czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poseł Fedorowicz jest bardzo dobrym prezesem LPR na Podlasiu. Szeregi niech ....

Witam wszystkich klubowiczów oraz ziomali!!!Wpadajcie do Atomu na Walentynki! Będzie ostra impra hehe:)Po tym co napisał Tales można się spodziewać naprawdę niezapomnianych wrażeń, porównywalnych z mocą Atomu hehe:)Ale nie ma co się długo rozpisywac. Po prostu przychodźcie do Atomu, bo tego wieczoru w całej Łomży nie będzie lepszej imprezki!!!To Proste:)
Pozdrowionka dla: Klaudi, Martyny, Mańka, D.E.V.I.L.A., Talesa, wszystkich znajomych i klubowiczów:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poseł Fedorowicz jest bardzo dobrym prezesem LPR na Podlasiu. Szeregi niech ....

Zapowiada się poważna impreza :))) przynajmniej w jednym klubie coś się dzieje bo spójrzmy jak wyglądają inne lokale rozrywkowe w Łomży w temacie organizowania tego typu - bądź co bądź - niecodziennych imprez.

pozdroo

Re: Poseł Fedorowicz jest bardzo dobrym prezesem LPR na Podlasiu. Szeregi niech ....

Napewno wpadne !! Jestem pewien, ze bedzie powaznie (zreszta jak zawsze w Atomie). :D

Pozdro dla Talesa i HardBangera :P

Miałem zwade z tą pania od fajek, czego jak czego, ale kultury to jej brakuje!!!

Re: Poseł Fedorowicz jest bardzo dobrym prezesem LPR na Podlasiu. Szeregi niech

Kaschia ma racje ta informacja nie jest potrzebna dla rozważnych kierowców, którzy jeżdzą przepisowe 60km/h po mieście.

W listopadzie 2003 r udalem sie do Telepunktu w Lomzy aby zmienic plan taryfowy. Pracownik przyjmujacy zgloszenie zapewnil mnie ze od 1 stycznia bede mogl wieczorami taniej rozmawiac. Do dnia dzisiejszego Telekomunikacja przysyla mi rachunki z niezmienionym abonamentem. Dodzwonienie sie na nr 9393 graniczy z cudem, jednak dwa razy udalo mi sie polaczyc (oczywiscie po przymusowym odsluchaniu przez 40 min muzyki) z operatorem Blekitnej Linii, ktory w moim imieniu zlozyl reklamacje. Jestem ciekaw co mam zrobic ze styczniowym rachunkiem? Mily Pan kazal nie oplacac tylko czekac na informacje z TP SA. Mija kolejny miesiac a tu nadal nic. Pewnie nalicza mi odsetki. :( Czy ktos z was tez mial podobne problemy?

super plywalni z masazami oczywiscie nieodplanie

Dziękuję iguana. Numer okazał się aktualny. Wesele nie jest moje tylko siostry, ale to raczej ja zostanę główną organizatorką. Więc na razie zbieram informacje i adresy.
Dzięki wszystkim, którzy odpowiedzieli na moje zapytanie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org