Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A pan Jacek P. |
tyle lat się stało na murku, że do głowy by mi nawet nie przyszło, żeby coś tam niszczyć co to za ptak co we własne gniazdo...... ? w sumie chłopaki z młyna mogli by się umówić, żeby Ci funkcyjni co roznoszą czasami taśmy na serpentyny albo ustawiają oprawę, przechodząc zerkali czy ktoś nie siedzi na oparciu myślę, że nie było by problemu z uświadomieniem pacjenta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A pan Jacek P. |
tyle lat żyje w tym mieście, że nie musze dokładać czyichś opowiadań floorek co do tych ziomków co teraz kiblują to może jest tu na forum ktoś ze Staffa/ Reymonta i słyszał o nich - wtedy potwierdzi walili radia z samochodów, zrobili dym w "Krzysiu" tam przy Bonie ( wychodząc też ukradli radio bodajże jednemu z właścicieli komisów z Krótkiej - też był na sprawie), skroili małoletniego sąsiada w swojej własnej klatce (!), no i kroili przy Bema z nożem w ręku takie łepki po 17-18 lat ( tyle mieli 3 lata temu na sprawie) tomekk nie uruj. może lubisz dostawać po mordzie ale ja jak czepia się do mnie paru gości za nic to próbuje zwiać i jakoś tchórzem się nie czuje twarz mam normalną - a tym co się nabijają i nigdy w łomży się im nie zdarzyło nic, bo chodzą z ziomkami gromadą albo samochodem jeżdzą to życze dobrego wpierdolu z połamaniem czegoś na uspokojenie kozactwa
|
|
Van_Loosen trochę przesadzasz... Wiele razy byłem we wskazanych przez Ciebie miejscach i nigdy nie zdażały mi się takie sytuację... Byc moze masz prowokacyjny wyraz twarzy albo jakąś osobowośc .. he nie wiem ale zwyczajnie przesadzas P.S i nie porównuj dostania wpierdol przez grupe pijanych malolatów do napadu przez zorganizowaną grupę przestepczą.. Pozdro ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
raz tylko mnie okradli - mieli nóż ale skończyło się w sądzie i chłopaczki kiblują w Hajnówce za rozboje i kradzieże, bo okazało się że niezłe z nich zuchy:) a w pozostalych przypadkach to pewnie jedni i ci sami kolesie ktorzy probuja sie jedynie odgryzc Bo we wszstkich wskaznanych wskazanych miejscach nie raz bylem wieczorami a raczej pozna noca i "jaki tam spokoj.. nic sie nie dzieje" co do tych ziomków co teraz kiblują to może jest tu na forum ktoś ze Staffa/ Reymonta i słyszał o nich - wtedy potwierdzi Ja mieszkam na jednej z wymienionych ulic i tu jest tak spokojnie ze az nudno ps. temat jak by nie patrzyl chyba nie koniecznie pasujacy na internetowe forum
|
|
Czy ktos moze wie czyj jest to obraz?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aae0ddeccd47379d.html
|
|
o je ja na Śniadeckiego dostać za brak szlugów chłoppaki weźcie się w garść troche ;) hehe Bimbo !
|
|
oj tomekk nie wiem czy mieszkasz na Śniadeckiego czy nie... ale myślę że w nocy albo przynajmniej późnym wieczorem po tzw. slamsach to niechciałbym się kręcić sam między blokami bo mimo że kilku chłopaków z tamtąd znam to jeżeli trafisz na grupę w której nikogo nie znasz a jeżeli będą jeszcze podpici i szukają zabawy to można sobie urządzać przełaje :) pozdrawiam Pana ze Śniadeckiego jednego z granatowego mitsubishi a drugiego z tuningowanej hondy civic :) pozdro.. hehe jajecznica była wyborna :)
|
|
a co do ulicy reymonta to na alejkach jestem średnio 2razy w tygodniu i jeszcze się nie zdarzyło żeby coś było nie tak przez bociana zawsze wracamy do domu i jeszcze nie spotkaliśmy czegoś co było nie tak... :) może to legenda :D hehe
|
|
130 moze dostac baba w bajzlu za godzine, taksówkarz moze dostac 7pln za kurs przeciętny, pani w sklepie może dostać rózne kwoty w zależności od ilości zakupów, dostac mozna za to i za tamto...............jest tego troche.... Bimbo !
|
|
szukam zioma co mi mordę obije. chodzę i po parkach, po skeyt, prusa, reymonta, śniadeckiego, kołłataja, małachowskiego , łagody, rembelinie, sikorskiego i polową, nowogrodzką, strojną, czytając was, to jak bym czytał listę wygranych w totka. Gdzie są te bandziory co w mordę leją - aha no tak chodzę ulicami miata przed spożyciem alkoholu. Po gorzale w Łomży to można dostać, ale afaltem w łeb i to też jak się przewrócisz na plecy. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
taaa, volkswagen matiz ;)
|
|
|
ile macie lat? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
To jak się na coś zdecydujesz to daj znać.
|
|
Mam nadzieje, ze Ci sie uda! trzymam kciuki! przyda sie cos nowego! :D Bimbo !
|
|
PEŁNY TEZETYZM |
Nie jest lekko, ale z tą nieterminową płatnością to lipa-nie ma problemów. Poza tym "boss" jest ok. Pozdro
|
|
ODDAJĘ GŁOS |
Bartes jak ci brak seksu i piszesz o tym na forum to se konia zwal Bimbo !
|
|
ha ha ha ha ... jednak to nie od braku seksu ani od bez czynności doszłem do wniosku że chodzi o przyzwyczajenie organizmu to roboty wieczorem a spania w dzień i tak co raz mniej mniej aż dojdzie że będę spać 3Godziny max . Pozdrowienia dla normalnych . Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Wiadomo!Lekarz powinien zarabiać więcej niż pielęgniarka.Nie ma wątpliwości.Ale w jednym zakładzie pracy stwarza się warunki dorobienia do pensji (w postaci dyżurów kontraktowych) tylko jednej grupie zawodowej ,natomiast druga grupa nie ma takiej możliwości . Jle moze wyciagnąć lekarz z takimi dyżurami? Lecą godziny to fakt,ale sumy idą w tysiące.Niejedna pielęgniarka chciałaby mieć stworzoną podobną sytuację i popracować dodatkowo(za trochę mniejszy kontrakt).Popołudniu i w nocy, i tak pracuje ich za mało.Ale swój ciągnie za swoimi.Co można wojewodzie... rudy błazen z druhem
|
|
wkoncu!!!! od 15 stycznia mozna wypowiedziec umowę na abonament telefoniczny nie rezygnujac z neostrady!!!! cos mi sie wydaje ze ubędzie im klijętów. telekomunikacja - to ludzka rzecz okradac!!!!najlepszego w nowym roku
|
|
ale to nie znaczy ze firma upada, powiem ci tak, kolega ma knajpe i zamawia rozne taksowki, wszedzie sie zceka dosc dlugo, szczegolnie na nocnych dyzurach rudy błazen z druhem
|
|
nie tak ze nie zamieszczaja, jestem moderatorem na zupelnie innym forum o tematyce motoryzacyjnej, mamy dzial sprzedazy jako komercyjny i ogloszenia tam, mimo ze ktos je wysle wczesniej, czekaja do momentu zatwierdzenia przez administratora, wiadomo mieszkan w Łomży brakuje, wiec zapewne zanim ogłoszenie poszło w eter dotarło do znajomych kogoś kto moderuje działem giełda, heh Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
"sęsu" mówisz?
|
|
FIN do końca życia będzie mieszkał z mamusią, więc dla niego to żadna różnica. Bimbo !
|
|
Maciek, wlasnie dlatego powtarzam to samo w kazdym temacie o kompach ;) Na zakupy wysylkowe moga sobie pozwolic osoby ktore sie na tym znaja. I dodatkowo sa przyogotwane na ewentualne niedogodnosci zwiazane z reklamacjami. Oczywiscie, ze awaryjnosc zalezy od szczescia i obchodzenia rowniez, chociaz tutaj nie ma juz duzego pola do popisu;) No a co do oplacalnosci, to wlasnie dlatego nie radzilbym kupowac byle najtaniej... Bo jak sklepu za rok nie bedzie, to co komu po gwarancji? Lepiej juz wtedy kupic uzywaka za pol ceny i na to samo wyjdzie... A na pewno nie oplaca sie dzialalnosc komus, kto zarabia na komputerze 50 czy 100zl, jesli oczywiscie robi to uczciwie. Bo jak sie bierze kase za nowe czesci, a wsadza stary zlom, to pewnie zloty interes. A ceny w sklepach internetowych zawsze beda nizsze, chocby z prostej przyczyny... jakie koszty utrzymania ponosi taki sklep? Prawie zadne porownujac z normalnym sklepem.
|
|
Byłem ostatnio w Gabs Foto i wywoływałem zdjęcia ze Świąt. Zaskoczyli mnie atrakcyjnym pakietem. Wywołanie 100 zdjęc- 20% mniej Wywołanie 200 zdjęc - 25 % mniej Wywołanie 300 zdjęc- 30 % mniej Ja miałem akurat tyle zdjęc, że wybralem ten środkowy pakiet i zaplaciłem 1/4 mniej i jestem zadowolony ze zdjęc jak i z ceny za nie :) A chyba normalnie odbitka 10x15 kosztuje w okolicach 0,90 gr, a miałem przyjemność wywoływać zdjęcia w innym mieście gdzie np taka sama odbitka kosztowała 1,30 zł więc nie mamy co narzekać, że jest drogo :) P.S. Zdjęcia są robione na papierze Kodaka, a nie jak niektórzy piszą na Fuji Pozdrawiam :)
|
|
Witam, ja wszystko załatwiłem przez internet, założenie konta (kurier). Z wypłatami też nie ma najmniejszego problemu, tylko trzeba wypłacać powyżej 500 zł żeby nie było prowizji. Pozdrawiam.
|
|
PPM & KiNT Ząbek Goscinnie.. niedługo nowe wrzuty ale jak ktos chce to cos tak na odjeb nagrane do przesłuchania www.kinrevolucja2006.mp3.wp.pl
|
|
Flash Mob w Łomży to okrojona wersja happeningow ktore maja juz kilkanascie lat :) Proponuje bardziej stworzyc grupe happeningowa ;] Ma glebszy sens i duzo zabawy moze byc podczas takich akcji. Link nie dziala. Pierwsze w Polsce Happeningi, jako działania w sztuce realizował Tadeusz Kantor. Jednym z pierwszych wystąpień był happening Cricotage (Warszawa, 1965). W Krakowie happening ten nosił tytuł "Linia podziału". Kiedy zafascynowani dźwiękami i ruchem widzowie nie zauważyli, że dwóch ludzi zamurowało właśnie drzwi, Kantor oświadczył, że "sytuacja jest bez wyjścia." . Kolejną realizacją był Koncert morski na bałtyckiej plaży w Osiekach (1967) http://pl.wikipedia.org/wiki/Happening .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mały hindus odezwij sie do mnie na e-mail: piter-ziomus@wp.pl Czekam na kawałki na e-maila albo TU ! Pozdro\ .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
halina przestań jak jedziesz po wyboistej drodze to dopasuj predkość obawiam się że gdyby zmierzyc stosunek wypadków spowodowanych pijaństwem / głupotą kierowców do tych spowodowanych złym stanem dróg to by wyszło 99 - 1 , albo 98 - 2 co do kar to rozumiem, że chcecie ich karac dotkliwiej - i tak trzeba robic ale pozbawienie wolności to w naszym ustroju najczęsciej pseudo kara - po paru latkach za dobre zachowanie jest przedterminowe zwolnienie, można wystąpic na odroczenie ze względu na chore serduszko lub niedomagającą przec chlanie wódy wątrobę ... prawdziwe kary to by było zabieranie auta + wysokie kary pieniężne tylko, że w Polsce jest banda buraków którzy podnoszą larum ile razy takie propozycję padają. no bo co: mają zabierać samochód mi jak komuś pożyczyłem, albo jak służy calej rodzinie? ble ble.... własnie TAK ! ! ! jeden z drugim by pomyślał zanim by pijakowi pożyczył, poza tym można wytoczyc powództwo cywilne o zwrot wartośći samochodu + odszkodowanie za utracone korzyści + straty moralne itd na wolnych przetargach mieli bysmy duzo tanich aut - skorzystali by Cie uczciwi, ktorzy po pijaku nie jeżdżą, a pijacy mieliby by kare godna czynów swoich ale do tego musi społeczeństwo dojrzeć a nie pieprzyć smutki i ujmować sie za mordercami za kierownicą
|
|
najgorsza jaka jadlem dotychczas w to pizza z margherity na pilsudzkiego NIEPOLECAM
|
|
kawalek jest jeszcze nie skonczony.potrzebny master na wokal i ogolnie trzeba poprawic,ale ludzie wala maile i na gg poganiaja,wiec macie.ja nie jestem zadowolony do konca .TO NIE JEST OSTATECZNA WERSJA TEGO KAWALKA.DALEM GO DLA TYCH co sie goraczkowali za bardzo.pozdrawiam . nastepne podesle jak beda zrobione .narazie wrzucam tylko taki zarys kawalka.ostateczna wersja bedzie lepsza na 100.pozdrawiam i czekam na opinie o kawalku.piona dla prawdziwych.czesc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |