Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaczyna się bezsens! |
ale ogolnie co sadzicie o panu FIUKACU mi sie wydaje ze umie chlop czasami pomyslec a co wy na to
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaczyna się bezsens! |
Chyba coś Archas się polecał w sprawie CS, więc poszukaj do niego kontaktu i pogaDAJ. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Czytam tu ze jedne MPT jest normalne a drugie jakies podrobki-o co w tym wszystkim chodzi ? Ps. Pozdrawiam Pana z wisnowego marcedesa z Mpt ale nie wiem ktorego(nowe ,czy stare).
|
|
Polecam warsztat samochodowy na placu WZGS ale jeszcze dalej za hurtownią omega.
|
|
Kolejny przykład cud młodzieży: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8686543&rfbawp=1168718698.609 "Zarzuty usiłowania zabójstwa postawiła lubelska prokuratura dwóm 17-latkom Konradowi N. i Pawłowi N. podejrzanym o pobicie i zranienie nożem mężczyzny, który w autobusie zwrócił uwagę dziewczynie jadącej w ich towarzystwie. Ich koleżanka 17-letnia Aleksandra P. jest podejrzana o udział w pobiciu. Za usiłowanie zabójstwa 17-letniemu Konradowi N. i 17-letniemu Pawłowi N. grozi dożywocie. Prokurator skierował do sądu wniosek o tymczasowe aresztowanie Konrada N. i Pawła N. Obu przedstawiono także zarzuty udziału w pobiciu - poinformował zastępca prokuratora okręgowego w Lublinie Andrzej Lepieszko. Podejrzani 17-latkowie są już znani policji, wcześniej popełniali przestępstwa. Wobec Aleksandry P. prokurator zastosował dozór policyjny. Do napaści na 21-letniego mieszkańca Lublina doszło w czwartek późnym wieczorem w autobusie komunikacji miejskiej. Jak ustaliła policja, zwrócił on uwagę jednej z dziewczyn; chodziło o to, by przesunęła nogi z przejścia. Dziewczyna odpowiedziała wulgarnie i doszło do kłótni, a potem grupa nastolatków za mężczyzną wysiadła z autobusu i napadła na niego. Jeden z napastników zadał mu siedem ciosów nożem - w okolice klatki piersiowej i brzucha. 21-latek trafił do szpitala, przeszedł operację, jego stan lekarze określają jako ciężki, ale stabilny. Policję tuż po zdarzeniu zawiadomił anonimowy mężczyzna. Niedługo potem zatrzymano pięcioro nastolatków podejrzewanych o dokonanie napaści, czworo z nich było nietrzeźwych. Dwie dziewczyny, 16- letnia Katarzyna O. oraz siostra Aleksandry P. 15-letnia Nina P., po przesłuchaniu zostały zwolnione. Jak zaznaczył prokurator ich sprawą zajmie się sąd rodzinny. Policja zaapelowała o zgłaszanie się świadków tego wydarzenia, którzy mogą pomóc w ustaleniu wszystkich jego okoliczności." W latach '80 nie było czegoś takiego na taką skalę, Milicja zrobiłaby im z dupy "jesień średniowiecza". Amen.
|
|
Nie seplen, tylko powiedz o co ci chodzi !!! bagrmosen
|
|
http://fotolomza.pl/hoffman/
|
|
|
Droga fanko bocianka właśnie dała Pani podstawę do wniesienia przez wyżej omawianego projektanta sprawę do sądu. Wolność słowa nie daje podstawy do oczerniania innych, to że ktoś nie pali nie oznacza, że źle wykonuje swój zawód, Pani swoją wypowiedzią podważyła kwalifikację projektanta narażając tym samym jego na straty finansowe, kwalifikuje się to do roszczenia odszkodowania od Pani na drodzę sądowej. Jestem prawnikiem i jednocześnie klientem tego Pana. Otrzymałem wykonany przez tego Pana projekt i jestem z niego bardzo zadowolony i wiem, że ten Pan posiada ogromną wiedzę i kwalifikację i dlatego jeżeli zdecyduje się wkroczyć na drogę sądową chętnie poprowadzę tę sprawę.
|
|
może ktoś z obecnych na forum jest mechanikiem i mógłbym pomóc w następującej kwestii. Mam ranaulta Meagane classic z silnikiem 1.6e i na wolnych obrotach czuć wyraźne drgania drążka zmiany biegów w ogóle samochód ma dziwne obroty ok 5tys do 7tys na wolnych. Podejrzewałem ze są uszkodzone cewki bo jest to element podobno bardzo wadliwy i objawy są podobne ale po sprawdzeniu iskry na cewkach wszystko jest ok. Podczas zmiany świec zauważyłem ze jedna była zalana olejem...
|
|
Czemu każdy temat na forum kończy się na zatargu i straszeniu? Nie uważacie, że w telewizji mamy tego codziennie aż za dużo? Wszechobecny strach i agresja sprawią, że przestaniemy odczuwać radość z życia. Drogi kliencie przecież można uznać, że żartobliwa wypowiedź fanki i jej osobista ocena nie spowoduje zmniejszenia talentu Twojego ulubionego rzemieślnika. Jeśli jest dobry, jego dzieło go obroni dostatecznie niezależnie od jej odczuć. Jeśli masz inne zdanie, nie znaczy że trzeba go udowadniać w sądzie. Dajmy odpocząć prawnikom. Adall: po co prowokować klienta. On też ma prawo do swojej opinii. Eskalacja konfliktu na forum doprowadzi do tego, ze nieistotny stanie się tamat postu a jedynie kłótnia, która rozgorzeje. W trudnych czasach dajmy sobie troche luzu i takiej codziennej radości ( choć nie ma z czego). Cieszmy się drobnostkami, nawet nietrafionym żartem zamiast atakować się wzajemnie. W końcu wszyscy jesteśmy sąsiadami. Pozdrawiam.
|
|
ja polecam zaklad na nowogrodzkiej 160, na tym samym podworku co weterynaria, dokladnie naprzeciw wyjazdu ze strzelcow. jeszcze raz polecam
|
|
Autor: Gizmo: faktycznie. Stresu aż nadto na co dzień. Więcej luzu. Bardzo mądra wypowiedź Gizmo. Pozdrowienia dla wszystkich.
|
|
Sieci niezabezpieczonych owszem i jest sporo, co chwila też przybywa nowych, ale trzeba miec szczęscie aby dostac od którego serwera ip. Miejsca w których mozna sobie posurfować za free: -okolice okruszka -za apteką na kazańskiej (tą na szczycie) -pod zusem -okolice starego rynku (kiedyś udawało się, teraz jakoś nie...) -agrobiznes Podobno hot spoty są też w 4+ i chilli pizza, ale z zewnątrz budynku niestety u mnie nie łapało.
|
|
a jaki macie transfer przy downloadzie ?
|
|
no ja w swoim mieszkaniu tez czasami wylapuje niezabezpieczone sieci ale nie moge sie polaczyc z zadna. jedyne gdzie udalo mi sie polaczyc to w polonezie.
|
|
Draniu, nie wiesz o czym mowisz myślisz ze teraz policja nie stawia odrazu zarzutow po zadymach, wyłapują przypadkowych ludzi tylko po to zeby poprawic statystkyki nawet jesli sąd dowiedzie tego ze ktos jest nie winny, to wyobraz sobie przez co trzeba przejsc.przesluchania, sankcje, poręczenia i szyderczy usmiech panów policjantów. z calej tej bandy szuj jest odsetek powaznych ludzi ktorzy chcą coś zrobić i zachowywać sie moralnie, ale co do reszty to dobrego słowa powiedzieć o nich nie moge KMWTW
|
|
poniewaz samochod po przyjezdzie do Polski stawiam zawsze na konkretny przeglad -- robię to w Malym Plocku u pana Drozdowskiego. kiedys to robilam na Poznanskiej ale prosze wybaczyc drozdowski zajrzy wszędzie a waldek to co jemu powiesz a resztę olewa!!!!!!!!!!!! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
radziwanowicz na obronców łomzy ponoc nie ma lepszego typa
|
|
A JA WAM WSZYSTKIM PROPONUJĘ ------------------ zaciag do POLICJI a potem porozmawiamy.
|
|
a gdzie chodzisz i ile to kosztuje:) ???
|
|
"nemo przepraszam ale po usadowieniu sie w Wielkiej Brytanii twoje kalkulacje legną w gruzach!!!NAPEWNO NIE JEST DROGO ,, JESLI POLACY WYNAJMUJA DOMY I ICH UTRZYMUJA! Dlaczego nie mozna w Polsce??!!napewno zaraz mnie zaatakujesz , ze mieszkaja po 5-10-20-30 osób w takim domu - NIEPRAWDA!!!!!!!!!!!!!Osobiscie mamy taka kanadyjkę w Birmingham -- jest nas troje kazdy ma swoja sypialnie , na dole jadalnia ,kuchnia salon ,podworko ,garaz > DLACZEGO TAK NIE MOZNA W POLSCE??!!" Nie bardzo rozumiem, czemu kierujesz to do mnie, ale jeśli już to odpowiem. Po pierwsze chyba nie zrozumiałas o czy tu rozmawiamy. Rozmawiamy tu o BUDOWIE domu, a nie jego WYNAJMIE, to są dwie różne rzeczy. Wynająć dom w Łomży możesz już nawet za kilkaset złotych+koszty utrzymania. Przy trzech osobach koszt na osobę nie przekroczt Ci 500zł na jedną. Po drugie bierzemy pod uwagę POLSKIE pensje, a nie pensje w GB Po trzecie zobacz sobie np. jaki klimat panuję w GB, a jaki w Polsce, w Polsce zimy z mrozami przekraczającym -20C nie należą do rzadkości (chociażby ta zeszłoroczna) a przekłada to się zarówno na koszt budowy domu, jak i jego późniejsze utrzymanie. Ps. Może przeczytaj swój post kilka razy przed wysłaniem, bo te niechlujne przecinki, te wszystkie ??? !!!! nie ułatwiają zrozumienia tego co napisałaś.
|
|
http://www.serav.type.pl/ Dla mnie Mistrzostwo Zbych
|
|
masz swoje zdanie...a ja mam swoje...i mysle, ze wiecej bedzie osob co mnie popiera, a nie Ciebie... Zbych
|
|
ale chyba własnie po to jest te forum zeby wypowiadac swoje zdanie,nie zalezy mi na czyimkolwiek poparciu,nie oceniam żle wosp tylko owsiaka,a propo jak przychodza ksieza to tez im nie rzuce grosza,bo nie ufam,tyle.a to że o tym krzycze mam prawo!!!
|
|
Ty sam sobie nie ufasz. Oczywiście,że Jurek Owsiak bierze jakiś procent i to wcale nie mały ale ile sprzętu zostało zakupione właśnie dzięki niemu!
|
|
Co do samego Owsiaka, to faktycznie jego wczesne popisy pod szyldem "robta co chceta" wedlug mnie nic dobrego nie przyniosly, poza slawa samemu Owsiakowi. Natomiast samo WOŚP jest akcja jak najbardziej pozytywna. A jakie ma intencje, to nikt raczej wiedziec nie bedzie, wazniejsze chyba jaki jest rezultat. Co do samej organizacji WOŚP, to zastanawia mnie co innego. Coraz czesciej slyszy sie, ze zbierajacy kase, zwyczajnie kradna i laduja ja sobie do kieszeni, oddaja tylko czesc ktorej nie wyciagna cichaczem z puszki... Jesli faktycznie tak jest, ze zbieracz wsadzi sobie w kieszen 800zl, a odda 200, to lepiej chyba juz wplacic bezposrednio na konto orkiestry. W komentarzu do art. o 18-latku ktory ukradl puszke, ktos napisal, ze w jego okolicy wielu malolatow czeka z utesknieniem na WOŚP, a czesc nawet juz wczesniej zaciaga dlugi na to konto... Jezdza do wawy, bo tam mozna wiecej uzbierac, a pozniej wyciagaja kase z puszki, potrafia zebrac nawet po 1500zl, a oddaja z tego ok.200, reszta w kieszen. Ten ktos napisal, ze robi tak wiekszosc, bo osobiscie to nie zna nikogo, kto oddalby calosc. Ze jakis znajomy zalil mu sie, ze juz nie moze zbierac w tym roku, bo nie jest uczniem, a studentom juz nie wolno... To po co wrzucac ta kase do puszek? Z powiedzmy 1000zl do WOŚP trafi 200... Po odliczeniu kosztow calej imprezy, a podejrzewam ze sa spore, do potrzebujacych trafi z tego ile? 50-100zl? Moze powinny byc jakies punkty zbiorek pieniedzy, tyle ze za pokwitowaniem? Albo cos innego, bo widac obecny system nawala...
|
|
PS3 to jest to:D
|
|
kretyn jesteś :)
|
|
Witam. Chcialbym sie dowiedziec, czy te klubowe granie, to zamknieta impreza dla wolontariuszy, czy dla wszystkich ??? Prosze o odpowiedz i z gory dziekuwa
|
|
dzięki WOŚP został zakupiony sprzęt, który niejednokrotnie uratował komuś zdrowie i życie, dlatego dziś też wrzuciłam do puszki. Nie znam Jurka Owsiaka osobiście, w związku z tym nie oceniam poziomu jego egoizmu.....".......pedalskie okulary wogle ma,,," tito ortiz homoseksyalisci płci męskiej nie mają kanonów jakimi posługują sie w doborze okularów. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
tommeknet na nic nie stac, hahahahaha
|
|
tito ortiz odrazu widac ze jestes bardzo skąpy .
|
|
Zimą 1982 r. udało się zaadoptować salkę do treningu siłowego. Był to jeden duży pokój na parterze budynku w którym mieściła się Wojewódzka Federacja Sportu,w odległości około 150 m od przystani, po przeciwnej stronie ulicy Zjazd . Pomieszczenie to wyposażono w odkupiony przyrząd typu "Atlas", sztangę i inny mniejszy sprzęt. Wiosną 1982 r. zapowiedzią dobrych wyników stały się osiągnięcia podczas konsultacji kadry narodowej juniorów młodszych w Wałczu. Teresa Kaczmarczyk zajęła I miejsce w punktacji łącznej. Na jej sukces wpłynęło zajęcie II miejsca po zsumowaniu wyników sprawdzianów sprawnościowych na dystansie 500 m. i 2000 m. III miejsce wśród dziewcząt wywalczyła Walewska Elżbieta. Rywalizację wśród kanadyjkarzy wygrał Gałązka Franciszek. cdn. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego ...Zaufanie to potega....
|
|
Gizmo, jak najbardziej zgadzam sie z Toba... niektorzy tu za bardzo sie wczowali... natomiwat Klient777 zapomina, ze czasy nieco sie zmienili i kazdy z nas ma prawo do swojej opinii... osobiscie, nie widze zeby wypowiedz Gizeli mogla spowodowac az takie konsekwencje...obawiam sie,ze za bardzo wczoles sie w rele...osobisice mialam do czynienia z wiekszoscia lomzynskich architektow...i tez moglabym wiele o nich powiedziec - zreszto tak jak o prawnikach... to forum jest po to,aby ludzie mogli dzielic sie swoimi opiniami...i nikt im tego nie zabroni...czasy kiedy mozna bylo ich zastraszyc skonczyly sie i wierz mi, Twoje grozby nie robia tu wiekszego efektu... Prawda jest taka - tak jak powiedziala Gizmo - jesli jest dobry, ludzie ktorzy z nim wspolpracuja wiedza o tym i to go obroni...
|
|
wrzuciłem dzisjaj pare złotych,nie miałem z tym żadnych problemów wiem że sprzet z orkiestry trafił kiedys do naszego szpitala wszytko ok.Ktos dobrze napisał mozna pomagac bez posrednikow-wwtedy byłbym przekonany do czystosci intencji,takie akcje z pompa nigdy mnie nie fascynowały.ale do tych prostakow analfabetow co pisza o skapstwie moim i debilizmie innych negujących owsiaka mowie *******...sie,nie rozumiecie co do was pisze,owsiak dla mnie swoim luzackim podejsciem zrobił wiecej złego niz ta całą akcja,jego ten zasrany przystanek jego te posrane podejście,raz kur... jaki jestem dobry zbieram hajs zobaczcie,a innym razem zorganizuje małolatom imprezke niech sie pokłuja w każdym tego słowa znaczeniu.ps.co do jego okularow to fakt moze i nie tak powiedziałem,ale ogolnie nie wiem czemu przypomina mi eltona johna czy nie jest podobny?
|
|
A ja proponuję, żebyście przeszli się po szpitalach i zobaczyli ile ten "pajac- niby" zrobił, ciekawe czy wtedy też tak łatwo będziecie wydawać takie opinie. Pozdrawiam PS mnie też drażni, gdy facet w tym wieku zachowuje sie jak pajac, ale jeżeli ma to pomóc innym, to jakoś da się wytrzymać ten jeden dzień w roku, bo w końcu liczy się cel
|
|
( A ) zdecydowanie
|
|
jaki fajny post :-))))))) brawo!
|
|
Nienawidzę szpinaku, brrrrrrrrrrrrrrr :((( Ale dobrze zjeść - to i owszem :)
|
|
A .
|
|
Ptysiu80 jak można się z Tobą skontaktować, chodzi mi o ewentualny e-meil ? Tak naprawdę to miałbym prośbę związaną z tymi fotkami ( widzę, że posiadasz ich trochę ), czy mógłbyś mi podesłać ich trochę ( te stare właśnie widoczki, fotki ) ? Pozdrawiam. Po prostu wpisz na allegro.pl w wyszukiwarce Łomża i kliknij z lewej strony na pocztówki. Co kilka dni/tygodni pojawiają się prawdziwe rarytasy. :) Pozdro. .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.schrony.friko.pl/lomza.htm Chyba o ten Ci chodzi Czesławie: "Schron nr 6 (brak zdjęcia), na szczycie skarpy. Obserwacyjny, nieustalonego typu. Obecnie całkowicie zasypany ziemią i przerobiony na zbiornik szamba." anonimowiec: Nie jestem pewien ale chyba na moim zdjęciu jest schron, o którym mówisz.
|
|
Jeśli masz jego numer, to też zacznij mu puszczać strzałki ;) Ciekawe kto pierwszy zmięknie :) Zbych
|
|
To chyba przez Poznańską i dopiero na Wojska Polskiego . Bo tak ma być przed wczoraj znaki ustawiali na całej Al.Legionów więc nie nowość a komu ma to przeszkadzać ? ja mieszkam nie daleko Al.Legionów i często przechodzę i te tiry nie przeszkadzają jak kiedyś ten stary tabor jechał teraz są nowe maszyny nie hałasują tak i mniej paliwa zżerają . Zbych
|
|
A no mam cos wspolnego ;) Chcialbym zauwazyc, ze zadnego konkretnego sklepu nikomu nie polecam, tylko pisze ogolnie co mysle ;) A Ty w ktoryms nie pracujesz? ;) .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |