czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kilka pytań do pana Roberta Czapli ???

...za dwadzieścia minut!!! Ja przywożę!

Właśnie testuję nowy przepis! Badalamenti Pizza!

andrzej jarota

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kilka pytań do pana Roberta Czapli ???

Po ile jest pizza w Koterii, tak z ciekawości ?

andrzej jarota

racja, nie mamy w Łomży klubu, od tego trzeba zacząć

po drugie to przydałby się taki w którym dba się o klienta, a wtedy oni sami przyjdą. mam nadzieję że kiedyś powstanie w Łomży takie miejsce, na razie średnio z tym jest (chociaż muszę przyznać że w Koterii nie ma z tym problemu). jesli chodzi np. o Yam Cafe, to ludzie walą tłumnie, ale jak są traktowani przez obsługę to już inna sprawa. żenada.

nie potrzeba nam nowych 'klubów', wystarczy popracować nad tymi, które są. a jest ich wystarczająco dużo jak na naszą mieścinę kochaną.

pozdrawiam

Zibi, masz prawo do swojego zdania, ale jeśli je wyrażasz publicznie to licz sie z komentarzami , które nie zawsze mogą być spolegliwe. Uważasz widocznie, że Polonia w USA dlatego tak nisko upadła bo zapomniała o religii, a ja twierdzę, że wkład w to miała także mała skuteczność "kościółków" jak to piszesz. Nie zawarłeś też w tekście swoim żadnych "głębokich treści' tu chyba się trochę przeceniasz- powtarzasz po swojej lekturze dość naiwne osądy. Co do Owsiaka - to on nie jest święty, ale uszanuj chociaż to, co dla ludzi zrobił ten człowiek. Postaraj się o odrobinę uczciwosci w swoich sądach- bo znów powtarzasz po innych celowo spreparowane głupstwa. Mnie odmówiłeś prawa osądzania innych, a co ty sam robisz? Czyżbyś uznał się już za lepszego od nas? Może chcesz iść drogą swego purpurowego wodza, który swego czasu nazwał nas kundlami (to też powtórzyłeś!). Pozdrawiam. :-)

"Nadmiar demokracji to anarchia"

Czyżby Zibi1 to przedatawiciel Młodzieży Wszechburaczanej lub jeden z jej wodzów? Pewnie w młodości słuchał tylko psalmów i kolęd , a śpiewał tylko godzinki. I dlatego wspomina sielankową wiejską młodość. Wsi spokojna , wsi...

andrzej jarota

Siedząc dziś w Koterii nad grzańcem pomyslałem, że jednak przydałby się lokal innego typu. Taki w którym można byłoby usiąść z rumem, poprzeglądać stare i nowe mapy morskie, posłuchac szant na żywo.... tja....

za kilka lat usłyszymy o bezwzględnym gangsterze z małego miasteczka na Podlasiu i nietrudno domyśleć się któż to będzie... z tym bmw to racja, jest gangsta to go wożą, sam przecież nie będzie prowadził ;)

w sobotę, MrS, będę przemykać z pubu do pubu zastraszona i nie wiem czy ten wieczór będzie udany... no i straszna lipa bo w końcu karnawał i bawić się trzeba... ;)

pozdrawiam

Ale stworzenia dla samego stworzenia to sredni pomysl... trzeba by troche zadzialac.. jakis wyklad/spotkanie zorganizowac.. ale w lomzy nie ma chyba az takich specow... chociaz kto wie.. ;) Ja znam kilku.. moze by znalezli czas by poprowadzic wyklad... znalesc jakas sale i juz jest jakis poczatek. :) Delikatnie np. na 4lomza, i w jakims radiu naglosnic sprawe ze u nas tez sie cos dzieje... Popytam sie na uczelni czy by mogli udostepnic aule/sale na jakies kilka godzin jakiegos popoludnia...
Tylku ludzi nam trzeba... bo dla 2 - 4 osob to nie ma sensu...
Co do mowienia to jest o czym.. trzeba tylko miec do kogo...
Ja w zasadzie mam juz gotowy referat.
"Trzeba siać, siać!" ;)

andrzej jarota

heheheeee :)))

ale house-owe impry podobno byly dobre

pozdroo

andrzej jarota

kaschia powiedziałbym raczej, że zasłużoną antyreklamę... :)

było mi do śmiechu kiedy czytałem powyższe komentarze. pierwszy to męczarnia ?? dla bezmózgów tak ale jeśli ktoś coś łapie to nawet nieprzykłądając się można mieć dobre oceny a co do reszty to wole sie nie wypowiadać

andrzej jarota

Hehe , house party w Yam caffe :) dobre dobre :)

Gdzie w łomży jest jakis dobry modelarski sklep? Albo z chociaż mający duży asortyment w tym kierunku?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org