Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Fedorowicz jest bardzo dobrym prezesem LPR na Podlasiu. Szeregi niech .... |
Witam wszystkich klubowiczów oraz ziomali!!!Wpadajcie do Atomu na Walentynki! Będzie ostra impra hehe:)Po tym co napisał Tales można się spodziewać naprawdę niezapomnianych wrażeń, porównywalnych z mocą Atomu hehe:)Ale nie ma co się długo rozpisywac. Po prostu przychodźcie do Atomu, bo tego wieczoru w całej Łomży nie będzie lepszej imprezki!!!To Proste:) Pozdrowionka dla: Klaudi, Martyny, Mańka, D.E.V.I.L.A., Talesa, wszystkich znajomych i klubowiczów:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Fedorowicz jest bardzo dobrym prezesem LPR na Podlasiu. Szeregi niech .... |
Zapowiada się poważna impreza :))) przynajmniej w jednym klubie coś się dzieje bo spójrzmy jak wyglądają inne lokale rozrywkowe w Łomży w temacie organizowania tego typu - bądź co bądź - niecodziennych imprez. pozdroo
|
|
Re: Poseł Fedorowicz jest bardzo dobrym prezesem LPR na Podlasiu. Szeregi niech .... |
Napewno wpadne !! Jestem pewien, ze bedzie powaznie (zreszta jak zawsze w Atomie). :D Pozdro dla Talesa i HardBangera :P
|
|
Miałem zwade z tą pania od fajek, czego jak czego, ale kultury to jej brakuje!!!
|
|
Re: Poseł Fedorowicz jest bardzo dobrym prezesem LPR na Podlasiu. Szeregi niech |
Kaschia ma racje ta informacja nie jest potrzebna dla rozważnych kierowców, którzy jeżdzą przepisowe 60km/h po mieście.
|
|
W listopadzie 2003 r udalem sie do Telepunktu w Lomzy aby zmienic plan taryfowy. Pracownik przyjmujacy zgloszenie zapewnil mnie ze od 1 stycznia bede mogl wieczorami taniej rozmawiac. Do dnia dzisiejszego Telekomunikacja przysyla mi rachunki z niezmienionym abonamentem. Dodzwonienie sie na nr 9393 graniczy z cudem, jednak dwa razy udalo mi sie polaczyc (oczywiscie po przymusowym odsluchaniu przez 40 min muzyki) z operatorem Blekitnej Linii, ktory w moim imieniu zlozyl reklamacje. Jestem ciekaw co mam zrobic ze styczniowym rachunkiem? Mily Pan kazal nie oplacac tylko czekac na informacje z TP SA. Mija kolejny miesiac a tu nadal nic. Pewnie nalicza mi odsetki. :( Czy ktos z was tez mial podobne problemy?
|
|
super plywalni z masazami oczywiscie nieodplanie
|
|
Dziękuję iguana. Numer okazał się aktualny. Wesele nie jest moje tylko siostry, ale to raczej ja zostanę główną organizatorką. Więc na razie zbieram informacje i adresy. Dzięki wszystkim, którzy odpowiedzieli na moje zapytanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |