czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak wykorzystać obiekty - hale po Lomżyńskich Zakładach Bawełnianych?

Obecne lokale świecą pustkami, a ty chcesz otwierać kolejny.

Zapamiętajcie sobie klub, czy lokal tworzony jest przez klientów uczęszczających do niego, anie wystruj i muzykę, bo te dodatkowe elementy wychodzą w trakcie i są odpowiednikiem tego co sobą reprezentują klienci. Jeśli byliście w lokalach W-wskich to wiecie że niektóre z nich są zwykłymi spelunami, bez żadnego wystroju, a mimo to są tam klienci i to oni tworzą atmosferę.

Podsumowując według mojej oceny na dzień dzisiejszy w mieście jest zbyt mało potencjalnych klientów do istniejących lokali, nie mówiąc o nowych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak wykorzystać obiekty - hale po Lomżyńskich Zakładach Bawełnianych?

ludzie nie czujecie kluimatu gangesterskich klubów chcesz to saie umowimy na jatkowej i porozmawiamy o plusach i minusach ale mysle ze przydygaz i nie przyjkdziesz bo wolisz kluby dla snobów typu Jama cafe gdzie sprawdzają stna portfelu na wejściu czekam az MRS odpowie chce pogadać tylko kto bedzie zjechany nie mysle ze wyjdziesz cało
pozdrawiam cydd

I kaschia znów ma rację. Jesteś typowym burakiem. Na dodatek próbujesz zgrywać gangstera, hehe! Wielbicieli "gangsterskiego klimatu" zapraszam do "Klubu Bilardowego" na ul. Jatkowej, rotfl! (rolling on the floor laughing).

Cydd do wora buraku!

btw (by the way): Nie porównuj tej zawszonej nory na Jatkowej do Yam, gdzie panuje pełna kultura, i jest atmosfera.

Czy możemy spodziewać się kogoś z ekipy 4lomza.pl na naszym spotkaniu?

PS: Sorry chłopaki za ten alarm z sql, to ja dzwonilem ;-)

:-C

:) zgadzam sie z Jerrodem, olej kluby i weź się do roboty "tomise" ( lub za nauke) :) bo nei będziesz miał za co coli wypićw tych barach

Podobno gdzieś w dalekich stepach Mongolii, jakaś wyprawa naukowa widziała gorszego prymitywa niż "Zibi". Ale to chyba tylko plotka.

Sorki ale bede mogl przyjsc :(
Moze inny termin ?

:-C

Jest Ojciec, który nade mną czuwa... Kiedy jestem sam, kiedy mi smutno, kiedy wydaje się że krzyczę tylko do siebie - on słucha. W nieznany sposób daje mi ukojenie, jego słowa są wskazówką....
Czy nie jest to powód do radości... Dlaczego Polska religijność jest taka patetyczna, dlaczego bez przerwy mam rozpatrywać mękę, cierpieć, umartwiać się a nie cieszyć z tego że Bóg jest?
Dlaczego ksiądz przebiera w strojach, dlaczego nie postępuje tak jak mówi... Dlaczego mówi mi o odrzuceniu tzw. mamony, skoro uparcie ją zbiera. Dlaczego segreguje, dlaczego odrzuca tego, którego Chrystus by przyjął.
Nie mam charyzmatu modlitwy, nie potrafię się długo modlić... Pochylam głowę, mówię: Boże, fajnie że jesteś... Zgrzeszyłem dzisiaj znowu, proszę pomóż mi być lepszym... Podnoszę się z klęczek i biegnę dalej, w Świat który on stworzył... Nie rażą mnie baptyści, świadkowie Jehowy... Bóg nikomu nie dał monopolu na wiedzę, urodziłem się katolikiem i nim będę, ale czy mam powiedzieć: Ty żle rozumiesz pismo, nie masz racji... To moja interpretacja jest dobra!!! Wszak czy w ten sposób nie popełniam grzechu pychy?
Pójdę znów do starego kościółka, bo pozwala mi to w spokoju pomyśleć... Uśmiechnę sie do Jezusa, powiem... Pomóż mi... Wyjdę, będę się uśmiechał do wszystkich i śpiewał: Każdy może świętym być.... Będę niósł radość, nie melancholię....
Ksiądz Andrzej mówi że skończę w piekle... Ze powinienem ciągle rozpatrywać mękę, szukać cierpienia... Ja cierpię, jak go słucham...

Ja chcę się cieszyć bo Bóg jest.... Nie da się wszystkiego spętać tradycją, zamknąć w ramy... Stwórzmy nowy radosny kościół... Gdy człowiek jest szczęśliwy, radosny: grzech pociąga mniej...
Nowa Polska Religijność... Kościół Radości, Kościół Szczęścia, Kościół Życzliwości i Wzajemności...
Czyżby kolejna utopia?
Zadanie oparte na faktach: jednego dnia byłem na spotkaniu grupy odnowa i na czymś w rodzaju kółka radia maryja, z pierwszego wyniosłem radość i pół kilo moakowca, z drugiego nudę i pół kilo ulotek Ojca Rydzyka. Jak myślicie gdzie pójdę znowu?
Dla autora prawidłowej odpowiedzi ufunduję półroczną prenumeratę gazety Bezcennej...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org