Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A jednak śmierć śmierci nie równa |
LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! LITOŚCI TYLE TEMATÓW BYŁO, ISTNIEJE COŚ TAKIEGO JAK ARCHIWUM !!! http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=83556&t=83556 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=82153&t=82153
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A jednak śmierć śmierci nie równa |
Dzięki! Trzymaj za mnie(nas) kciuki w maju:) Pozdrawiam. ps. Kazik, gdzie jesteś?? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Róbta co chceta, kaskę do puszki dawajta, będzie owsik się cieszył, na kolejne wycieczki pojedzie, nagrodę odbierze jako główny obrońca zdrowia dzieci w Polsce. A ja się pytam gdzie do Ku*** n*** są pieniądze z moich i waszych podatków, które powinny pójść na służbę zdrowia i bez żadnych czy to prawdziwych akcji czy podszytych fałszem. ________ Malachit
|
|
Na ulice spadła blacha z leader price!!Mało ludzi nie pozabijało!
|
|
jaki dach - taki sklep ;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
CZESLAWIE - to tylko malolaty ,,, ty pisz swoje bo masz duzo FANOW ..... a te kiciaki niech lepiej smaruja ,,,,,,,, jeb,,, malolactwo !!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Potrzebuję 15-20 metrów mocnej linki stalowej lub żeglarskiej. Gdzie takie coś dostanę w Łomży?
|
|
Zigur ma racje, makmarc ty chyba nie o tych swiatlach myslisz. Tam bez kitu tak jest. Jak dobrze wpizde wstawisz i jestes pierwszy to spokojnie przejedziesz. Spokojnie ruszajac i jadac 60 to mozesz pomarzyc. Naprawde debile ustawiaja te swiatla. .
|
|
I CO TO MA BYĆ . ZWYKŁA CYFRÓWKA + PARE BZDETNYCH BUDYNKÓW . NO JEST ZA CO DZIĘKOWAĆ.
|
|
Ktoś lub raczej coś zrobiło mi małego psikusa ;) Fotografia pochodzi ze strony www.lomza.friko.pl
|
|
Jeśli chodzi o wymagania to z tego co pamiętam - ukończone 15 lat (w przypadku osób niepełnoletnich wymagana jest pisemna zgoda rodziców lub opiekunów prawnych) - ukończona minimum szkoła podstawowa, oświadczenie o stanie zdrowia lub ważne prawo jazdy). Kurs trwa około 5-7 dni - teoria i latańsko (około 20 lotów za wyciągarką) - sprzęt i ubezpieczenie zapewnia szkoła paralotniowa. Miejsce startów w tamtym roku było koło lasku jednaczewskiego. Koszt I stopnia to 850 zł. Heja
|
|
KIA na sikorskiego
|
|
idź do Miliszkiewicza to Ci z bębna utną na kilogramy :) a "wąsy"spawarką trochę zakleją żebyś się nie pokaleczył :)
|
|
ptysiu80...te tory to gdzies tam chyba jeszcze sa w drodze do nowogrodu...slyszalem opowiesci, ze smarowalo sie tory slonina i nie mozna bylo jechac:) TOXIC CRUSADERS- nie pamietam takiej gumy:) a pamietacie moze takie amatorskie lotnisko kolo sadu przy sz. zamb.? i taki samolot (chyba zolty)?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |