wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy pamieci Czesława Niemena zostanie nazwane w Łomży Rondo przy ZUS-ie?

syf straszny, stoły do dupy (byłam tam w tamtym roku i podejrzewam że nic sie nie zmieniło), klub bilardowy to stanowczo za dużo powiedziane

pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy pamieci Czesława Niemena zostanie nazwane w Łomży Rondo przy ZUS-ie?

...prawie 2,5 godziny spóźnienia... - już skonsumowana :) ....podobno była dobra i podobno to nie była kurtuazja... :D

najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!

Acha. ja wiem że a ja jestem na zakręcie to Janda z Osieckiej, a czerwony autobus to dziedzictwo socjalizmu. ale tak mi się miedzy Niemenem napisało.

cyt.:"JERZY BRZEZIŃSKI ODRZUCA ZARZUTY PROKURATURY WOBEC MPEC-u"
Coś mi tu śmierdzi. Przecież najpierw namawiano lokatorów spółdzielni do oszczędzania ciepła- i na początku były zwroty spore. Potem zwracano coraz mniej, bo MPEC podnosił ceny. W efekcie wzrosły one o 40 %! W efekcie ludzie mieszkają w niedogrzanych mieszkach bo oszczędzają, a płacą prawie tyle samo co przedtem! (bo MPEC musi wziąć swoje!). Teraz wzięła sie za to prokuratura - i słusznie, a Magistrat broni tych zdzierców.
Chciałbym wiedzieć, kto więc ma w tym swój interes? I drugie podejrzenie: ciekawy jestem jakie stawki za ogrzewanie płacą inni odbiorcy- bo myślę, że niektórzy są "uprzywilejowani". To będą ci, którzy wezmą ten MPEC w obronę ("ciche naciski"). Obserwujmy więc bacznie (ja mam pewną koncepcję i czekam na jej potwierdzenie).

ADALL

A moze by tak referendum zrobili : "kto chce prywatyzacji tych spolek" .... mysle ze nie zdobyli by raczej wiekszosci...

Faktem jest że w K1 zdarza sie kupić nieświeże mięso - moja żona miała taki przypadek - z tym, że po interwencji nie miała problemu ze zwrotem pieniędzy.

Tiger

PS michal zakupione w K1 miesko jest szczelnie zawijane w folię i dopiero w domu po rozwinięciu można poczuć ten "aromat"

Podstawą powinno być egzekwowanie prawa. Jak ratlerek bez kagańca - mandat, jak pekińczyk bez smyczy - mandat, jak sarenka narobi i właściciel nie sprzątnie - mandat.
Mnie policja nie pyta czy mam zły dzień jak prędkość przekroczę tylko z miejsca - mandat.
Jak se żeś wziął psa, to pamiętaj, że to nie tylko przyjemność z lizania pyska i jajek, ale również obowiązki.
Obowiązki względem psa -trzeba dać mu zjeść, wybiegać się, itp..
To też obowiązki względem sąsiadów - posprzątnąć po psie, wyprowadzać w kagańcu i na smyczy.

A mnie wali czy pies duży czy mały.

Prędkość i maluchem można przekroczyć i merolem.

A w blokach trzymanie psów powinno być karane jako znęcanie się.

Środa (4 luty) o 17:00 pasuje ?

michał, psów przewodników nie mieszaj w tę dyskusję, bo to lekka przesada

SiaRa ma rację, piesek to nie tylko przyjemnosc, ale i obowiązek

a co do śmieci, to mandaty za papierki w lesie, nad rzeką i w innych takich miejscach powinny być podwójne (jakakolwiek jest stawka), a potrójne dla rodziców, którzy widzą jak ich dzieci śmiecą i spokojnie na to patrzą. społeczeństwo brudasów, nic więcej

pozdr.

13.02.2004 w yamcaffe zagraja:
dj sensor(lomza)
dj maja(dynamic seqence/rezydentka klubu "nobar" w Krakowie)
muzyka:deep&tech&tribal&progresiv -HOUSE
...wiecej info o dj maja na stronie:
http://www.clubber.pl/page.php?p=djinfo&dj=159
pozatym na stronie yamcaffe jest zapowiedz wystepu Smolika oraz Nowiki
wiec w koncu w lomzy szykuje sie spora dawka dobrej muzyki klubowej...

A poza tym masz Pan reklamę sklepu jak się patrzy. Myślę , że wkrótce cała Łomża będzie wiedziała co się wyczynia w Pańskim sklepiku.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org