Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamknąć to idiotyczne Forum !!! |
To fakt, tz ma spore doświadczenie w sprawach ciepła. Prawda tz? Proszę opowiedz jak zamówiłeś ciepło jako prezes ŁSM-u. Warto się pochwalić. Tylko wytłumacz, co to jest moc projektowana, a co rzeczywista. I jakim trzeba być laikiem, żeby zamówić moc projektowaną (3 razy większą, niż rzeczywista potrzebna do ogrzania bloków). A teraz to co, cwany, że doświadczenie go nauczyło i dyskutować się chce?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamknąć to idiotyczne Forum !!! |
Słuchaj SiaRa w lesie psów nie wolno puszczać jest zakaz na Fortach też nie bo wykupione i zabytek . A swoją drogą ciekawe jak byś się czuł jak by ciebie cały czas trzymali na sznurku, zwierzak też ma swoje prawa.
|
|
Może skończmy wreszcie wycieczki osobiste i zajmijmy się tym, co dla nas istotne: bo nas chcą chyba poraz kolejny "wykoziołkować" bez mydła. Trzymajmy sie może tematu. Pozdrawiam.
|
|
...tylko nie kotow:)
|
|
Hey cydd , jesteś bardzo zdolny , pewnie już doktorat robisz.
|
|
Psy powinny chodzić na smyczy i w kagańcu, a właściciele powinni po nich sprzątać. Jestem za ekzekfowaniem tych przepisów. Co do "żołnierzy placu czerwonego", o których wspomina autor tego tematu to mi osobiście nie przeszkadzają, ale jak podbiega do mnie taki pekińczyk (po ratlerku chyba najbrzydsza rasa jaką widziałem) to mam ochotę włączyć mu turbo (sprzedać kopa). Zapała przed kupnem psa powinieneś już pomyśleć o tym, czy Twój pupil będzie się miał gdzie wylatać. Zabieraj go gdzies do lasu, albo na jakieś pole i niech lata. Ups. Ja też jestem niedobry dla zwierząt... Wrrrrrrrrrrr !
|
|
Po kolei: kaschia: przepraszam ;-) Wynagrodzę Ci te łzy, jeszcze nie wiem jak, ale wynagrodzę ;-) kasa69: zwróć uwagę, że jeśli nie dostaje się paragonu, można bardzo łatwo zostać oszukanym. Czytałem jakis czas temu w gazecie o kasjerkach w hipermarketach. Dochodziło do tego, że niektórym klientom (głównie przy większych zakupach) nabijały jeden produkt więcej razy niż faktycznie było go w koszyku ;-) a potem, przed zamknięciem sklepu po prostu chodziły i zbierały z półek "nadwyżkowe" towary. Anonimowa kasjerka przyznała się nawet, że zapisywała na kartce, czego nabiła więcej, a przed zamknięciem przyjeżdżał jej mąż, dostawał do ręki tę kartkę i całymi wózkami wywoził towary, za które ktoś już zapłacił... yoda: chyba Ci płacą za pisanie takich głupot. Nigdy bez wyraźnej prośby nie dostałem tam paragonu, a reklamacja głupiego batonika w tym sklepie (oczywiście przeterminowanego) to ogromny problem. autochton: całkowicie się z Tobą zgadzam.
|
|
autochton "....a myślę że i ŁSM coś z tego ma...." Żadna ze spółdzielni nie ma nic z rozliczania ciepła - ma jedynie problem z wyegzekwowaniem należności od lokatorów - Społdzielnia płaci w całości rachunki MPEC-owi a jak wszyscy wiedzą dłużników wśród lokatorów jest mnóstwo. Dokładnie to co społdzielnia płaci dostawcy energii rozliczane jest później na mieszkańców - zasada no profit :) Pozdrawiam Tiger
|
|
Stane jednak po stronie włascicieli tego sklepu.Powod jest prosty:to przecież oni sa przeciwni tym hipermarketom gdzie będzie ,,najtaniej i najlepiej,,. Wracając do adresata tego tematu zastanawiam sie co on miał na mysli: ,,gdyby chodziło o kasę to oszklił bym ten sklepik i byłbym do przodu,, zwykły prymityw , gwara typowa dla ludzi z kryminału. Zbych
|
|
|
No właśnie, powiedz ile :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |