Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
celownik@tvp.pl |
Szukam murarza ktory mogłby postawic dom jednorodzinny z poddaszem użytkowym w łomży. Najlepiej lipiec lub sierpień. e-mail: piotr-123@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: celownik@tvp.pl |
twój stary
|
|
To nie jest miejsce na ogłoszenia.Wejdz w "ogłoszenia" i tam złóż w/w ofertę... http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Jeżeli już rozmawiamy o zasilaczach to owszem trzeba patrzec na firmę, na waty ale warto zwrócić uwage na ampery na poszczegolnych liniach. Co do podpięcia do zasilacza zasilania monitora to dziwne żeby spowodował awarię zasilacza gdyż obwód na płytę i podzespoły a obwód na zasilanie monitora to dwa inne obowy i nic nie mają do siebie. Złośliwość rzeczy martwych. pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie wiecie moze gdzie dzisiaj stal fotoradar,słyszałem ze podobno przy szkole 7 a tam jest ograniczenie do 20km/h?
|
|
to byloby przegiecie :/
|
|
podobno pomiedzy 18 a 19 stał?tez mi sie wydaje ze to kit ja?dlaczego nie masz juz civica?
|
|
Cześć unomat, to właśnie mi pomogłeś 22.02 użyczając na chwilę swoją komórkę. SZanowne bandziory jednak schronili się na Konstytucji 3 Maja 2c. Tam wyrzucili moją torebkę, ale oczywiście bez portmonetki. Policja działa, widać że się starają. Widziałam jednego i właśnie go namierzają. Prawdopodobnie to koleś z Por.Łagody, a drugi z Kazańskiej. Ciekawe czy to ci sami. Twoja mama dużo więcej straciła. Współczuje, ja boje się teraz sama chodzić. Chciałabym ich dorwać. Tak sobie myślałam, że gdybyś troszkę wcześniej wyszedł albo wracał , to wtedy wieczorem oni by wpadli na ciebie. A może razem byśmy coś zorganizowali???
|
|
Że coraz częściej kupujemy od nich auta i to te bardziej luksusowe, bo bo mimo opłat i kosztów transportu ewentualnej naprawy wychodzą w Polsce taniej nawet o 50%. Taka prawda
|
|
Korzystając z założonego tematu chciałbym uprzedzić przyszłych klietnów stacji napełniania gazem przy stadionie ŁKS-u.To oszuści!Zajechałem tam kiedyś i koleś specjalnie nie wyzerował licznika i lano mi gaz od stawki 30zł.Na nic zdały się kłotnie i tłumaczenia bo facet stwierdził że liczydło pokazuje tyle ile trzeba zapłacić i tyle...Pozatym w butlę o poj.50l wlano mi 65 .... Czary ??
|
|
wypowiadacie interesujace opinie ale ja przymierzajac się do kupna auta mialam kontakt z osoba i pomimo ,ze znajomy -slabo mi się zrobila jak uslyszalam cene w funtach.Byc moze mialam wygorowane wymagania ? konkretnie chodzilo mi o to auto GMC JUKON ---moje marzenie ))))))
|
|
Śledzie pokonali nasz zespół 5-0
|
|
Znam ludzi, którzy ściągają auta prawie non stop z USA, nie tylko luksusowe, i zawsze się to bardzo, bardzo opłaca, czy to dla siebie, czy na dalszą sprzedaż. Kontener: 1000$ ??? Hehehe chyba kiedyś, ja tam wiem o 700-800$.
|
|
No i dobra, nie ma się co oszukiwać, z takim składem, funduszem i zarządem, jak utrzymają się w III lidze to będzie dobrze.
|
|
Qwa...No trzeba mieć ten talent by przegrać z jaga 5-0...
|
|
Dobra nie płaczcie juz...
|
|
Nemo widziałem ile litrów zostało zatankowane... Jest to wyświetlane na liczniku Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Korzystając z tematu podziale się własnymi negatywnymi doświadczeniami z obsługą stacji paliw. Niedawno odwiedziłem Pryme, zazwyczaj tam nie tankuję, ale skusiła mnie promocyjna cena gazu. Czekałem przy tym zasranym dystrybutorze z 10 min potem przez następne 3 szukałem kogoś z obsługi i odjechałem bez gazu. Moja noga nigdy tam już nie postanie.
|
|
gdzie mozna uzyskac najtanszy kredyt samochodowy
|
|
w banku?? :P popytaj w komisach, przejdz sie do kilku i sobie przelicz :)
|
|
polecam portal bankier.pl . nie chodź po bankach bo tylko buty zedrzesz a się nic nie dowiesz konkretnego poza tym ,że gdzie nie zajrzysz każdy ma najlepszą ofertę wg przedstawiającego:P
|
|
Jaga cały czas cisnęła. Będą baty w lidze. Zmiana trenera tu nie pomoże , trzeba zawodników choć średniej klasy , a nie odrzuty.
|
|
mało? Ty chyba tam nie byłeś! Z pewnościa więcej niż przy miłosierdziu. A osobiście bym polecił raczej tereny koło MPECu przy wylocie z Łomży do Ostrołeki (też Bawełna) a miejsca od ...
|
|
I co w końcu mają zrobić nam zamiast Lidera? Bo ja to się już pogubiłam:) Podobno już tam coś powoli remontują...
|
|
Wiem że w tamtych czasach była nasilona propaganda UB, ale o takich zachowaniach "Ryby" jak pisze jaco jaco opowiadał mi dziadek, ówcześnie aktywny żołnierz i działacz AK ![]() ________ Malachit
|
|
Trzynastki” biorą wszyscy, począwszy od prezydenta miasta, a na pracowniku jego biura prasowego kończąc. W budżecie Łomży na ten cel zapisano ponad 900 tys. zł. Czytaj: prezydent miasta dostanie 5000 zł. pracownik jego biura prasowego 1000 zł. kwoty sobie wymyśliłem więc proszę się nie podniecać !!! naprwdę sensacyjna informacja o której trzeba pisać w gazetach lub zgłosić do telewizji
|
|
do pensji dolicza sie tzw dodatki i premie tylko za co
|
|
SxxxK: jedź do aso nie po "podłaczenie do komputera" ale po to żeby zrobili żeby samochód mniej palił
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |