Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"...macie Wy odwagę Lenina ???" ;) |
Słuchajcie, a jak to jest z przepisami dotyczącymi sprzedaży alkoholu w pobliżu obiektów kultu sakralnego? Mam dokładnie na myśli klasztor kapucynów i katedrę - czy te ogródki piwne nie będą za blisko? Bo szkoła jest na pewno w dobrej odległości. Pozdrawiam. grover
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "...macie Wy odwagę Lenina ???" ;) |
Ty.. jak masz na czym czapke nosic to i masz pieniadze. Z dyplomu w takim przypadku mozesz zrobic uzytek w toalecie. Co z tego ze ktos tam ma mgr czy dr a dyma od 8:00 do 16:00 w jakims urzedzie czy gdzies tam i zarabia niewiele powyzej sredniej krajowej?? W Lomzy jest praca, sa pieniadze tylko trzeba pomyslec!
|
|
Moim zdaniem najlepiej to wyjsc na jakis wieczorek zapoznawczy do stolowki klubu szachowego Maraton w Lomzy. Postawic dziewczynie ciastko herbate zaprosic do kina, na potancowke postarac sie troche, a nie kuzwa mac dymac , glupie laski !
|
|
Zastanawiam sie co lomzynska mlodziesz ma do powiedzania na temat muzyki puszczanej przez DJ w lomzynskich klubach i dyskotekach
|
|
Nadmieniam, że nie jest to także łomżyńskie studio Radia Białystok.
|
|
To prawda nie jest to takze lomzynskie Radio Bialystok
|
|
"...MACIE odwagę Lenina !!! " ;) |
Lord On, bo jak sie cos podpisuje, to trzeba najpierw dokladnie to przeczytac. Nawet ( a moze glownie) to co malym druczkiem napisane jest.
|
|
komosek piątka!!!!! Psi obowiązek i basta! Forsę to jest komu kasować, Wieczerzaki jedne... -- Slaw
|
|
No dobra, wykażę się niewiedzą i zapytam: Co to znaczy być "biebrzniętym". Bierzmowany to byłem ale biebrznięty ?!
|
|
Ja składając pracę magisterską przed obroną podpisywałem papier mówiący, iż zrzekam się praw autorskich do swojej pracy na rzecz uczelni. To nie jest tak wszędzie? :D
|
|
Można jeszcze poczekać, aż jakaś się przewróci. Wtedy możesz podbiec i poderwać ją z ziemi! Jest zima, ślisko, więc nie powinno być problemu. Jak już poderwiesz to możesz zacząć bajerować, zaprosić na kawę albo "lunch". Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |