piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TWARZ WIELKIEGO NARODUSOLIDARNI 2010

Hmm może ten syf to dla niego organy ściagnia itp a NIE SYF to zapewnie pijane "dzieci",naćpana młodzież,kradzieże,bójki,włamania,gwałty noooo i LATANIE PO ULICACH =)))

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TWARZ WIELKIEGO NARODUSOLIDARNI 2010

jak widac Adall jest jednak kiperem . Wreszcie zrozumialam dlaczego wypisuje takie 'memoranda" na forum polityka )))))))))))))))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Nadal trwa batalia, ale niestety nie udało sie do tego zapisu przekanac unijnych eksertów i dalej możana wódką nazywać trunki wyprodukowane ze skórek bananów i innych odpadków :]

To w Łomży i okolicach nie ma nikogo, kto ma chore dziecko i mógłby mi odpowiedzieć gdzie je leczy?

Pomocy możesz uzyskać na stronie www.ptadhd.pl

Witam wszystkich na forum!
Śniadowo na zdjeciach... Mam do was pytanie. Jestescie w posiadaniu jakis informacji o Śniadowie i okolicach, w posiadaniu starych zdjec, map, szkicow itp. najlepiej sporzed II wojny swiatowej. Jak tak to prosze piscie na forum lub na e-mail adam503316@wp.pl

polecam the sims 8in1 wszystkie czesci w jednym. instalacja trwa kolo 3 godzin, ale warto :) podaj meila to Ci wysle torrenta.

a z reszta, tutaj jest torrent http://www.rogepost.com/n/5770477467

oczywiscie torrent pochodzi ze strony tnp.com.pl - polecam.

dzięki

to prawdopodobnie nie długo dostaniesz pryszczycy ,zapalenie płuc,a na koniec sepsy bo te zgredy na bank maja tego syfa

kolumb: Z mapek wynika że w okolicach Zambrowa powinienem mieć EDGA ,więc co teraz : zmienić modem ,kombinować z anteną lub zrezygnować z iPlusa tylko na co zmienić ???

Witam
Proszę o namiery na szrot samochodowy w Łomży lub okolicach.
Dokładnie chodzi mi o części do samochodu Skoda Fabia.

Piozdrawiam

Odradzam, Łomżyński rynek jest już nasycony, więc moim skromnym zdaniem nie sensu otwierać kolejnego przedsiębiorstw o tym charakterze :-)

Filmy w telefonach komórkowych firmy sony ericson i nie tylko sa w formacie 3gp wiec aby je odtworzyc potrzebujemy programu quick time
pobierz go zainstaluj na kompie i wsszystko ok

http://www.free-codecs.com/QuickTime_Alternative_download.htm

to dziwnie cię potraktowali w serwisie! ale weż pod uwagę że kupując na szrocie też nie masz pewności zę część którą kupisz będzie sprawna bo przeważnie wszystko leży na jednej stercie często pod chmurką

na twoin miejscu pojechałbym jeszcze raz do serwisu i powiedział żeby wstawili nową pompe a jak to nic nie da to muszą ja przyjąc spowrotem, nie daj się im zbyć byle czym bo w serwisach często lubią walić w hu**

pozdro

Dobra dobra juz z tą polszczyzną nie wyjeżdzaj moze i nie jestem orzeł z polaka ale sam widzisz (i wiesz jak się domyślam) ze to internet ja pisząc tu nie zwracam zbytnio uwagi na klawisze jakie klikam

1.netman jak masz umowe to chyba tak łatwo nie zrezygnujesz.
2.Jaki masz poziom sygnału wiedz że im słabszy sygnał tym niszy transfer w edge.
3.Nie wiem na jakiej wiosce jesteś pod zambrowem ale jeśli nie daleko to pewnie łączysz się z Bts-em z zambrowa (komin ciepłowni miejskie) który według mapki ma edge,ale czy faktycznie ma nie wiem mapki czasem kłamią.Połączenie edge sprawdzisz jedynie empirycznie szybszym internetem.
4.Możesz ustalić z jakim Bts-em łączy ci się ten modem można to sprawdzić komendami w hiperterminalu.Czytaj ten temat
http://www.bez-kabli.pl/ftopic1916-4.html
i ten jeszcze
http://www.bez-kabli.pl/ftopic1034.html
lub najprościej telefonem gdzie pokazuje miejscowość co nie zawsze działa.
5.Jeśli bedziesz pewny że łaczy się z przekaźnikem obsługującym edge to pozostaje zakupienie anteny zewncznej aby wzmocnić sygnał.
6.Inne sposoby aby troche przyśpieszenie to: nie używaj IE, polecam FireFox,opere.Nie użwyaj do połoczeń programu plusa manager tylko skonfiguruj zwykłe połoczenie Dial-up.

wszystko co trzeba masz w linkach podanych ewentualnie tam pytaj.

Jedz do Ełku,przy wjezdzie do miasta jest duzy szrot,a najlepiej zebyś zdobył tam telefon.

ty najpierw sprawdź, czy twoje uszy to nie jest nieodwołalna część twojej urody, a na chirurga masz czas. Masz na imię Ula jak się domyślam, a nie pinczerek.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Dobra jest metoda, zwana "ż.p.".

Signature will be available soon. Please wait ;)

Czuubek dobra porada, ja jeszcze bym dorzucił wizytę u psychologa.

Oszalales, czesci do fabii na lomzynskich szrotach?
Do poloneza, kadetta to owszem ale nie do fabii.
Wogole podejrzewam, ze ciezka to sprawa moz byc.
Sprawdz w Nowej Wsi Ełckiej, namiary znajdziesz w necie.

no ale jak on chce tylko sprawdzić bo nie jest pewien czy to na 100 % pompa to chyba nie opłaca się walić do Ełku po część a później ją odwozić

co do allegro jak kupisz i się okaże że niepotrzebna to zawsze możesz ją tam sprzedać spowrotem ;)

a powiedz mi ile ty z tego "gangsta rapu" rozumiesz bo podejrzewam że słuchasz samych bitów i melodii a twoją ulubioną nutą jest Changes 2 paca, słuchasz typa i nie masz zielonego pojęcia o czym on nawija pewnie jak by ci jechał po rajtach to też byś się jarał tą muzyką

west side rulezzzzzzzz :D:D:D:D:D

Dzięki kolumb a jeśli chodzi o umowę to cały dowcip polega na tym ,że nie mam podpisanej a rachunki mimo to przychodzą pocztą[neta mam 2 miesiące]
motorola chyba pokazuje zasieg EDGA z tego co słyszałem
do komina mam jakies 6 km
ile moglbym wydusic z EDGA?

annamira: widocznie inni używają z dużym powodzeniem pasa. Często to sposób zdecydowanie lepszy niż terapeuta. Na początku skutek jest odwrotny ale po pewnym czasie metoda wycisza zdecydowanie !

http://youtube.com/watch?v=JWQSpn2tkzo

Te ziomki są wporzo i w ogóle ELO! hahahahahah

Bimbo

znam takioego czarka, ten to ma dopiero uszy jak słon, a jak sie obraca to robią taki wiatr ze jak ktos stoi obok to nnie ma mocy zeby sie nie przewrucil
to jest kat konkretny, niedosc ze uszy lipne to jeszcze morde ma jak nie wypał

A wie ktoś może gdzie znajduje sie kwiatowa??

Panie... stara bida ;D

nic nie zorbily! duzo o nich slyszlalam a pare niestety znam =/

W Łomży pracodawcy to dziady,oszukańcy.Biorą tylko dla siebie.Pracownikom mówia ze firmy jadą na stratach,aby nie dać podwyżek.Mówia ze pracownicy nie chca pracować i że robią same buble.Złodzieje sami się bagacą .kupują nowe zakłady ,z cięzkiej pracy biednych ludzi.Jest dno. Nie rozumiem na co państwo im pozwala.
W Łomży jest tragedja.

popieram słuszne oburzenie Petera. tylko ostatni kondon zakłada temat, żeby komuś nawrzucać. niestety kondoneria się szerzy i to nie tylko wśród Łomżyńskich taksówkarzy.

najlepiej nie karmić trolla ===>> http://dziecineo.prv.pl

google.pl/grafika--- to twoj najlepszy przyjaciel...

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org