Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kilka pytań do pana Roberta Czapli ??? |
...za dwadzieścia minut!!! Ja przywożę! Właśnie testuję nowy przepis! Badalamenti Pizza! andrzej jarota
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kilka pytań do pana Roberta Czapli ??? |
Po ile jest pizza w Koterii, tak z ciekawości ? andrzej jarota
|
|
racja, nie mamy w Łomży klubu, od tego trzeba zacząć po drugie to przydałby się taki w którym dba się o klienta, a wtedy oni sami przyjdą. mam nadzieję że kiedyś powstanie w Łomży takie miejsce, na razie średnio z tym jest (chociaż muszę przyznać że w Koterii nie ma z tym problemu). jesli chodzi np. o Yam Cafe, to ludzie walą tłumnie, ale jak są traktowani przez obsługę to już inna sprawa. żenada. nie potrzeba nam nowych 'klubów', wystarczy popracować nad tymi, które są. a jest ich wystarczająco dużo jak na naszą mieścinę kochaną. pozdrawiam
|
|
Zibi, masz prawo do swojego zdania, ale jeśli je wyrażasz publicznie to licz sie z komentarzami , które nie zawsze mogą być spolegliwe. Uważasz widocznie, że Polonia w USA dlatego tak nisko upadła bo zapomniała o religii, a ja twierdzę, że wkład w to miała także mała skuteczność "kościółków" jak to piszesz. Nie zawarłeś też w tekście swoim żadnych "głębokich treści' tu chyba się trochę przeceniasz- powtarzasz po swojej lekturze dość naiwne osądy. Co do Owsiaka - to on nie jest święty, ale uszanuj chociaż to, co dla ludzi zrobił ten człowiek. Postaraj się o odrobinę uczciwosci w swoich sądach- bo znów powtarzasz po innych celowo spreparowane głupstwa. Mnie odmówiłeś prawa osądzania innych, a co ty sam robisz? Czyżbyś uznał się już za lepszego od nas? Może chcesz iść drogą swego purpurowego wodza, który swego czasu nazwał nas kundlami (to też powtórzyłeś!). Pozdrawiam. :-) "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Czyżby Zibi1 to przedatawiciel Młodzieży Wszechburaczanej lub jeden z jej wodzów? Pewnie w młodości słuchał tylko psalmów i kolęd , a śpiewał tylko godzinki. I dlatego wspomina sielankową wiejską młodość. Wsi spokojna , wsi... andrzej jarota
|
|
Siedząc dziś w Koterii nad grzańcem pomyslałem, że jednak przydałby się lokal innego typu. Taki w którym można byłoby usiąść z rumem, poprzeglądać stare i nowe mapy morskie, posłuchac szant na żywo.... tja....
|
|
za kilka lat usłyszymy o bezwzględnym gangsterze z małego miasteczka na Podlasiu i nietrudno domyśleć się któż to będzie... z tym bmw to racja, jest gangsta to go wożą, sam przecież nie będzie prowadził ;) w sobotę, MrS, będę przemykać z pubu do pubu zastraszona i nie wiem czy ten wieczór będzie udany... no i straszna lipa bo w końcu karnawał i bawić się trzeba... ;) pozdrawiam
|
|
Ale stworzenia dla samego stworzenia to sredni pomysl... trzeba by troche zadzialac.. jakis wyklad/spotkanie zorganizowac.. ale w lomzy nie ma chyba az takich specow... chociaz kto wie.. ;) Ja znam kilku.. moze by znalezli czas by poprowadzic wyklad... znalesc jakas sale i juz jest jakis poczatek. :) Delikatnie np. na 4lomza, i w jakims radiu naglosnic sprawe ze u nas tez sie cos dzieje... Popytam sie na uczelni czy by mogli udostepnic aule/sale na jakies kilka godzin jakiegos popoludnia... Tylku ludzi nam trzeba... bo dla 2 - 4 osob to nie ma sensu... Co do mowienia to jest o czym.. trzeba tylko miec do kogo... Ja w zasadzie mam juz gotowy referat. "Trzeba siać, siać!" ;) andrzej jarota
|
|
heheheeee :))) ale house-owe impry podobno byly dobre pozdroo andrzej jarota
|
|
kaschia powiedziałbym raczej, że zasłużoną antyreklamę... :)
|
|
było mi do śmiechu kiedy czytałem powyższe komentarze. pierwszy to męczarnia ?? dla bezmózgów tak ale jeśli ktoś coś łapie to nawet nieprzykłądając się można mieć dobre oceny a co do reszty to wole sie nie wypowiadać andrzej jarota
|
|
Hehe , house party w Yam caffe :) dobre dobre :)
|
|
Gdzie w łomży jest jakis dobry modelarski sklep? Albo z chociaż mający duży asortyment w tym kierunku?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |