złożyć na ''1904'' więc zaczęli śpiewać i rozbijać butelki .
|
|
No i najważaniejsze , liczę że trybuny będę wypełnione po brzegi a każdy kibic ŁKS-u bedzie w barwach biało-czerwonych ( szalik , koszulka , flaga , czapeczka ) ... Wierzę że pokażamy , iż dwunasty zawodnik zespołu jest w barwach biało-czerwonych... Dlaczego warto być na stadionie ; bo to Pierwsze historyczne Derby II ligowe w Łomży , a po Drugie pierwszy raz będzie relacja NA ZYWO w TVP 3 Białystok ze spotkania piłkarskiego , po trzecie kiedy kibice krzykną " kto wygra mecz - ŁOMŻA " to wiem że już nic nie zatrzyma naszego zespołu przed wygraną ... Avia ŁKS
|
|
Jeżeli ktoś nie ma szalika, repliki meczowej czy też innego gadżetu związanego z ŁKSem i w najbliższym czasie nie zamierza nic takiego nabyć, to proponuję na mecz ubrać się w zwykłą białą koszulkę (ewentualnie czerwoną) - takie chyba wszyscy posiadają. Poza tym apeluję do wszystkich obecnych na meczu o czynne włączanie się do dopingu. Na hasło "cały stadion śpiewa z nami" krzyczeć powinien każdy szanujący się kibic, tak aby było nas słychać w Piątnicy i na Placu Kościuszki. Jeśli widzisz, że osoba siedząca obok nie śpiewa - daj dobry przykład, a zobaczysz, że zaczną się przyłączać kolejne osoby.
|
|
Postarajmy się wszyscy, niech każdy będzie w barwach, namawiajcie znajomych, żeby też zakładali koszulki. Biało-czerwony stadion da super efekt.
|
|
Progi mogą być, lae spłeniające odpowiednie wymagania. Te na Księcia i Mazowieckiej to porażka.
|
|
Co ma piernik do wiatraka? Skwaśniały. koziol0
|
|
|
karty wędkarskiej nie trzeba, trzeba tylko licencję i dokument tożsamości, licencję można kupić na rok za około 60 zł, tylko tyle wiem
|
|
A gdzie takie pozwolenie mozna kupić ??
|
|
InMyDreams: ja też skończyłem Ekonoma rok temu i nie narzekam. Nie było ciężko. nawet nie zaglądałem do książek. Tak jak Ty nie wierzyłem że zdam. W końcu 1/2 osoby na szkołę zaliczyły próbną. Ale jak przyszło co do czego to udało się średnio uzdierać 90% Polecam zdecydowanie technikum. Na studiach jest 100kroś łatwiej. za wyjątkiem matematyki bo w technikach jest na poziomie podstawowym. Ale kto ambitny to da radę. Całkie nie są trudne :D
|
|
A ja polecam II. Mila atmosfera, przyjazna kadra, dobry poziom i fakultety do wyboru od 2 roku. Wiekszosc moich znajomych po tej szkole studiuje teraz na politechnikach w Warszawie, Gdansku i na WAT. Nie ukrywam, ze kazdy chwali swoje, ja wlasnie za 2 tygodnie ta szkole koncze i gdybym mial wybierac jeszcze raz to bym sie nie zastanawial ;) pozostaje zyczyc powodzenia na egzaminach :)
|
|
niech tylko nie idzie do technikum ekonomika, chyba że do liceum to tak :D
|
|
Szukam pracy za granicą . Nie boje się ciężkiej pracy, potrzebuje wyższego wynagrodzenia niż mam w Łomży. Może ktoś mi podpowie , gdzie mam się udać. Szukam tylko poważnych ofert, a te z gazet jakoś nie budzą zaufania.
|
|
ze sprzedaży piwa uzbiera się ok. 40 tys. zł, nawet te 10 gr. od puszki to jest coś,
|
|
Browar jako główny sponsor postąpił bardzo ładnie i dodatkowo wspomoże tym ŁKS
|
|
madrale sie znalezli.palanty
|
|
NIektórzy to chrzanią jak .... Jeśli syn Twojego chłopaka chce iść na porządne studia (np. SGH, Polibudę, UW itp. itd. etc.) to jedyna możliwość jaka wchodzi w grę to I, II lub III LO. Jeśli zaś chłopak woli iść na elektronika, mechanika, stolarza itp. etc. to zdecydowanie mechaniak, drzewna itd. itp. etc.
|
|
Prezesowi Pepees-u i Browar-u Łomża - zaj... ste gratulacje za pomysł i wykonanie. KIBIC
|
|
w 3 zawsze przynajmniej są jakieś "atrakcje"w łazienkach :D
|
|
ale czy ktoś rozumie nachrapanego czubka?
|
|
***** ten cwel ********** ,żebym ja miał tego sędziego pod ręką . Bramkarz tak dojebał Maxwellowi że naprawdę mógł go połamać . A sędzia kutas nic tylko tą łape podnosił .
|
|
podbijam! Teraz liczy się tylko ten mecz. W środę pełna mobilizacja!!!
|
|
wbijasz na priv do kogoś zaufanego i nikt niema dowodów istnienia żadnej rozmowy google sie kłania ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Niestety nie zagra na nim Kallu jeden z lepszych zawodników. Niestety... a naprawde wierzyłem w niego. WSZYSCY NA MECZ. Białystok sie bardzo mobilizuje to i my coś pokażmy. Rozklejajcie plakaty. rozłsyłajcie łańcuszki na gg namawiajcie znajomych... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Oby Maxwell szybko wyzdrowiał!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Łomża to jest potęga, Łomża najlepsz jest, Łomżę trzeba szanować, Łomża nasz ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Arczi doskonale Cię rozumiem. Ja po nocach śniłam jak powoli zaciągam się fajeczkiem i jakież to było cudowne uczucie...mmmmm po prostu raj! Ale rano wstawałam i powtarzałam sobie -to był tylko sen, nie zapalę! Wytrwałeś już bardzo długo. Będzie coraz łatwiej zapanować nad rękoma, odruchem sięgania do paczki, gdy ktoś częstuje... Serdecznie Cię pozdrawiam i nie poddawaj się!!!:) Mundry nie ma znaczenia czy wypalasz codziennie 5-10 czy 20 sztuk to jest nałóg i zawsze będzie szkodliwy niezależnie czy palisz droższe czy tańsze papierosy. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Rafał pokazuje się kolejny raz z bardzo dobrej strony na boisku. jest dzisiaj bardzo aktywny.
|
|
na zdjeciach widac strugi lez u Maxwella, wiec niedobrze to widze
|
|
jakiś link do tej brameczki jest jak można to prosze wrzucić
|
|
Na stronie PZPN jest błąd. Nie 1928, tylko 1926r. KMWTW i nie musisz nikomu przypominać! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wszystko fajnie tylko jesli chce sie wziasc pasazera to wtedy bulic trzeba 40 zł czy 20 ??
|
|
Pontifex Mal przypominam o wolności słowa. Skoro ktoś chce o tym pisać to niech pisze, a czy to jest na poziomie, czy nie to już inna kwestia. Jak się komuś to nie podoba to niech w ogóle się nie wypowiada, a temat szybko zejdzie ;-]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |