wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dość politycznej POprawności. Prawda czeka !

Witam
Interesuje mnie internet na nowogrodzkiej w czesci od sikorskiego w strone nowogrodu. Dokladnie okolice strzelcow kurpiowskich oraz bylej lecznicy dla zwierzat teraz weterynarii. Prosilbym o jakis numer kontaktowy do firm zakladajacych internet.

z gory dziekuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dość politycznej POprawności. Prawda czeka !

Czy przydałaby się kawiarenka internetowa w pobliży Stokrotki - proszę o głosy... od was wszystko zależy.

nie potrzebna

nie

nie, kawiareki spelniaja teraz swoja role w duzych miastach, tam gdzie jest duzo turystow ewentualnie na zadupiach gdzie dzieci jeszcze nie wiedza co to komp

Do "ja"

chlopie jak nie umiesz liczyc to jest tam 2 bramkarzy, chlopaki wporzadku-praca jak kazda.Ktos musi pilnowac pozadku zeby nie zrobil sie taki syw jak w Alibi, a jak nie pasuje to zacznij chodzic np Pod GRUSZE, do Kufelka-moze dorownasz do poziomu.heh

Bimbo

nie

Wogole to zeby nie klub 54 to bilard w lomzy bylby nadal na nedznym poziomie,a tak przynajmniej duzo osob nauczylo sie tam grac!Swoja droga wstawili jako piewsi profesjonalne stoly!A co najwazniejsze mamy druga lige w lomzy i klub 54 organizuje wiele turniejow ogolnopolskich

Właśnie jestem w trakcie wypowiedzenia umowy na abonament w plusie, umowa skończyła mi się na początku marca a musze płacić do końca kwietnia.Czy tak wygląda walka o klijenta???Przedwczoraj Zadzwonili do mnie z biura obsługi,dosłownie puścili strzałkę a póżniej przysłali eskę bym zadzwonił do nich bo mają ofertę dla mnie.Czy tak wygląda walka o klijenta???
Uważam że straciłem 5 lat będąc w plusie!!!

Ci Panowie adminstratorzy 4lomza i wydawcy bezcennej powinni się zastanowić co publikują na swoich stronach. Czy etyczne i moralne jest pokazywanie na ławce pijanego, młodego chłopca, i stojącą nad nim policję. Szukają tylko sensacji, ale nie tam gdzie trzeba. Ciekawe czy oni by chcieli, jeżeli mają dzieci, aby ich syn był wyśmiewany przez kolegów i szykanowany. Nie pochwalam tego , że był pijany ale nie powinno to być na wszystkich okładkach.Wstyd Panowie!!!!!

na tym zdjeciu twarzy nie widac i nie zostały podane jego dane osobowe to czego gościu chcesz od redakcji - zobacz przez okno dzisiejszą młodzież z papierosem i piwem w ręku - norma !!! A nikt mu nie kazał tego dnia się nachlać - sam sobie winien. Proponuje więcej przykładów nieletniej głupoty.

na tym zdjeciu twarzy nie widac i nie zostały podane jego dane osobowe to czego gościu chcesz od redakcji - zobacz przez okno dzisiejszą młodzież z papierosem i piwem w ręku - norma !!! A nikt mu nie kazał tego dnia się nachlać - sam sobie winien. Proponuje więcej przykładów nieletniej głupoty.

dobrze adamus napisałeś i zgadam się w 100%

Widać kto zasaida na tym forum. Tacy sami jak administratorzy.
Twarz własnie dokladnie widać w bezcennej.
Juz raz była tragedia, młoda dziewczyna nie żyje, bo na 4lomza pojawił się film. Teraz bedzie szykonowany inny młody cżłowiek. Takim sposobem się nic nie załatwi. Nie powinno się robić z takch rzeczy sensacji. Oni myślą w innych kategoriach. I tylko rodzicom na biede.

to oni jeszcze graja.. ?

jak widac twarz i nikt nie zezwolil na to, niech walnie doniesienie na radekacje do panow prokuratorow :)

adamus - ten mlody czlowiek nie mogl sie zastanowic co bedzie, poniewaz byl pijany. Byc moze wiesz, ze alkohol pozbawia zdolnosci logicznego myslenia i barier moralnych. Wystarczajaca kara dla niego, mysle, bylo zatrzymanie przez policje - i starczy. Opublikowanie fotografii jest kara i wstydem tylko i wylacznie, niestety, dla rodzicow...
Marcin - czy Ty naprawde uwazasz, ze w takim miasteczku jak Lomza, wystarczy zasloniecie twarzy? No chyba, ze on byl z Nowego Jorku...

Coś takiego!To nie temu gówniarzowi ma być wstyd?Bronisz jeszcze "honoru"małolata?Gdyby był moim synem to nie usiadłby na d...przez tydzień.Nie jestem gołosłowna.Też mam syna.Złapałam go kiedyś na paleniu papierosów."Wytłumaczyłam" mu ręcznie,że nie życzę sobie aby to robił.Dziś,po 10 latach jest mi wdzięczny za tamtą lekcję.

Jak czuje się tak dorosły że pić potrafi to czemu teraz ma nie ponosić konsekwencji swojego zachowania? Powinien mieć d....ę czerwoną po takim wyskoku

Bimbo

Jeśli ktoś będzie wiedział, gdzie w internecie jest jakaś relacja na żywo z meczu Zagłebie - ŁKS Łomża to proszę tu napisać.
z góry dzięki

Łomża to jest potęga
Łomża najlepsza jest
Łomże trzeba szanować
Łomża nasz ŁKS

fLoorek ale jestes pier dolnietym capem !!!!!

Do ''FIN''

Semafor juz dawno zamknienty wiec nie zapraszaj tam;d;d;dahahaha

Kefas...ksiezyc to ja widzialem...chcialem tez zrobic pare zdjec, ale nie zrobilem:))

-

A nie lepiej przestawić przed zaśnięciem?

???

Jak żywe!
Przegięliście Chłopaki! :))

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

i oczywiście drugiej dziś Otyli Jędrzejczak :)

na razie 0:0

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

1:0 dla ŁKSu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Michał Rozkwitalski strzelił bramkę

GoL!!!

ŁKS Łomża vs Zaglebie Sosnowiec
Prowadizmy 1:0 :) oby tak dalej ....

http://zaglebie.sosnowiec.pl/ - to jest strona Zaglębia i tam jest radio i relacja na żywo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org