wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pani Alicjo KONOPKA !!! niech już Pani nie robi pośmiewiska z Rady Miasta

iguana.

To teraz ja czegoś nie rozumiem. Zapłacić za sprzątnięcie po wypadku? Jak Ty to sobie wyobrażasz? Jako dodatek do pensji strażaka czy cennik przedstawiany sprawcy wypadku na miejscu? A może fakturę wysłaną pocztą.

Zaraz dojdziemy do absurdów i podniosą się głosy, że ratownikowi medycznemu trzeba zapłacić za wniesienie rannych do karetki albo policjantowi za włączenie "bomby" i zabezpieczenie miejsca wypadku.

Jeśli straż była na miejscu, to strażacy powinni posprzątać szkło, pogiętą blachę, zmyć krew z jezdni. Do wypadków nie wzywa się chłopców z MPO.

Pozdrawiam.
grover

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pani Alicjo KONOPKA !!! niech już Pani nie robi pośmiewiska z Rady Miasta

Przepraszam czy chodzi o tego Tulipana co w Mechaniaku geografi uczyl(przynajmniej za moich czasow)?

bo wsadzasz kij w morwisko wklejając tę informację w takim czasie, tuż po wielkim finale WOŚP i nawet nie raczysz się odnieśc jakośkolwiek. To głupie jest więc i ty głupek jesteś. Amen.

Re5pect

a ja zapytam przewrotnie - gdzie jest ten piesek co zrobił tę kupkę???

chyba pierwszym zobowiązanym do posprzątania powinien być własciciel pojazdu który te szkła i plastiki rozsiewa, ha? a jeśli tak się składa że lezy juz on(a) na OIOMiem, to możemy się domagać uprzątnięcia jezdni przez słuzby. OD PO W(I)E DNIE i w NO CY

...mój szwagier chodzi z kozikiem... :)

:-C

Tulipan - heh, pierwszy raz sluchalem tego czlowieka na XII finale WOŚP w lomzy 11 stycznia i powiem szczerze, ze chyba ktos zrobil ogromna pomylke wystawiajac go na scene. koles pomylil chyba imprezy, czasami mialem wrazenie ze jestem w jakims klubie GOGO. koles wszystkie skojarzenia ma podwiane erotyzmem i nie umie sie kontrolowac, a to co najciekawsze to to, ze nasluchal sie kabaretow i naczytal anegdotek w internecie o tirowkach i powtarzal wszystko jak papuga na scenie WOŚP, a pozniej buahahahaha na antenie radia bab w poniedzialek wieczorem 12.01.2004, doslownie slowo w slowo. koles jest tak prymitywny, prosty i plytki, ze az sie zygac chce jego gadką.
P.S. - adi, ja tez nie moglem ulepic gałki ze sniegu :)

Re: SiaRa

wybaczamy....

a co ty bys chcial , jak sie dicho polowcem jest to i wiejskie zabawy sie przenosi na scene do miasta hehe

bo można chcieć i wolno chcieć!!! I Owsiak pokazuje że mozna cały ten kraj ruszyć, i wara od tego lizidupkom którzy by sie chcieli podłączyć z jakimiś szmatławymi własnymi interesikami. Charakterystyczne, że w studio WOSPu obok siebie stają ludzie z Małej Wólki i z Poznania i wszyscy są tak samo ważni. I jeszcze charakterystyczne, że przez 12 lat Owsiak nie dał się kupić zadej zasmarkanej partyjce czy stowarzyszeniu. Ma chłop klasę, niezależnie od tego że go czasami emocje ponoszą. I ja chcę żebyśmy czekali ci roku na Wielki Finał Wielkiej Orkiestry. A sceptykom i etatowym ujadaczom figę z makiem!!

kornik : nie to nie on :DDDD
Tulipan prowadzi audycje twix, w ktorej -jak mowi reklama- moze sie wszystko wydarzyc. Tam niech pozostanie takim, jakim jest. Nadaje sie do tego. Jednak slowa: "imprezy niech pozostawi innym" sa dobra rada...

Ty "wic" to mały i podły człowiek jesteś. (Jeżeli miałbym coś odwołać z tej wypowiedzi, to może jedynie słowo "człowiek").

dlaczego pan Waldemar nie prowadzil tego na starym rynku ? swoja droga to jak taki powazny facet ( w swoich programach) identyfikuje sie z takim zachowaniem zarowno na rynku jak i w radiu

witam was bardzo serdecznie czemu myslicie tak o tulipanie zebyscie go poznali tak na zywo to byscie nie muwili ze on taki i nie taki moze troszke lubie pogadac o sprawach takich nie moralnych ale taka jego natura tulipan to jest na serio spoko typ byłem na wospie i nie było tam tak zle jak muwicie było spoko powaznie muwie poznajcie go z tej dobrej strony a nie myslicie odrazu ze jusz jak muwi o nie moralnych zeczach to jusz jest taki a nie inny wiecie kazdy ma prawo głosu w polsce jest demokracja i kazdy moze wszystko dobrowolnie oceniac mi sie podobało na tm koncertcie wospa niewiem czemu jusz tak uwazacie ale to wasze zdanie
serdecznie pozdrawiam wszytskich
chipi:)

Jest sobie taki utwór literacki z gatunku s-f. Pozwolę sobie go zacytować:

KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ z dnia 2 kwietnia 1997 r.

Art. 68. ust. 2. Obywatelom, niezależnie od ich sytuacji materialnej, władze publiczne zapewniają równy dostęp do świadczeń opieki zdrowotnej finansowanej ze środków publicznych. Warunki i zakres udzielania świadczeń określa ustawa.

Jeżeli "równy" oznacza to co myślę, to należy się każdemu z nas sala VIP-owska i dostęp do świadczeń bez kolejek - jak Millerowi... nie wypominając.

Jurek Owsiak wykorzystując okazję i dobry pomysł 12 lat temu zapoczątkował wspaniałą akcję z pomocą telewizji publicznej!

Paweł Wądołowski za pomocą radia którym szefuje podjął się organizacji WOŚP w Łomży. Słychać już echo tego wydarzenia: prowadzący na rynku powinien podobno wystepować ze swoimi tekstami dopiero po dobranocce kiedy dzieci już śpią, we współczesnej natomiast pojawił się tekst dotyczący licytacji medalu WOŚP. Wg mnie to co miało miejsce to szczyt!!! Nachodzi mnie cały czas pytanie: "Kto chciał tak bardzo tego medalu, że Paweł Wądołowski nie poinformował pana Mirka, iż jego oferta została przebita?!"

artykuł we współczesnej: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040113/REGION05/40112010

(acha.... sam też nie miałem w rękach żadnych dokumentów określających instytucje odpowiedzialne za porządkowanie dróg w różnych sytuacjach)

a właśnie ile jest tych "wrot". Ja już 2 znalazłem.
Zobaczcie http://wrotapodlasia.pl i http://www.wrotapodlasia.pl . Dwa rożne serwisy. Który właściwy?

a co do tych zabytków to chyba z jakiejś książki przepisali, ale ... bardzo obszernie.

Re: SiaRa

Spokojnie. Nie popadajmy w skrajna krytyke i nie robmy od razu z czlowieka najgorszego. Nie zeby tu kogokolwiek bronic, ale nawet i krytyka powinna byc w miare kulturalnie podana.
Wystep na Starym Rynku znam tylko z Waszych opisow na forum. Jesli bylo tak, jak czytam - to zgadzam sie z Waszym zdaniem na ten temat. Taka impreze powienen poprowadzic ktos inny byc moze starszy, ale nie ze wzgledu na negacje ewentualnego "talentu" prowadzacego, ale jego dosc oryginalny (mlodzienczy moze jeszcze) sposob potrzegania i wypowiadania pewnych rzeczy. Jezeli chodzi natomiast o audycje, owszem mialam okazje wczoraj posluchac. Krytykowac nie bede, bo audycja ta byla audycja autorska i taka powinna cechowac sie oryginalnoscia. Ta niewatpliwie oryginalna byla. Miala swoje grono odbiorcow (niewazne w jakim wieku), wiec poniekad "spelnila sie" w eterze. Poza tym jak slusznie ktos zauwazyl - jesli sie nie podoba mozna wylaczyc radio na kiolka godzin lub zmienic na inna stacje. Stacji radiowych w Łomzy chcialam zauwazyc - nie brakuje.
Dajmy szanse ludziom robic cokolwiek - skoro chca probowac czegos w zyciu. Z czasem sami dojda do rzeczy do ktorych dojsc powinni.

cieplo

Wczoraj o godzinie 23:00 serwis juz nie działał, a na dodatek dokumenty tam sa w formacie Worda (doc) co nie jest zgodne z zaleceniami UE, ktora mowi, ze wszyskie dokumenty musza byc dostepne w tzw. "otwartych standardach".

A tak, tak Tulipan twierdzi że ma IQ 176 !!!!! tylko zapomniał dodać :"odjąć te 100"
pozdrawiam Lamico.

Do MirRobDer

A poza tym wszyscy w domu zdrowi?

Chlopie dlaczego Ty nie pracujesz w tym radiu (Bardzo Atrakcyjni Boysi).
Jak w sam raz nadaje sie do kompletu z narcyzem, tulipanem i redaktorem naczelnym.

no z to imprezo macie racje ze troche sie rozpedził o tematach ruznych rodzajow (wiecie o co chodzi)Ale i tak nikt tego nie zmieni najwyzej za rok kto inny bedzie prowadził ale wy tak go krytykujecie to spojzcie na siebie jacy wy jestescie nikt nie jest doskonały mysle ze tulipan po tym co na niego napisaliscie nastpnym razem jak bedzie sie wypowiadał publicznie opamieta sie co do moralnosci no ale was nie rozumiem o co wam chodzi z radiem ,radio jest ok przeciez jak niechcesz to nie słuchasz a mi sie wydaje ze wiecej osob lubi tulipana i radio niz nie lubi zreszto kazdy ma prawo ocenic czyjos wypowiedz ja uwazam ze tulipan jest spoko gosciem bo go znam i powazny typ nie muwcie tak o nim po wygladzie i jak on czasem muwi poznajcie go to bedziecie w pełni swiadomi jaki jest

Ja wam proponuje zadzwonic do tvp 1 i zaprosic ich i afere zrobic wtedy bedzie najlepiej (heheeh)
Dajcie se juz z tym luz naperwno nastepnym razem tulipan opamieta sie
pozdrawiam

Ciekawe czy zaglądał tu Tulipan??? Mógłby coś napisać??

hmm a kto w koncu kupil ten medal???

---
PGG

rotfl ;)

Okazuje się, że to też sposób.
Nie zauważyliście, że dyskusje kwiatowe zdominowały podsumowanie WOŚP w Łomży. Jeśli zapamiętaliście i ksywe i człowieka, jeśli nastepnego dnia włączyliście radio, żeby go jeszcze posłuchać, to za dwa lata (i kilka takich występów) może spoko kandydować do rady albo i na prezydenta miasta...
O ile pamiętam to forum, to staje się ten młodzieniec tematem postów już chyba trzeci czy czwarty raz. Czy ktokolwiek inny (radny, prezydent) miał aż tyle wątków sobie poświęconych i to w tak krótkim czasie?
A teraz "Bezcenna" przedrukuje jedną choćby dyskusję i dowiedzą się o nim ci, którzy nie włażą do Internetu, a małolaty zaczną szukac częstotliwości, żeby posłuchać świntuszenia...
Pamietacie pierwsze wcielenie tego radia? Wtedy wszyscy odszukiwali tę stację w niedzielę około południa na autorską audycję ówczesnego właściciela, który opowiadał wszystko co mu do głowy przyszło i to po nazwisku puszczając sobie co jakiś czas na odwagę :"Panie Waldku, pan się nie boi...".

A czego najpierw uczy się nowo narodzony Eskimos????

No przecież nie jeść żółtego śniegu.

Przyłączam się do pytania evaa'y...
Kto stał się szczęśliwym posiadaczem zlicytowanego medalu....?

xxxxx

Czy to wina uczniów czy Pana od fizyki, że z klasówki, którą zrobił uczniom są słabe oceny i na poprawę do niego przychodzą 83 osoby?? To chyba świadczy nie tylko o uczniach......

To zalezy gdzie sie ucza dzieci. Jak wiadomo wysokosc lapowek w kazdej szkole jest inna...

Taką kwerendę realizuje naogół sam zainteresowany. Do niektórych archiwów i akt potrzebne jst pismo instytucji polecającej (placówki badawczej. uczelni). To żmudne wertowanie indeksów i później akt, często bardzo, bardzo wielu. Żadnych źródeł nie można lekceważyć i tych z przekazu szeptanego (relacji) i tych z dokumentów pisanych (jeśłi opracowanie tematu ma być rzetelne).

zx

W Warszawie jest Centralne Archiwum Wojskowe. Moze to bedzie najpewniejsze zrodlo informacji. Moge zdobyc adres lub inny kontakt.Pozdrawiam.Zycze wytrwalosci.

xxxxx

Oczywiście, że to wina belfra bo przecież nie realne jest żeby akurat 83 osoby nic się nie nauczyły. Nauczyciel albo kiepsko uczy albo daje zbyt trudne zadania na klasówkach. Uważam że nauczyciele starej daty myślą wogle innymi kategoriam niż myśli się teraz, więc MaLuTk@ musisz się jakoś pomęczyć z tym nauczycielem, Powodzenia.

ralf napisał(a):
> zamiast się "wkurzać" olejcie bo i tak nic to nie da.

Nie możemy zachowywać się jak stado baranów idących na rzeź. Musimy o tym głośno mówić i domagać się zmian. I musimy o tych sprawach pamiętać idąc do następnych wyborów. Większość ludzi głosuje na tego kogo widzi w telewizji - a telewizja po prostu kłamie - telewizja jest łupem politycznym, narzędziem do prania mózgów. Trzeba ludziom przypominać o tym, że istnieje jeszcze inna prawda - niech sami wybiorą w co mają wierzyć.

> Tu trzeba masowego zrywu społecznego który wyjdzie na ulice
> ale powszechnego=nikogo w domu wszyscy na ulicach. może to coś da.

Problem w tym, że tłum ma tendencję do upraszczania swoich problemów. Im więcej będzie ludzi tym szybciej dojdą do wniosku, że "chcą dostać od Państwa", że im się "należy". A kto ma im dawać ??? Ci nieliczni, którzy mają świadomość, że to "należy się" jest bzdurą ? Państwo, żeby im dać, musi najpierw im zabrać, a z tego co zabierze musi jeszcze opłacić tych co będą zabierać, tych co będą dzielić i tych co będą rozdawać. Do rozdania tym, co im się "należy" zostaje już niewiele. Państwo natomiast przy takim "dzieleniu" obrasta tłuszczykiem - tym obficiej im bardziej społeczeństwo domaga się "dotacji".

Ja to się tylko zastanawiam kiedy się zaczną ataki desperatów na polityków i urzędników. Na razie ludzie tylko popełniają samobójstwa, ale prędzej czy później ktoś wymyśli, że lepiej zostać zastrzelonym podczas ataku siekierą na Premiera niż skoczyć z wieżowca, albo zamiast w samotności umierać na raka, bo limity się skończyły, lepiej zabrać ze sobą na tamten świat prezesa NFS... Po pierwszym takim przypadku następne będą już tylko kwestią czasu.

Wina nie jest ani belfra ani uczniów. Winna jest fizyka - jest po prostu za trudna...

Lamico - przyjaciel na zawsze

Jakoś to mało komu po drodze.Uwaga kebab musi być świeży bo już na drugi dzień może być dużym siedliskiem bakterii. Oglądałem na TV-SAT program o amerykańskim "sanepidowcu" którego szczególnym zródłem zainteresowania były bary sprzedające kebab-tam mógł się wykazać.

chciałam powiedziec ze nie macie prawa tak mowic o Tulipanie. Czemu nie powiecie mu tego w oczy?? tylko wypowiadacie sie na forum. Powiedzcie mu to w oczy i nie badzcie tchorzami. Tulipan to naprawde fajny facet i nie wiem czy mozna cos do niego miec jesli wam cos nie odpowiada to nie sluchajcie radia i nie chodzcie na imprezy ktore on prowadzi. Nie musice go sluchac i ogladac. Nie komentujcie tego co on robi bo co to was obchodzi?? Zachowujecie sie jak tchorze, udzie bez twarzy. Ajj.... szkoda mi was...

michal

Wiecie co wam powiem jestescie tchorzami. Powiedzcie Tulipanowi co o nim sadzicie w oczy a nie na forum...jejq... czy tak trudno jest komus cos wyznac w oczy?? nie rozumiem was Tulipan jest spoko i nie musicie go oceniac wasze opinie sa denne i nie wiem po co to piszecie> ten kto dodal tu chodz jedna zla opinie powinien sie zastanowic jak on by sie czul gdyby ktos po nim tak jechal... zastanowcie najpierw a pozniej piszcie

SLAW zgadzam się z Tobą hehehee.

cyt:"nie muwcie tak o nim po wygladzie i jak on czasem muwi" ...
cyt:"i nie chodzcie na imprezy ktore on prowadzi"...
Jeśli nie wygląd i publiczna mowa człowieka, to co może o nim świadczyć?
Koligacje rodzinne? Spotkania przy piwku? Czy co? Toż to podobno radiowiec i osoba publiczna (pow.cytat ma oryginalną ortografię i składnię - obrońca przejął chyba to od swego ulubieńca).
Co do imprez: na jego prywatne chodzić nie musimy, ale ta akurat była ogólnopolska i nie jest obojętne, kto nas reprezentuje i jaki jest tego efekt.
I tak straciliśmy kolejną okazję do przyzwoitego zaistnienia.

Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne...Należy tylko być :
1. przyjacielem
2. partnerem
3. kochankiem
4. bratem
5. ojcem
6. nauczycielem
7. wychowawcą
8. spowiednikiem
9. powiernikiem
10. kucharzem
11. mechanikiem
12. monterem
13. elektrykiem
14. szoferem
15. tragarzem
16. sprzątaczką
17. stewardem
18. hydraulikiem
19. stolarzem
20. modelem
21. architektem wnętrz
22. seksuologiem
23. psychologiem
24. psychiatrą
25. psychoterapeutą.
Ważne też są inne cechy. Należy być :
1. sympatycznym
2. wysportowanym ale
3. inteligentnym ale
4. silnym
5. kulturalnym ale
6. twardym ale
7. łagodnym
8. czułym ale
9. zdecydowanym ale
10. romantycznym ale
11. męskim
12. dowcipnym i
13. wesołym ale
14. poważnym i
15. dystyngowanym
16. odważnym ale
17. misiem ale
18. energicznym
19. zapobiegawczym
20. kreatywnym
21. pomysłowym
22. zdolnym ale
23. skromnym i
24. wyrozumiałym
25. eleganckim ale
26. stanowczym
27. ciepłym ale
28. zimnym ale
29. namiętnym
30. tolerancyjnym ale
31. zasadniczym i
32. honorowym i
33. szlachetnym ale
34. praktycznym i
35. pragmatycznym
36. praworządnym ale
37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli
38. zdesperowanym [ z miłości ] ale
39. opanowanym
40. szarmanckim ale
41. stałym i
42. wiernym
43. uważnym ale
44. rozmarzonym ale
45. ambitnym
46. godnym zaufania i
47. szacunku
48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim,
49. wypłacalnym.
Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby :
a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany
b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie
c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła
d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę.
B. ważne jest aby nie zapominać jej :
1. urodzin
2. imienin
3. daty ślubu
4. daty pierwszego pocałunku
5. okresu
6. wizyty u stomatologa
7. rocznic
8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka.
A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym.
Ponieważ Mężczyzna potrzebuje :
1. seksu i
2. jedzenia. Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań.Wniosek :
Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę !

to nie wina belfra ani fizyki - to tepe dupki wykarmoine na chipsach

http://www.gamepub.org/art.php?id=185

michal

Powyższy tekst świadczy jedynie o tym że kobiety są wartościowsze od mężczyzn,gdyż są z natury bardziej skomplikowane, a przez to godne uwagi. ;) za to znakomitą większośc facetów da się opisać kilkoma słowami(mam wrażenie że natura tworzy ich taśmowo), a ich potrzeby ograniczają się do:piwa, sexu, wypadów z kumplami, oglądania piłki nożnej w telewizji.

dobra, czekam na gromy i razy, które się teraz posypią :)

No to z drugiej mańki... ideał kobiety powinien wyglądać tak 130 wzrostu płaska głowa i jeden ząb. wzrost i płaska głowa , żeby można było postawić buteleczkę złocistego piwka a wystający ząb co by móc otworzyć pyfko.. ;) feminichy na stos:))))))

Fajnie jest ponarzekać, co? Tak po polsku, powyżywać się od Tulipana, przez Radio BAB, do organizacji WOŚP, od Sasa do Lasa, od Zajkowskiego do Wądołowskiego.

Drodzy forumowicze. Nie podobało się w tym roku? Proszę bardzo, pokażcie w przyszłym, że potraficie to zrobić lepiej. Niech któryś z Was poprowadzi imprezę ze sceny. Skrzyknijcie się, dogadajcie z Owsiakiem, a telewizja sama do Łomży przyjedzie. Nie trzeba będzie nikogo zapraszać.

A jeśli macie lepszy pomysł na audycję w Radiu BAB - nic prostszego. Redakcja mieści się na ul. Dmowskiego. Wsiadajcie w czerwoniak, jedźcie i zaproponujcie. Jeśli będzie dobry, Zajkowski i Wądołowski na pewno dadzą Wam szansę.

Narzekać jest najwygodniej.
Pozdrawiam.
grover

Salve,

Ponownie sliczne dzieki za wypowiedzi. Pisalem juz do CAW i oczywiscie najlepiej bylo by sie tam wybrac i samemu pobuszowac...
Jakkolwiek interesuja mnie te przekazy szeptane o jakich wspomina Czeslaw. Najlepszy przyklad takich wiadomosci podal Marcin Chludzinski. Tego nie ma w podrecznikach a jest w glowach najstarszych z wioski czy z... Lomzy. Pytanie do Lomzyniakow i osob mieszkajacych kolo fortow - na poczatku postu podalem relacje o poleglych w tamtym rejonie bolszewikach. Czy ktos wie cos wiecej???
Do Grovera - napisze na private- jakkolwiek cywilne mogily mnie nie interesuja, a tylko wojenne.

Z szacunkiem

Gandalf de Grey

nie słucham radia BAB i nei mam problemu

xxxxx

przekroczyły juz pułap przyzwoitości za 882 m kwadratwe cena 55000 złotych w pipiduwie bez perspektyw. Obłed nie kupuje.

Grover a tobie podobał się ten XII Finał Łomżyńskiej Orkiestry Serc??

Po pierwsze nie jestem feministką, nie lubię feministek i trzymam się od nich z daleka. ;)

Po drugie - Zbych - deczko nie w tą stronę rozwinąłeś. :) Ale teoretycznie masz rację.

Marcin1977 zainstaluj starszą wersję, tam nie ma z tym problemów.

xxxxx

Jestem zbudowany powyższą dyskusją.

To miło poczytać normalne posty. Pozdrawiam wszystkich rozsądnych użytkowników tego forum.

Zgadzam sie, konkretna sprawa, konkretne odpowiedzi i jest jeszcze jakis aspekt edukacyjny...

pozdrowienia,

Marcin Chludzinski

Pozdrawiam mame i siebie.

Siema all!

Czytałem wszystkie posty i jeśli chodzi o tego rodzaju imprezy to jestem na tak. W końcu zaczyna sie dziać coś ciekawego. Dzieki wszystkim którzy to organizują. Trzymać tak dalej. I jeszcze jedno. Czy ktoś mógł by napisać kiedy będą następne wyścigi lub palenie gumy. Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrowienia dla MRÓWKI,CWANEGO, SZOGUNA, DLA WSZYSTKICH KTÓRZY TO ORGANIZUJA , DLA WSZYSTKICH WTAJEMNICZONY ORAZ W SZCZEGÓLNOŚCI DLA 20_Z_GÓRKI I DLA WSZYSTKICH KTÓRYCH NIE WYMIENIŁEM.

OHMYGOODNESS

Powierzę Ci tajemnicę: chłopa trzeba chować jak psa: w dzień dobrze jeść dawać, a na noc wypuszczać! :-()

xxxxx

...u nas TUbajFOR występował częściej jako podstawka pod coś "co trzeba na moment przytrzymać w danym miejscu", przywoływany najczęściej tekstem:
"- Podaj jakiegoś tuBAJfora!
- Wystarczy?
- Trzeba jakieś 3 cale!"
I dostawał trzy cale rurki :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org