Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najbliżej nam do Argentyny... |
.......sorki za bledy ort ale w takiej formie to dostalem i nie mchcialo mi sie poprawiac...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najbliżej nam do Argentyny... |
Serdecznie witam wszystkich ktorzy odwiedzaja łomżyńskie lokole rozrywkowe. Interesuje mnie gdzie wedlug was można znajeźć najwięcej tzw. łatwych kobiet i co na ten temat sądzicie !!! Np. Klub Atom, Rzymianka, Ibiza, Europa,Yam Caffe i reszta pubów i knajpek??????????? czesław
|
|
KUrrrr...!!! 2 miesiace ubiegalem sie o odszkodowanie w PZU bo wybito mi szybe w samochodzie...(reszta standard;) dopowiadac nie trzeba) . Coraz musialem donosic jakies nowe swistki bo cos tam im brakowalo (jak holer.... wplacici skladke to zaden problem zadnych papierkow nie wymagaja!!!! banda cwaniaczkow ubezpieczalnianych) . W kooooncu oki wszystkie papiery sa - - - teraz trzeba czekac 2 tygodnie az papier obiegnie wszystkich zakichanych urzędasów. Oki - przychodze po dwoch tygodniach a oni mi oznajmiaja ze odszkodawania nie moga wypłacić bo ja z nimi podpisalem umowe ze jeżeli szkody łączne nie przekroczą 400zl netto to oni nie musza wypłacać odszkodowania. No kuuuurrrrrrrrr..... !!!!!! To ja biegalem z językiem na brodzie, zaufalem tym oslom ubezpieczylem sie u nich, tyle papierków podonosilem z roboty sie zwalnialem ze=by w koncu zalatwic sprawwe a oni tak ładnie sie wysliznęli ŻMIJE JEB....!!!!!! Takze ufajmy naszemu kochanemu PZU . Oni maja wieloletnie doswiadczenie w obslugiwaniu klientow:) Zbych
|
|
Jestem ubezpieczony w PZU i mając kiedyś wypadek Fiatem 126p ( nie z mojej winy), wkurzyło mnie tylko ponad 10 stron formularza, który trzeba było wypełnić natomiast reszta bez zarzutów. Wypłacili mi odszkodowanie większe niz mogłem sobie wymarzyć . Ale z tymi szybami to naprawdę przeginają, powinieneś wybić pozostałe 3 szyby i wtedy PZU wypłaciłoby CI odszkodowanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |