sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prawnik U.M.

Ryskago witaj :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prawnik U.M.

jak mało kasy to Golfa 2, Kadetta

Są jakieś jeszcze gry podobne do cs-a???

Czy macie jakies sprawdzone lekarstwo na kaca?
Mysle ze bedzie on czesto odczuwalny od swiat az po nowy rok a jakos życ jeszcze trzeba.

Ps. Tylko nie piszczie ze nie nalezy PIĆ to go nie bedzie !

Bimbo !

ty trzeba pic duzo wody, najlepiej jak wrocisz do domy z libacji to wypij sobie z litr wody zwyklej, jeszcze przed zasnieciem ... czlowieku rano jak nowo narodzony ... a tak wogole to na kaca najlepsza praca ;>

jeśli chcesz wybrać tylko te dwie marki to oczywiście polonez będzie lepszy.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

mieczkoś: chcesz się szkolić w zabijaniu terrorystów?? hehe :)

Mieszkam na Reymonta i mam Introlan . Jestem zadowolony
Abonament 50 zł. to chyba nie tak dużo.maciek napisał(a):

>

smacznego karpia...

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

stokrotka jest dzisiaj czynna normalnie jakw każdy dżień.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

i tak najgorsze są moralniaki na drugi dzień heheeh

Jedyny i najlepszy to 2KC. Bierze się to przed piciem alkoholu i to parę sztuk.

Podobne do CS jest True Combat: Elite ;)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Bogatego Mikołaja wszystkim Wam życzę :D

Po obejżeniu reportażu w tv kablowej z otwarcia sali bankietowej "Amadeus" (nad Okruszkiem ul. Przykoszarowa) jestem w ogromnym szoku.
Zacznę jednak od początku. W imprezie udział wzięli: parlamentarzyści, władze i radni miasta, przedstawiciele wojska, "czołówka" Forum Gospodarczego, etatowy obecny na każdej organizowanej imprezie p.WINKO, przedstawiciel kleru oraz "przodujący" biznesmeni łomżyńscy z wielu branży np. KURPIEWSKI, KOSIOREK, BARANOWSKI, GADOMSKA i wielu innych. Jak do tej pory nic nadzwyczajnego, wszyscy bawią się wesoło.
W trakcie imprezki ogłoszono kwestę na rzrecz pomocy dla Domu samotnej matki i dziecka (pod Łomżą).
I tu zaczyna się "komedia lub dramat, zależy jak to zinterpretujemy".
Kilkudziesięciu zapasionych cwaniaków i wypindrowanych lalek zebrało z wielkim trudem ponad 3000 zł (tak to nie pomyłka)! Och jacy oni wszyscy byli szczodrzy i słodcy aż do bólu. Trochę zmieszana, a może raczej rozczarowana pani prezes fundacji wdzięcznie podziękowała za "HOJNOŚĆ" wszystkim balującym "darczyńcom" i z niezbyt ciekawą miną stwierdziła, że za zebrane pieniądze wymieni w budynku okna. A ja mam pytanie - Na ile okien wystarczy?
Mam teraz pytanie do wszystkich "hojnych darczyńców" - czy przy waszych dochodach nie jest hańbą zebrać i przekazać w obecności mediów tak "ogromną forsę".

Zgadzam sie! Pewnie wiecej kosztowalo zarcie na ta imprezke niz dary ktore "hojnie" podarowali lomzynskie "szychy" .Bleah!!

Światła w oczach, miłości w sercu i spokoju w duszy ż szczerze życzę Wszystkim Forumowiczom z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku.

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

Widze "misiaczek1",ze najwyrazniej masz problem nie tyle z suma zebrana na imrezie co z osobami tam bedacymi...
Przemawia przez Ciebie wiele goryczy...ale nie trudno zorientowac sie,ze to nie o sieroty z Domu Dziecka Ci chodzi...tylko o to,ze nie mogles/las byc w gronie tam obecnych...
A moze zadajmy pytanie Tobie? W jaki sposob Ty pomagasz? Bo przeciez pomagac mozna nie tylko z tzw. zasobnym portfelem...
Wiele osob z naszego "miasteczka" ma wiecznie OGROMNY problem z tak ironizowanymi przez Ciebie tu cytuje: ""przodujący" biznesmeni łomżyńscy z wielu branży"...ale przy swojej pustej nieswiadomosci...zapominasz..a moze jest Ci wygodnie zapomniec...ze to wlasnie ONI zywia wiele rodzin w tym miescie...i moze czas najwyzszy to zauwazac...
Nie masz prawa tez oceniac kwestii ich hojnosci...
Bo fakt ,ze nie robia tego tak jak Ty bys sobie zyczyla - przed kamerami -daleki jest od prawdziwego obrazka...
Znam tych ludzi...i wiem dokladnie,ze pieniadze jakie oddaja (zaznaczam ODDAJA) innym...bezinteresownie...i tylko dlatego,ze wiedzia,ze jak nie oni to nikt....sa dla Ciebie niewyobrazalne...
I podejrzewam...ze nawet sam/sama...majac takie mozliwosci jak oni...ciezko byloby Ci tak siegac do portfela...
A wiec...zanim zaczniesz oceniac...nie znajac prawdy i nie potrafiac byc obiektymnym...zastanow sie wczesniej...

Witam !!!
Kroman masz rację.Naprawdę mentalność łomżan jest ......

mi nie przeszkadza,że założył nowy temat,bardzo dobrze. tyku nie bój się miejsca wystarczy na inne tematy a za życznia THX

P.S.

Oglądałem kiedyś w TVP koncert charytatywny w wykonaniu między innymi Staszka Sojki. Było mnóstwo ministrów, polityków, biznesmenów z pierwszych stron gazet i ekranów. Ideą koncertu była licytacja - za ile kasy Sojka ma zaśpiewać piosenkę. Licytacja przebiegała w ten sposób, że po kilku próbach prowadzącego koncert aby ktoś przebił cenę wywoławczą - jakąś niewielką (dla nich!) sumę rzędu 500 pln - sorki nie pamiętam dokładnie - Sojka wkurwił się i powiedział, że zaśpiewa gratis w podzięce za "niebywałą" hojność zaproszonych gości. Zaspiewał i zszedł ze sceny. Bez Komentarza. Podejrzewam, że więcej wydali na napiwki dla kelnerów - nie obrażając kelnerów.

kroman masz rację.ci ludzie dają nam pracę(sam mam dzięki temu środki na życie) -prawda,lecz są to ludzie bezwzględni przebiegli i chytrzy takim ludziom w biznesie jest najlepiej (w polskich warunkach) nie liczy się wykształcenie lecz "zwierzęcy" pęd do kasy, takich ludzi nie uświadczysz w teatrze, odeku, na Makowej ,w bibliotece, może jedynie na Łąkowej ;-)) ,więc cóż po nich się można spodziewać ,dla nich zwykły człowiek to tylko siła robocza.natomiast goście spod monopola wydają się zadowoleni z życia i to jest ich sprawa i ich wybór(przeważnie)

najlepsza na kaca jest ciężka praca - niezły moralniak jestem co?
ale na serio najlepiej jest się wypocić ,
dobry skutek dało w moim przypadku" podkreślam w moim" wypić przed zaśnięciem 2 szklanki mleka -nie na drugi dzień wtedy tragedia;-o%

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org