Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Durnota dziennikarzy z tvn |
witam Cie Limak i kapitanie-widelec :) mam nadzieje ze pojechales im po majtach!!!! co jak co ale takich rzeczy sie nie robi mogli chociaz zadzwonic!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Durnota dziennikarzy z tvn |
DZIŚ ZMARŁ RYSZARD KAPUŚCIŃSKI - WIELKI CZŁOWIEK :(
|
|
kieSZkowa ![]() ![]() ![]() Bimbo !
|
|
ja mieszkam w okolicach nowego mostu, mam radiówkę, dobrze chodzi, a jak jest jakiś problem to dzwonię i za 5 min wszystko dobrze ;D easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
drogi chyba odsnieżone w miare, ale chodniki sie nei da chodzic
|
|
POLMAR ten co obok łosia ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Jeśli stadion nie zostanie dopuszczony do rozgrywek II-go ligowych 10 marca odpowiedzialność spadnie na wiecznie zadowolonego z siebie, opryskliwego i zarozumiałego v-ce prezydenta Sroczyńskiego. Gwarantował realizację tego przedsięwzięcia do nieprzekraczalnego terminu marca 2007. Uspakajał też na walnym zjeździe ŁKS-u i właściwą sobie butą i arogancją odpowiadał na pytania osób sygnalizujących błędy w wykonaniu płyty stadionu, że nie ocenia się pracy przed jej zakończeniem. Mam nadzieję, że dotrzyma Pan słowa...przyglądamy się skuteczności Pańskich działań w miejskim ratuszu...
|
|
**** z ogrodzeniem,trawa gnije,Kaseja bierze kasę w kieszonke i się wypowiada,że do wiosny musi stadion być skączony. Ponabierali kasy i pier*** głupoty. Jescze troche to już wcale nie będzie komu grać. Nie mam ochoty dalej tego komentować bo sytucja jest beznadziejna.
|
|
Fajnie i chyba obiektywnie podsumowane zostały łomżyńskie sklepy komputerowe na forum lomza.go.pl zerknij do działu technika o ile sobie przypominam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |