Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oczyszczamy szeregi z krętaczy, poseł Fedorowicz musi odejść. |
Ja modele, farbki i pędzelki jeszcze niedawno (z rok temu) kupowałem w "Prymusie" na Długiej. Teraz, jak mają duży nowy sklep, to powinni mieć tego więcej. Chyba, że zrezygnowali całkiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oczyszczamy szeregi z krętaczy, poseł Fedorowicz musi odejść. |
Tak w skrócie: będą duże ekrany, będzie 3 godzinny set z teledysków, będą kamery, bo całość będzie nagrywana (ma powstać z tego film reklamowy klubu, który będzie emitowany w 83 miastach Polski poprzez kablówkę, no i przez satelitę prosto w świat). Całość będzie prowadzić VJ ANIA Znakomita kusząca i seksowna Moderatorka i Prezenterka programów telewizyjnych TV.TB, POPChart`s, Clubbing Fashion oraz DJ DARSON Moderator , Prezenter , Dj programów radiowych i telewizyjnych -lista " SuperCzadowa", " DDC " POPChart`s""PartyMIX" znany z telewizyjnych MegaMixów, właściciel i twórca osławionego pasma RadiaDJ w telewizji - Producent Videomixów oraz przestrzennych Vizualizacji postać określana jako radiowa i klubowa scena dj-ska Energy-Dream oraz Chill-out house-techno. To tak z grubsza. Jeżeli kogoś zainteresowało zapraszam.
|
|
Do Jakkaca: W każdą środę w Klubie ELBOW w Wołominie. A propo piatkowych imprez housowych w yamie. mialem okazje slyszec i jest bardzo ok, aczkolwiek i tak mimo, ze sensor stara sie robic cos dobrego i to robi to ludzie i tak sie JUZ wykruszaja. Bo publike w Lomzy mamy ********* :/.
|
|
Na stronie Urzędu Miasta www.lomza.pl powiewa piękna trójkolorowa flaga. Może ktoś wie czyja? Czyżby Łomża zmieniła sztandar?
|
|
Należało sie im już od dawna ! Dzieki Piotr !Nie lubię właścicieli, bo zadzierają nosa z tą pseudo elitarnością a wzmiankowana pani z marlboro , to .............. (po co się denerwować dla byle .............). W każdym bądż razie z kulturą w tym lokalu jest coś nie tak ! pozdrowienia. prawie inż.
|
|
do autora "kupujący" od egzekucji prawa są stosowne tzw. "organy" i to one są w posiadaniu stosownych aparatów przymusu, i to do nich należy egzekucja prawa.Pytanie dlaczego jest"olewany"prosze skierować do zarządu miasta Co się tyczy dopisanego p.s. nie jestem Michał a autor gdyby dorósł do choćby "0" miałby odrobinę ogłady i nie ubliżał ludziom ,których nie zna.
|
|
Slyszalem, ze powstal jakis nowy klub bilardowy w Lomzy. Czy ktos cos wie na ten tamat? Warto tam isc ?
|
|
Masz racje Anetko - zgadzam sie z Toba calkowicie. Wezmy np. takiego prezydenta Brzezinskiego co obiecywal w kampaniwyborczej a co teraz robi? Calkiem zapomnial co drukowal na ulotkach wyborczych. Albo co robi z lomzynska oswiata. Kompletne miniecie sie obietnic z terazniejszoscia. On po prostu zapomnial co pisal na ulotkach wyborczych. Ttu sie z Toba zgadzam calkowicie takim ludzim jak prezydent nie nalezy wierzyc.
|
|
QQ-Majsta ma trochę racji. To tylko historyjka, którą opowiedziałem na bieżąco, po tej imprezce. Byłem pod wrażeniem tej przygody, bo jest to coś w gruncie rzeczy niemożliwego w Polsce. Myśle że QQ-Majsta niepotrzebnie szuka w tym czegoś więcej niż zwykłej opowieści z życia - (język murzynów w ameryce różni się znacznie od angielskiego, jest to raczej slang - może tego słowa powinienem użyć). QQ-Majsta po prostu zapewne jest wychowany na literaturze faktu i zabawa słowem, użycie jakiejś przenośni, próba wytworzenia plastycznego obrazu pod powiekami ludzi, przekracza zdolność jego percepcji. Większość moich postów tworzone jest w danej chwili, przekazują to o czym myślę. Jest to taki blog, który piszę dla przyjaciół z forum (dzięki za pamięć, emaile...). Nie mogę mieć na razie strony internetowej, więc jeszcze jakiś czas będę się tu pojawiał. A dla Ciebie QQ-Majsta mam propozycję- ja się nie ukrywam, jak zobaczysz nick DaSto, po prostu nie czytaj.
|
|
Generalnie chodzi tu o połączene powiatów grodzkich z ziemskimi , a nie przyłączanie np. do Łomży. Nie ma co tu kombinować. Myślę , że w niedługiej przyszłości dotyczyć będzie to i nas. Dużą przeszkodą będzie różnica interesów Łomży i terenów poza. _________ autochton _________
|
|
...a Powiat Łomżyński..... niech się też rozszerza.... :) ...niech Ziemia Łomżyńska rośnie w siłę pełną reprezentacją!
|
|
Jak sądzicie ja jestem za tak przecież to śmiech jest że w takim Zambrowie jest np basen z prawdziwego zdarzenia a u nas w LO 120 cm no i szkolny w SP10 w tym mieście nic się nie dzieje kompletnie żadnych imprez , koncertów itd
|
|
no my zyskamy może obniżkę cen wody i ścieków :-) bo MPWiK twierdził , że za mało ma klientów i potwierdzam opinię Xtra verta przecież tutaj coś kiedyś musi się zacząć dziać w tej Łomży chyba że wszyscy młodzi wyjadą no i ...no commend
|
|
No w sumie to widze ze jest tak DaSto jest spoko pelna toleranca Choc wysmialem jego historyjke on odpowiedzial normalnie nieobrazajac nas , a reszta to pajace ale pewnie inni nietoleruja ich na codzien w zyciu lub nimi pomiataja to oni przynajmniej moga anonimowo na takim forum sie wykrzyczec. Zbychu kondonie pomijajac moje literowki i reszte tego co tam nawymieniales to Ci powiem pajacu ze ja ksiazki niepisze
|
|
Witam wszysztkich. Chciałabym poruszyć temacik "przemiłej WIELKIEJ PANI"w sklepie DIVERSE. W tym tygodniu byłam w tym sklepie i spotkałam się z wręcz z chamskim zachowaniem tej że pseudo sprzedawczyni. Jak to jest jeżeli ma się kurtkę z innej firmy notabene konkurencyjnej to już nie można wejść do tego sklepu? I te słówka "...co,zamały wybór...", a na dowidzenia "...SPIER........" pod nosem. Skąd wzieła się ta kobieta w tym sklepie ,czy to jest TE ODKRYCIE Z MARSA?
|
|
Aż trudno uwierzyć, że tacy ludzie jeszcze sie zdarzają w sklepach za ladą. Tej Pani serdecznie gratuluję kultury i mam nadzieję, że ją wyleją na zbity pysk z roboty. Serdecznie pozdrawiam obsługe sklepu DIVERSE!!!
|
|
odp.:...pracy i odwagi,aby rozgonic ta klike z Ratusza...
|
|
Jak zwykle wiosenką zrobimy jakiś splywik Narwią i podamy zaprosznie na forum. W ub. roku były takie spływy i forumowicze w nich uczestniczyli. Grilowanie też przewidziane.
|
|
Ja robie zakupy w sklepie DIVERSE od kilku lat, nie moge powiedziec zlego slowa na dziewczyny ktore tam sprzedaja, sa mile, pomocne i cierpliwe :) Tylko ceny sa troche wygorowane, ale jak sie dobrze pogada to sie dostanie rabat i mina sie poprawia :) Fachowa obsluga sprzedawcow jednym slowem !
|
|
"tacy" ludzie zdarzaja sie w sklepach i nie jest to zadna nowosc Panie Pilot Pinx. Nie sadzisz chyba, ze dziewucha jest wlascicielem? Jest prawdopodobnie zwykla sprzedawczynia za 824 zeta brutto w dodatku bez prowizji od sprzedazy. Wiec jej nie zalezy na kliencie. Malo tego klient jej moze wrecz przeszkadzac bo przez niego musi przerwac lekture "Bravo girl" czy tez zaniechac robienia manicuru. a Tobie- locos, radze poinformowac wlasciciela sklepu. Chyba nietrudno go ustalic? Mysle, ze warto o troche zachodu w takim przypadku. Pozdrawiam i nie ubieraj sie w tym sklepie po prostu, tym bardziej, ze rzadko cos porzadnego sie tam trafia ( ale to moje prywatne zdanie).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |