piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak traktuja naszych parlamentarzystow w osraelu? bo za duzo widzieli? ciekawe!

***** jaki nik taki człowiek , S******* z Łomży i z tego forum

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak traktuja naszych parlamentarzystow w osraelu? bo za duzo widzieli? ciekawe!

Pan Tomek ma taki gust muzyczny i chyba nie zabronisz mu pisac takich postow? a jak ci wstyd pytac o taka wioche to po co sie wypowiadasz?

Bimbo !

Re: jak traktuja naszych parlamentarzystow w osraelu? bo za duzo widzieli? ciekawe!

chcesz sie zmienic z czlowieka w śledzia?? jesli tak to czytaj post powyzej. Debilu ze stolicy na wioche !!!

Proponuję, aby o aktualnych wydarzeniach w Łomży wypowiadały się osoby będące TU i TERAZ, a nie z perspektywy WIELKIEJ WODY która działa jak zniekształcająca soczewka. Popieram Misiaczka1 w "całej rozciągłości".

Pozdrawiam.

te wszystkie miejscówki są tak oklepane ( knajpy), dobre dla 17 latków z samochodem ( forty, bona, jednaczewiak) albo mizerne, że poczułem sie w obowiązku napisać gdzie naprawde można pójść z panną i nie żałować:

"Czarny Kot" na ulicy Żabiej. Jadąc Spokojną ( od strony Piłsudzkiego) za zajezdnią MPK skręcasz w prawo, i potem jeszcze raz w prawo w Żabią. Lokal jest w domku jednorodzinnym. Na domku jest szyld podświetlany - nie przegapisz.

Żeby wejść dzwonisz dzwonkiem - wychodzi dziadek ( właściciel), mówi czy są miejsca i wprowadza Cię ma góre.

Polecam wejść po schodkach na poziom wyższy. Jets tam jeden stolik więc jak tam zabunkrujesz się z panną to nikt z dołu CI nieprzeszkodzi i nikt Cie nie zobaczy :) minus tego rozwiązania - pod sufitem zbiera się dym ze szlugów - można wyjść jak z wędzarki.

Knajpka ma swój klimat, całkiem inna od reszty w Łomży. To coś jak kiedyś "Dołek" na Rynku ( ale dziadzio nie puszcza metalu - o nie :P ). Parę lat temu było tam nawet ekskluzywnie bo mało kto wiedział o niej. teraz łazi tam dużo małolatów. ale to też w weekendy.

Spróbuj - panna się ucieszy :)

polecam Zbyszka Borkowskiego. nie jest małostkowy, umie żartować, elastyczny ( czasowo) , nawet za plac na PKS założy za Ciebie jak trzeba :)

a przede wszystkim bardzo dobry instruktor. robiłem u niego prawko 7 lat temu - mam nadzieje, że nie zmienił sie przez ten czas na gorsze:)

A ja wam powiem tak najlepsza na kaca jest kawa naturalna z cytryno najlepiej jak ostygnie wtedy pol cytryny wyciskamy i pijemy ze smaczkiem:D Ból głowy odchodzi w zapomnienie...:):)

Ludzie.Te wszystkie biznesmeny mają więcej długów niż wam się wydaje.Nie zazdroście im.3000 to jest jednak kwota .Prosze pamietać że darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ,Ja dałem raz 10 zł biednemu lecz on oczywiscie wypił sobie zimne piwko a ja jak frajer dalej pracowałem a było upalnie.

Nie prościej ? ------> www.pks.lomza.pl

Według Biblii, dzięli Adamowi i Ewie zaczął się ten piękny świat, pełen przyjemności i wad.

Pozdrawiam świątecznie.

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org