Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coraz więcej zamożnych Polaków, w samej Łomży 55 milionerów ! Brawo rząd PO-PSL! |
wszystko wskazuje na to, ze Kalu ma złamany obojczyk, ale ostateczną diagnoze przyniosą prowadzone właśnie badania. Jest mało prawdopodobne, zeby zagrał w meczu z Jagiellonią.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coraz więcej zamożnych Polaków, w samej Łomży 55 milionerów ! Brawo rząd PO-PSL! |
Dzięki za podpowiedzi. Problem mały ze znajomymi. Pracują w Polsce, i nie mają głowy do wyjazdów. Więc udam się może do OHP. Mam też telefon na pieczarki, ale gościu się nie odzywa.
|
|
Re: Coraz więcej zamożnych Polaków, w samej Łomży 55 milionerów ! Brawo rząd PO- |
Jeśli się ktoś uczył historii, to zrozumie. Pozdrawiam. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Re: Coraz więcej zamożnych Polaków, w samej Łomży 55 milionerów ! Brawo rząd PO-PSL! |
Dwie sprawy 1. Na forum ŁKS-u była informacja o koszulkach (replikach meczowych) niestety post przeczytałem już po całej akcji może została wam jeszcze jedna XXL bardzo chętnie kupię, bo cena tej w czapniczym jest chora, chyba 120zł. 2. Dziś oglądałem mecz JAGIELLONI z GÓRNIKIEM PLKOWICE w TVP3 Powiem tak mimo wielu animozji myślałem że jest możliwe normalne zachowanie między kibicami JAGI i ŁKS-u ale chyba nie. Tak śpiewali kibice JAGI "Łomża starą k.....ą jest je...ć je...ć ŁKS" na całe szczęście przegrali.
|
|
Nieważna jakośc fotomontażu- ważny jesy pomysł! Pani Hanka na Farnej- tam powinna być i tak jak w projekcie Sokołowskiego. Na placu czerwonym jej ławeczka słuzyć będzie tylko piwożłopom i tyle. Poza tym ma być jeszcze fontanna przed ratuszem i tyle! Niech "ratuszowi" nie kombinują załatwić sprawy "dwa w jednym" - bo już wymyślili głupotę i knot i dość tego! Nie lekceważcie tej sprawy bo obudzimy się z koszmarkami w centrum miasta.
|
|
Tak, jak już wcześniej mówiłem - kto nie ma repliki meczowej OBOWIĄZKOWO przychodzi w zwykłej BIAŁEJ lub CZERWONEJ koszulce!!! Nie wspominam już o SZALU, bo bez niego nikt nawet nie kupi biletu na młyn. WBIJCIE TO SOBIE DO GŁOWY: NA MŁYN TYLKO W SZALU I KOSZULCE W BARWACH!!! KTO BEZ SZALA NIECH SP*****LA!!
|
|
pokochalas pieska chcesz dla niego jak najlepiej ale jak nikt go nie zechce to oddasz do schorniska! poknij sie w leb glupia babo bo szkoda mi ciebie....
|
|
Ja nie mam repliki ale chcę ją kupić ale za rozsądną cenę jakieś 30 - 40 zł
|
|
Mam tę drukarkę. Spróbuj ją rozebrać. Ona naprawdę nie jest skomplikowana. Coś musiało się zabrudzić albo coś wpadło i blokuje jakiś element. Moja jak sie psuje to z pięści i działa.
|
|
Ten Boguski... Juz sie niemoge doczekac jak go zobacze w barwach reprezentacji :D
|
|
Dziś w magazynie orange ekstraklasa na TVN 24 będzie można zobaczyć dokładniej bramkę i może coś więcej w końcu o Rafale powiedzą .
|
|
Też mam ten model i jeśli już to mam ważniejsze problemy od wyżej wymienionego. Czasami HP 840C drukuje jakieś kilkanaście stron hieroglifów w niezrozumiałym języku i nic nie można właściwie zrobić poza naciśnięciem przycisku ON/OFF... :)
|
|
dzięki już to robię
|
|
pomysl blondyno jak mam sie do ciebie odezwac jak cie nie znam... sa ludzie i taborety ale zeby klamka sie urodzic to trzeba miec szczescie ale jakos ci tego szczescia nie zazdroszcze... szkoda mim twoich psow biedactwa:( jesz z nimi z jednej miski czy masz oddzielna?
|
|
Szkoda ze akurat matts 80. Takich jezdzi od groma w miescie... Ja sam znam z 6 osob co taka ma, i ja tez mam. Zycze powodzenia w szukaniu i polam ch**a jak go dorwiesz. Niech wie jak boli 1300 zeta :P
|
|
Oh, są jednak mądrzy, kulturalni ludzie, ktorzy potrafią się postawić na miejscu innych. MiYu dzieki za wsparcie. Mam nadzieje, ze mojego mieska tez ktos zaadoptuje, bo rodzice go oddadzą a jest taki slodki... Ja mam male podrórko i niema sposobu, zebym miala 2 psy. Robie co moge zeby nie trafil do schroniska, ale nikt w tych czasach nie chce psa. Każdy jest wygodny.
|
|
Hieroglify - znana sprawa :P. Mi jak się drukują to od razu wyciągam wszystkie kartki żeby miała problem. Wtedy resetuje kompa i wszystko ładnie chodzi. Drukara ma swoje lata więc może jej odbijać. Tylko nie wiem czy to wina drukarki czy kompa :/
|
|
niech lepiej strzela tam gdzie strzela obecnie. tam są jakieś perpektywy na przyszłość
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |