piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prof. J.Trznadel: Nie ufam ani Rosjanom, ani polskim śledczym

nie ma środka na rysy na szyby. przestań myc samochód na automatach. nie ma złotych srodeków. wymień na nową. jak znajdzieś taki środek to daj znać , ale nie sądze ,jestem u źrudła i nie ma srodków na ubytki. z drugiej strony zastanów się co piszesz , masz zarusowaną szybe i chesz środek na to??? buhhheeee to ie huta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prof. J.Trznadel: Nie ufam ani Rosjanom, ani polskim śledczym

mieczkoć spoleruj sobie mózg tą pastą z allegro. napewno pomoże.

Proponuję zajrzeć na stronę: www.rospuda2004.republika.pl/warianty.htm
Ciekawe też są:
1. Brudne chwyty drogowców: www.pracownia.org.pl/dz/index.php?d=archiwalne&e=artykuly&rok=2005&nr=136&id=701
2. [Augustów] Obwodnica - ratujmy Dolinę Rospudy:

www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=375299, jest tu zawarta między innymi mapa proponowanych wariantów omijajacych.
3. No i najbardziej ciekawe: Prezentacja, ktora była przedstawiona przed ministrem Szyszką:
http://siskom.waw.pl/rospuda/Obwodnica-Augustowa.pps
Naprawdę gorąco polecam.

czy może ktoś wie ile może kosztować wynajęcie garażu przy jednostce ew. w tych garażach przy Reymonta

Pewnie będzie referendum...
:)

Zbych

Alien Jagi kierunkowe nie sa tro oanteny to wi-fi???

"Summer night party :D z chłopakami balujemy jeeeA ;] SmS :*"

O KUUUUURWA !!!!!! niezla parelka wygrzebana z kupy gnoju ;]]]]

a ty peter posiorbaj pisiora od przodu. Ot i cały sekret !!

Ano widzisz, Malachit - 'great minds think alike', jak to tu powiadaja .... z przymruzeniem oka, oczywiscie ...:).

Ale tak na powazniej - po prostu nie szukajmy bohaterow, tak az na sile. Pozyjmy, poczekajmy, a na pewno tacy sami sie znajda ... i to bez naciagania.

Pozdrawiam, wychu

VOTUM DEO IGNOTO

Ok załozyłem ten temat bo miałem pytanie,na to pytanie udzielono mi odpowiedzi,podziekowalem i nie widze daleszego sensu pisania tu jakichś głupot i obrażać sie nawzajem ;/ Pozdrawiam

Bimbo !

czy jeszcze ktos kupuje chałupy w łomzy?????czy ktos ostatnio cos sprzedał powyzej 3 tys za metr??z kad te ceny???do ilu to dojdzie???czy sa szanse ze ceny spadna?????

Gdzie i czyj hipermarket?
więcej: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10594

Dlaczego nie bierze się pod uwagę super lokalizacji jaką są tereny po prawej stronie Szosy Zambrowskiej (za rondem w kierunku Zambrowa) ? Kłótnie na temat obecnej lokalizacji skończą się jak w wypadku budowy w okolicach kościoła Św. Krzyża. Zambrowska, obrzeża Łomży .... trasa wylotowa, bardzo dużo miejsca na infrastrukturę w postaci sklepu, basenu, multikina, etc. Najwyższy czas Panowie Prezydenci aby ten teren zagospodarować !

na pewno nie z cennika, ludzie sztucznie zawyzaja ceny, jestesmy w unii i ceny musza byc europejskie, zeby tylko mialo to odzwierciedlenie w zarobkach.

chyba juz wystarczy taksowakarskiego tematu,i nie zachowujcie sie jak kobietki ktore nie moga zyc bez plotek,a co kogo interesuje pan plona i jego zycie pewnie was zniewieściuchy nie macie swojego zycia co?

Malachit: przesadziłeś. Nie tylko ja, ale i inny uważny obserwator domysla się o Twoim związku. Nie było moim celem obraza Gochy (jeżeli pomyliłem fakty, to sprostuj). Miał to być w założeniu żart słowny, kojarzący się z tematem postu. Nie wiem dlaczego zareagowałes tak wulgarnie? Jeżeli Was uraziłem, to sorry.

Bimbo !

Uniden oczywiście :P

VOTUM DEO IGNOTO

Co Wy wiecie niby o MW ?? Od kolegów słyszeliście czy w gazecie napisali ?? Idźcie na spotkanie,poznajcie ich i potem dopiero oceniajcie!A te negatywne komentarze odnośnie MW to pewnie sprawka pancurów z podartymi spodniami,kolczykami w kazdej czesci ciala i z butelką jabola w ręku... Achhh ludzie ogarnijcie sie

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Tak mi się spodobała wizualizacja Wenedy , że już nic innego nie chcę.

Czy ktoś może mi doradzić, w jakich silnikach można stosować olej mineralny? Ponieważ mam taki problem, że w 2003 roku kupiłem Golfa III 1.6 Benzyna, który miał zalany olej syntetyczny, 5w-40 gdy dokonałem wymiany oleju w serwisie seata. Taki pan z brodą doradził mi, że można jeździć na oleju mineralnym po 4 latach eksploatacji. Silnik pracuje bardzo głośno i inni mechanicy twierdzą, że to jest wina oleju, ponieważ jest za gęsty i nie nadaje się do tych silników.

Robert jeszcze skoczy ze 110 metrów ale będzie to na mamucie

tak jak prawdziwy kaczorek powinien: mały, z kuprem i kaczką bliźniakiem:)

Piss off !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org