Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zakaz samodzielnego myślenia!!! |
Gdzie są moje pieniądze za las ?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zakaz samodzielnego myślenia!!! |
byly juz nie ma:(
|
|
nie ma nic za darmo
|
|
radimp o kim mówisz?o kamińskim?
|
|
kurcze szkoda :/ byłem na jednym treningu w Warszawie i bardzo mi się spodobało :) a przecież nie będę do Wawy dojeżdżał 3 dni w tygodniu :(
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie Ja też korzystam z usług Lukas Banku, bo Pekao jest zdziercą i złodziejskim bankiem, co potwierdza cała moja rodzina i znajomi. Sądzę że wielu się o tym przekonało. Nic to, a jesli chodzi o polozenie to Lukas Bnjest przy centrum 4plus,ja mam tam konto od 2 msc, kredyt tez mialem ,wlasnie splacam,czlowiek czuje sie tam jak vip. Polecam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
halina masz okres? Ty kiedys tez jezdzilas "eLka"
|
|
Las sosnowy
|
|
Witam. Na rynku w Nowogrodzie (sobota) widziałam duża ubrań ciążowych, ceny nie znam ale napewno taniej jak w sklepie.
|
|
wiatr zerwal reklamy ale ty to masz bojna fantazje bramka wyłamana ;d
|
|
Na allegro szukaj, jest tam jakiś gość co naprawia. A ze szrotem to uważaj, chyba ze trafisz idealnie taki sam, musi byc zaprogramowany do Twojego auta. Powodzenia
|
|
Problem "elek"jest nie tylko naszym problemem,choć jest ich naprawdę dużo.Jedynym rozsądnym rozwiązaniem byłoby powołanie ośrodków egzaminowania w miejscowościach powiatowych przez co odciążone będzie miasto.A jeździć każdy POWINIEN się nauczyć bo zgroza mnie ogarnia jak patrzę na dzisiejszych kierowców.Zero pomyślunku i zdrowego rozsądku.Czasem się zastanawiam czy oprócz automatu pod maską nie siedzi "automat" za fajerą zaprogramowany na to,żeby jak najszybciej jechać do przodu bez względu na to co się dzieje na drodze.Tak się składa,że dużo jeżdżę po naszych drogach i wiem co mówię.Jak taki pacan zdał egzamin?Podobno tak ciężko zdać za pierwszym razem.No i jakąś wiedzę chyba trzeba mieć?To co się dzieje po odebraniu "prawka'?Głupawki dostają.Bo fura ma ABS ,EPD, AIRBAGczy inne systemy.Niestety z obowiązku myślenia i przewidywania nikt nas nie zwolnił a to nie jednemu uratowało życie.Więcej WYOBRAŹNI za kółkiem no i w ogóle! Pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |