Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urzędnicze nabywanie gruntów,a pózniej ich scalanie |
Te wkładki są nie dla mnie, osoba z mojej rodziny ich potrzebuje, zapewne chodzi o sztywne. Ale mniejsza większość ja pytałem czy ktoś wie, gdzie w Łomży znajduje się takowy sklep.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urzędnicze nabywanie gruntów,a pózniej ich scalanie |
przy spółdzielni mieszkaniowej Perspektywa w sklepie medycznym i drugi sklep za hotelem pielęgniarek. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
sorry, ale nie moglam dokonczyc poprzedniego postu sedziego- sedzie, mozna uzywac obu form, bo ten rzecz. ma podwojna deklinacje czyli w zdaniu wszystko okey /gram/, gorzej z rzeczywistoscia i 'poetycko ' utalentowanymi dziennikarzami
|
|
Totalnie odradzam Pania z Poloneza - widzialam juz kilka "zmasakrowanych" przez nia twarzy po tzw "oczyszczniu. Ja sama tez kiedys skorzystalam - i wyobraz sobie kazala mi sobie samej zmyc twarz w malenkim zlewiku jaki ma w gabinecie w dodatku przy uzyciu wody z kranu i mydla, ktore stalo tam do mycia rak - myslalam ze sobie ze mnie zartuje, ale mowila totalnie powaznie. Wiecej mnie tam nie zobaczyla. Zdecydowanie odradzam.
|
|
Mój wujek ma warsztat na przykoszarowej jest naprawde dobry Miller nazwisko :) Polecam. sam u mnie robił zabudowe.
|
|
sie nie dziwie,ze robiles:D skoro to twoja rodzina:D brak podpisu
|
|
z tego co tam jest napisane to ja wyczytałem ze to nie prawda o tych nalotach. jezeli czegos nie zrozumiałem to mi to wytłumaczcie:)
|
|
czy magłabyś się troche jaśniej wyrazić ? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
http://www.gifs.net/Animation11/Animals/Birds/Bird_4.gif taki by był lepszy http://www.gifs.net/image/Animals/Birds/Bird_2/1113
|
|
FIRMA I NA ŻYWO GRA CIEKAWE TYLKO PO CO IM MINI DISC POD KLAWISZEM I WYŁĄCZNIK MIKROFONU W KABLU ?? papuga
|
|
Myślę , że brygady kurpiowskie to robią. Ludzie w Jurkach mogą wiedzieć. Może zadzwoń tam do sołtysa?
|
|
bez przesady ... :| niech przetestuja na sobie moze a potem cos ogloszą, hmm ?
|
|
W Łomży to nie, ale w Zambrowie na Żytniej, jest napewno. Pozdrawiam
|
|
makmarc moglbys podac meila to bym napisal bo mam kilka pytan
|
|
"Mysle, ze jezeli znalazca przeczyta ile jest nagrody za lancuch to sie nie zglosi, tylko sprzeda....za wiecej niz te 500zl. Badz dobrej mysli. " Zauwaz, ze napisal: "łańcuszek ma dla mnie szczególne znaczenie , ponieważ dostałem go od bardzo ważnej osoby w moim zyciu" Mysle, ze skupy zlota taki fakt nie obchodzi i skupuja takie rzeczy po normalnej stawce ;] Bimbo !
|
|
folia za 20 zł do szyb jeja może czarny spray za 5 zł ciemniej już nie będzie nie wiem co wy w tym widzicie, ta metoda piecowa jest jeszcze oko jeśli wszystkie szyby (bez przedniej :D) i jeśli auto w dobrym kolorze, bo czasem się trafi czerwona żarówa z fioletowymi szybami i wygląda to tragicznie
|
|
xana: takie szumowiny, które wyciągają ręce po czyjś dobytek trzeba tępić. jarek
|
|
SaneOne 100% PRAWDY JEST W TWOJEJ WYPOWIEDZI.A fanka bocianka JESLI JESTES TAKA DOBRA BIEZ KREDYCIK NA ZAKUP AKCJI I JEDZIESZ Z TYM ZOBACZYMY KIEDY CIE KOMOR Z DOMU WYGONI.
|
|
P.S - Sane One gdyby każdy stosował kodeks Hammurabiego to przestałoby istnieć ludzkie pokolenie na świecie :D Pozatym nie żyjemy w starożytnym egipcie,ani w plemionie indian tylko w Polsce - Państwie prawa i sprawiedliwości :))))
|
|
albo o strzelnicy,Łksie,naprawianiu sprzęgła w jawce itp :DDD Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |