Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbigniew Hołdys: Platforma to partia agresji! |
Najważniejszy mecz sezonu. Będe napewno. WSZYSCY W BIAŁO CZERWONYCH BARWACH NA STADION. Radze sie posłuchać ,,ŁKS gol''a bo szal łatwo można stracić a ostroźności nigdy za wiele. To co ? - dozobaczenia za tydzień na Ul. Zjazd. Zabierzcie znajomych... będzie co oglądać. Pod względem piłkarskim i zapene ULTRAS bo obie ekipy chcą pokaż się z jak najlepszej strony Kto wygra mecz? - ŁOMŻA Kto? - ŁOMŻA AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS [color=blue]Klikając TU- Pomagasz[/color]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbigniew Hołdys: Platforma to partia agresji! |
co to niby ma byc tw twoje coventry ?? a do szkoly co zes nie poszedł wagarowiczu ?? ;PP
|
|
Zamknijcie się wszystko okarze się na boisku i pozanim;)
|
|
Proszę o tłumacza , bo nie rozumiem. Zainstaluj sobie nową wersję przeglądarki to będzie Ci podkreślać ortografy.
|
|
Czy ktoś może wie co to za wieśniak tak nasmarkał asfaltem na Al. Legionów? Takich "wynalazców" powinno się zamknąć! Jeśli tak będą wyglądać profesjonalne naprawy nawierzchni w Łomży to niedługo zaczniemy chyba latać, bo jeździć po tym się nie da!
|
|
Doszły mnie słuchy, że p. Kłosiński i spółka chcą postawić pomnik Hanki bielickiej (przed ratuszem), Bielicka pod parasolem - jako fontanna, a z parasola ma spływać woda! Według mnie to klasyczny knot i kompletne bezguście!!! Trzeba zrobić tak: 1. Figura Hanki Bielickiej siedzącej na ławeczce (wszystko z brązu i natiuralnej wielkości) - na ulicy Farnej. Turysci mogliby sobie z nią robić zdjęcia. 2. Przed ratuszem ma być fontanna (też z brązu) w kształcie skaczącego przez kamienie jelenia (herb miasta) , a woda ma tryskać z tych właśnie kamieni. Całość ładnie osadzona , a może i ogrodzona płotkiem z metaloplastytki. Proszę wszystkich o wypowiedzi w tej sprawie bo zaserwują nam kolejny bubel i szpetotę.
|
|
Nie, podobno byla tam rozruba, jakies straty na 200 tys. Cagłami szyby zniszczyli. Ochroniarzy pobili, byla policja, poszedl w ruch gaz i pałki. Ale nie wiem nic dokladnie. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Żebyś był to byś wiedział. Książkę piszesz? Za wywiady się płaci kolego. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Jestem dziewczyną ... Strasznie przyjemny jestes ...
|
|
ma ktos jakies konkretne info na temat rajdu?
|
|
Forum jest po to żeby się wypowiadać InMyDreams też ma do tego prawo. pozdro.
|
|
Koszulke każdy ma jak nie replike to zwykłą biało albo czerwono. Podobnno w ma być 20 stopni na meczu wiec kurtki odpadają. Zapraszam wszystkich. A gardeł nie żałować to jedyny w swoim rodzaju mecz. Wiec wszyscy w biało-czerwonych strojach z pozytywnym nastawieniem i przygotowanym gardłem o 15:00 na stadionie są. Praca, Szkoła to nie przeszkoda to wymówka zawsze mozna wziąć wolne a w szkole to wogóle... Pozdrawiam. Aviva Aviva Aviva ŁKS Cały stadion śpiewa z nami..... Cały to cały a nie tylko młyn...- niekumate te ludzie. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Z tymi szkodami na 200tys to przesada...
|
|
Hej mam pytanie jezeli ktos wie to niech podac strone egzaminu 6 klas prosze;)
|
|
nic nie wiecie na temat alibi
|
|
a ja widzialem dzis jak samolot ladowal na grobli widzial ktos jeszcze
|
|
a ja dzisiaj latalem mysliwcem ladowalem na grobli widzieliscie mnie? z powarzaniem franus
|
|
a znass ztsrronke gdzie jest ten egzamin
|
|
lepiej, żeby nie było żadnej zadymy, bo zamkną nam stadion! I wtedy nie pójdziemy już na mecz na stadion, a to będzie wielka strata
|
|
jak źle ci poszło to nie zaglądaj... :P
|
|
Oczywiście miałem na myśli Wojska Polskiego, a nie Legionów! Jeżdżę tamtędy codziennie. Teraz to jest normalny tor przeszkód dla zawieszenia. Zamiast naprawić nawierzchnię tylko ją zepsuli, wieśmaki!
|
|
Witam Proszę o informację na taki temat. Czy to prawda, że na Narwi można łowić ryby bez opłaconej karty wędkarskiej tylko po wykupieniu odpowiedniego zezwolenia? Jeżeli jest to prawda to ile takie pozwolenie na wędkowanie kosztuje i na jaki okres można je wykupić (czy jest opcja na 1 dzień). Pozdrawiam Filip
|
|
Nielubie tego sportu od kiedy złapałem jakąś rybkę na grunt i mialem ją juz przy brzegu i zamachnolem sie wędką rybka o karpę i popłyneła:P i od wtedy na rybach mnie nikt nigdy niewidzial:P a na Narwi sie lowi bez karty a jak wodniaki to wedke w krzaki:P
|
|
buhahahaa(...) hahahbuhahaha gosciu jak juz lamiesz prawo to badz na tyle bysty by sie tym nie chwalic na publicznym forum :) ehh Einstein kiedys fajnie powiedzial o ludzkiej glupocie, ten koles pasuje jak ulał :) powodzenia w sadzie !!!
|
|
Po wstawieniu tagów url, nie mogę otworzyć tego tematu. Skopiuj i zacytuj moją wypowiedź, bo nie pamiętam o co tam chodziło, lub coś zrób, żebym mógł otworzyć temat.
|
|
Łomża po 1931 roku 1 zdjęcie, może ktoś z Was wie gdzie jest to miejsce obecnie? Pozdrawiam z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
pewnie dlatego chce klucza bo jakiś 2 tyg temu pytał się tez na forum jak się piosenki skraca. Powiedziałemże w nero można i teraz dziecko neostrady 2 tygodnie kombinuje jak te nero podczas instalacji rozłożyć. A głupi nie wie co to serial. Google bał się zapytać. I ot checa. Takim co z google nieumieją korzystać powinni zakazać w ogóle do komputerów się dotykać.
|
|
ee nie rob z google monopolisty i tak juz im doprze jest jak jest (drugi mikroshit rosnie nam) szukac mozna wszedziedzie wystarczy nie byc debilem
|
|
Drodzy forumowicze przed nami niełatwe wyzwanie. Musimy zlokalizować następujące ruiny obiektów w Łomży: 1. 2. 3. 4. 5. http://img177.imageshack.us/img177/2711/zniszczonyrynekwmie347cqr4.jpg uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Na koniec dodatkowo kilka zdjęć z mojej kolekcji: Pierwsze cztery zdjęcia przedstawiają NOWY RYNEK (obecnie Plac Kościuszki), ostatnie zdjęcie to oczywiście STARÓWKA. Zaprasza do kojarzenia tych wszystkich zdjęć ze zniszczeniami zamieszczonymi w pierszym poście.
|
|
Przepraszam, że piszę post po poście ale ostatnio często zawiesza mi się system. To może ja zacznę: -> Oto mój pierwszy trop. Co wy na to ? easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
ja powiem tak jezeli syn za bardzo przejmuje sie nauka a klasowka doprowadza go do placzu to niech lepiej idzie do liceum bo wiadomo mniej tam przedmiotow jest ale g.wno bedzie po nim mial jezeli jednak chlopak ma troche sprytu i umie zrobic w konia nauczyciela niech wybierze technikum bo wbrew powszechnym opiniom technikum jest 100 kroc trudniejsze od liceum uwierzcie wiem cos na ten temat
|
|
wg informacji ze strony 90minut.pl wynika że z drugiej ligii spadają ostatnie 3 kluby w związku z decyzjami wydziału dyscypliny PZPN dotyczące korupcji w naszej piłce nożnej http://www.90minut.pl/liga.php?id=2526 tak więc coraz realniejsze jest utrzymanie się naszego ŁKS-u w II lidze
|
|
Impra po Świętach to chłopaki chcieli sie "wytańcować" :)
|
|
Najlepsza szkoła to ta w której sie nie bywa :))
|
|
Ptysiu80. Lux plakat.
|
|
dzieki wszystkim za odpowiedzi choc za bardzo nam nie rozjasnily i dalej nie wiemy do ktorego najlepiej, ze ogolniak to napewno, a jaki to dalej sa wachania....na nauke narzekac nie mozemy , uczy sie nawet wiecej niz przyzwoicie i aspiracje na przyszlosc ma dosc wysokie, to umysl raczej scisly...matematyka, informatyka, fizyka...... rozwazamy I, III, lub VI w ekonomiku.....
