wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CIEKAWE

Jezeli cena dla CIebie niegra roli to kazdy zaklad zrobi CI te meble.Ja pracuje w stolarni i jezeli potrzebujesz cos taniej to zapraszam.To moj nr gg 8925018.Nie bedziesz zalowal:)Zawsze do usług

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CIEKAWE

fin, miewasz czasami uczucie, ze jakos tak cieplo i zadko Ci w glowie? Bo chyba zamiast mozgu masz tam te Twoje 'gowno', o ktorym tak chetnie piszesz w wielu postach.

Dorosnij i nie draznij innych.

the thruth tracker

a gdzie mozna kupic bilety moze ktos wie

chyba kabarety graja nowe skecze na wystepach na zywo. przynajmniej graly dwa na ktorych bylem, wiec ani mru mru pewnie tez.

No właśnie dlatego piszę ten post na forum... żeby zasięgnąć opinii, w ogłoszeniu raczej tego nie znajdę...;/

Pod tym linkiem--> http://rejestracje.uctb.pl/dobazy/expnr.php , możecie sprawdzić aktualne numery z całej polski

czemu....bo cie oblal...jakbys dobrze ejzdzil to bylby dobry? ja tam u niego zdalem za pierwszym razem i nie wydaje mi sie, zeby byl zly.... Ma swoje zasady jezeli chodzi o jazde...ale trudno, zeby nie oczekiwal, ze u miesz jezdzic...mialby cie wypuscis pod prad i pozwolic jechac dalej...

Uwaga!!! nabity :)))))

Rosliny z pyszczakami to tylko sztuczne. Jest podobno jeden gatunek Kryptokorynty, który ma gorzkie liście i pyszczak nie rusza. Do hodowli są bardzo dobre. To prawda że lepiej mieć przewagę samiczek ale w sklepie ciężko odrazu rozpoznać ponieważ większości kropki na dolnych płetwach(które oznaczają samca) pojawiają sie z dojrzewaniem ryby. Pyszczak bardzo lubi twardą wode czyli naszą kranówkę. Czeste podmianki wody są wskazane. Pyszczaki to naprawdę super ryby. Polecam

Bimbo

Wiesz, PAW...masz 100% racji...mnie ponioslo...bo nie moglam tego sluchac...ale masz racje...takie osoby trzeba ignorowac...

Mao nasluchal sie plotek i teraz uwaza sie za eksperta...
Jak sam powiedzial,nie zna mlodeko Kurpiewskigo...ale ma do niego ogromy zal...

Tak, jak mowisz PAW, powinno sie to zignorowac...ale powiem tylko jedno... pan mao, nie ma pojecia o czym mowi...ja znam sprawe od osoby z pierwszej reki, i nie mowie tu u rodzinie Kurpiewskich...
...(wyrok ze skutkiem smiertelnym - to stare odgrzewane przez mao kluchy..ktore oczywiscie "podrasowal" do swoich potrzeb - Kurpiewski nigdy nie byl skazanay za pobicie ze skutkim smiertelnym - to glosna sprawa, w ktora pare lat temu paru "baronow" lomzynskiego swiatka przestempczego probowalo go wrobic - jego bledem bylo to,ze tam byl...i ze ma bogatego tatusia - a panowie postanowili na niegto zrzucic...to nikogo nie dziwi...spojrzcie na samego MAO - sam by goscia chetnie zlinczowal...tylko dlatego,ze ma kase...- to ze rodzina Kurpiewskigo obronila, jest logiczne...kazdy zrobilby to samo... - a za nim swiadczyli i siwadkowie i dowody....
wiec MAO, zastanow sie zanim zaczniesz kogos nazywac morderca...
Zarzut z wypadkiem (bez skutku smiertelnego) - tutaj towarzystwo, ktore uczestniczylo w wypadku, nie majac ubezpieczenia na samochod, probowalo wyciagnac kase od Kurpiewskeigo - a ze nie dal sie...sprawa znalazla sie w sadzie....
Trzecia sprwa to czysty wymysl pana MAO, ktory chcial jedynie "podkoloryzowac" efekty...

Ale oczywiscie...on wie najlepiej...mimo,ze jak sam przyznaje...nie zna mlodego Kurpiewskiego....
No ale czy trzenba sie znac? ....zeby udawac znawce....?

I panie MAO....nie wyskakuj tu z moralnoscia...bo sam, jak widac nie masz z nia wiele wspolnego....

Ustawiłam grzałkę na 25 stopni.

witam. mam pytanko. czy w lomzy sa jakie kolwiek inne kamerki oprucz tej skierowanej na skrzyzowanie ul:polowej z al.legionow
NA TEJ STRONCE MOZNA OBEJRZEC OBRAZ Z KAMERY

http://www.strefa53.stnet.pl/

Zbych

....panie Januszku Kos...co za emocje....? ;)

ulzylo ci...?

;)

biedny zawistny maly czlowieczek....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org