|
|
,,Co sie im pokręciło, niemoze spasc tylko 3 kluby bo III ligi są 4 grupy i z kazdej awansuje jeden klub i jeden w barazach wiec jest 8 miejsc zagrozonych, cztery ostatnie bezpośrednio i cztery zagraja w barazach." Spadają 3 z II ligi + Górnik Łęczna z I do III, więc chyba wszystko jasne:>, wystarczy dokładnie przeczytac;)
|
|
linkas przejdz sie z synem jutro od 10.00 na dni otwarte do I LO, sami zobaczycie jak tam jest z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Super plakat!! Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest, Łomże trzeba szanować. Łomża nasz ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
z II ligi spadaja 3kluby za korupcje,z I do II spada jeden klub,czyli z II ligi spadnie jeszcze tylko 1 klub niedotkniety sankcjami tylko z najslabszym wynikiem
|
|
i zeby nikt przypadkiem w żółtej koszulce nie przyszedł...
|
|
gdzie moge znaleźć jakies info o zmianach w ruchu drogowym dotyczacych kierowców(tylko prosze o sensowne odpowiedzi, sama szukalam ale nie moge nic znaleźć, moze Wy cos wiecie na ten temat)[o obowiazku jazdy na swiatłach od juz wiem] z góry dzięki
|
|
Szanowni Państwo Skoro szacujemy nasze " kibicowskie rezerwy" na dużo więcej niż wszyscy myślimy to tylko pogratulować. Każde piwo to aż 10 gr. Tylko nasz lokalny patriotyzm może przynieść "ŁkS-owi" bardzo duże pieniądze. Wszelkie inicjatywy tego typu, popieram
|
|
Z zaokrąglonymi biodrami i owszem , ale nałóg poszedł precz!:)
|
|
Płaczemy, że nasze miasto popadło w niewolę Śledzi, sami się na to zgodziliśmy: - pierwszy mar(wensant)szałek podlaskiego, jkw. Zgrzywa, No on to chyba z podlasia (może z polesia), a kant go wie, ale jego nauczyciel z historii (szkoda chłopa tyle uczył buca, że polesie to nie podlasie), ALE CO SIę CHop nachapnął nieważne - Polesie - Podlasie -Mazowsze-Kurpie - a historii za solidarności konserwator zabytków ni w ząb. Pan Panie Sławku mieszkaj sobie na Podlasiu (Polesiu). A ja sobie będę mieszkał na Mazowszu. I Tak sobie każę wpisać w dowód, a jak nie to sem pojade do Slowenców i sem wpiszem to co mnie się należy. Łomża była, jest i będzie na Mazowszu. To tylko gwoli historii panie Sławku. A tam nie uczyli? Historii?
|
|
Alehandra napisał: Cytat: ekhm, ekhm..... ukończyłem I LO, znałem trochę lepiej niż przeciętny uczeń sytuację w gronie nauczycielskim z powodów, których nie ma co wymieniać w każdym bądź razie, zdawalność rzędu 100% co rok NIE ŚWIADCZY KOMPLETNIE O NICZYM, oprócz tego, że co roku Zdanowicz dawał "prikaz", żeby wszyscy zdali - i tylko tyle. Zygmuś by dostał apopleksji chyba jakby ktoś miał nie zdać ! taka "elytarna szkoła" i ktoś miałby nie zdać ? jakie by były ploty na mieście... szkoda słów wielu uczniów tej szkoły miałoby nieciekawe miny gdyby się dowiedzieli jakimi metodami budowano tam elitarność, jak się miały wyniki egzaminów do naboru i czym kierowano się na codzień.... poziom indolencji jest zatrważający, natomiast dla Ciebie droga Alehandro mam dobrą radę przed maturą - ZACZNIJ SIĘ UCZYĆ ORTOGRAFII. pisze się "rzadko", a nie "żadko" zobacz jak pięknie pokazałaś poziom i elitarność maturzystów I LO - wiem, że i w tym roku zdawalność będzie 100 % mimo, że bałaganem kieruje Jurek Łuba - nauczyciel techniki z SP10. pozdają nawet Ci, którzy nie wiedzą jak pisze się "rzadko"....
|
|
uważam że palenie jest przecież używką, przyjemnoscią, delekcją i żeby można było utrzymać zużycie papierosów do 10-ciu dziennie to i nie jest takie do końca szkodliwe... wszystko w nadmiarze jest szkodliwe: obżeranie się, picie, seks(wali na czachę !) należy tylko palić papierosy dobre, a nie z wątpliwego zródła, np. ruską samosiejkę...
|
|
TEN SĘDZIA TO KOMPELTNY DEBIL BZDĘGĘ PIŁKARZ LEGNICY DWA RAZY POTURBOWAŁ A SĘDZIA OCZYWIŚCIE NIC!!!!!!!! TO SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
cytat "Jest teraz problem z kontuzjami, złamany obojczyk Kalu, problemy z Jasińskim (7 kartka), Bzdęga ma spuchniętą kostkę" Derby za 4 dni :(
|
|
Ciężka kontuzja Maxwella Kalu i jego nieobecność w składzie jest dużą stratą dla ŁKSu. Ale jestem pewna, że i bez Maxwella zespół jest w stanie sobie dobrze radzić.
|
|
Ja w tym roku kończę gimnazjum, uczę się nieźle (może uda mi się wyrobić na pasek) i składam podania do II, I, III
|
|
Van_Loosen zdaje sie, ze teraz troche inaczej zdaje asie mature niz parenascie lat temu sama jestem absolwentka 1LO, w moim roczniku nie bylo 100% zdanych matur, wiec twoja teoria o dzialaniach zdanowicza ma sie nijak do moich doswiadczen moim zdaniem, jesli ktos ma ambicje powinien isc do dobrego liceum, a jesli ma dodatkowo jakies zdolnosci techniczne, niech idzie do dobrego technikum
|
|
http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_id=24350442067548198935&act=&down=&gk=inwestycje - link do bramki Rafała
|
|
PS: Tylko bez sławetnego "profesora" Dźwigaja! Niech tenże projektuje swoje knoty dla biskupa, ale nie dla mieszkańców miasta.
|
|
Weź sie zastanow idiotko o czym ty do mnie piszesz. To nie ode mnie zalezy, zreszto co ja Ci sie bede tlumaczyc. Jej, że na świecie są takie sieroty, w realu boją sie odezwac a na necie sie do wszystkich czepiaja.
|
|
A masz inne propozycje? Pewnie JP II albo fatimską? Chociaż z drugiej strony mamy kilku zasłużonych, ale czy który z nich nadaje się do tak bezpośredniego kontaktu jak Bielicka na ławeczce? Na razie to mamy prawie same kamienne łby zasłużonych i bambulce z napisami o tych sławnych oraz posępnego Chrystusa króla i sępiodrapieżnego Wyszyńskiego (to te od Dźwigaja).
|
|
WSZYSCY NA MECZ!! WSZYSCY W BARWACH!! CAŁA ŁOMŻA KIBICUJE NASZEJ DRUŻYNIE!! :)
|
|
luizfernandez taki temat ju był..
|
|
Tarasiewicz pajacu, nie bądź taki pewny siebie! Zobaczysz na co nas stać!
|
|
Najwazniejsze to zrobic SWOJE, a pozniej bedzie czas na ewentualne swietowanie. Glosna geba i maly mozdzek najczesciej chodza w parze, wiec wybaczmy trenerowi Jagiellonii. Jak wygrywac to z klasa, jak przegrywac to z HONOREM. A pan Tarasiewicz jak widac po jego wypowiedzi nie ma ani klasy ani Honoru....
|
|
ja slyszalem ze ma byc ta kayah i i cos tam jeszcze i wszystko odbedzie sie na muszli, na zakonczenie maja byc fajerwerki a piwo ma byc po 2,5 zł
|
|
urzad skarbowy to sa sprawdzone info czy tylko czyjs wymysl ?
|
|
A pzmiętacie majówki w Nowogrodzie troche denne to było ale coś a nie jak od paru lat to bywa nic szkoda szkoda
|
|
grzesiek72 w lomzy w stodiu oczywiscie zrobio ci tatuaz jaki bedziesz chcial. hmm osobiscie polecam ci jechac do Bialegostoku. telefon kontaktowy (0-85) 744 64 94 ul. Sw.Rocha ale dokladnego numeru budynku nie posiadam, Pozdrawiam. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
i bardzo dobrze się stało. Łomża spokojniejsza i mniej debili ;-]
|
|
To właśnie DZIŚ trzeba wszystkie barwy nosić z dumą na wierzchu. Tego dnia ja nigdy dotąd trzeba pokazać, że jest się dumnym ze swojej ukochanej drużyny. Jesteśmy gospodarzami, jesteśmy w naszym mieście. Niech kibice Jagi mają obawy. Do boju ŁKS !!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
sen się ziścił ;D teraz pozostaje tylko czekać 5 lat ;)
|
|
Oblatany jestes jak widać, szeroki przedział od ginekologa przez chirurgię po laryngologię. Wolny czas chyba w szpiatach spędzasz. Znajdź może sobie jakieś konkretniejsze zajęcie a nie pomyje i żale na ludzi wylewasz.
|
|
Bastian, no to niech jeżdżą po naszych dzieciakach, niech flaki fruwają po naszych oknach, sam jeździsz motorem, zabij dwulatka niech idzie na lody, a ty go z nienacka, po flaczkach, z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |