Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto z PSL-u na Prezydenta Łomży? |
Dzisiaj, około godziny 16;30 na przejściu dla pieszych za skrzyżowaniem ulicy Sikorskiego i Kardynała Wyszyńskiego w pobliżu Domu Pomocy Społecznej, jeden z kierowców jadący Toyotą z rejestracją kolneńską zatrzymał się przed przejściem przepuszczając pieszego. Tymczasem drugim pasem nadjechała inna toyota z rejestracją łomżyńską i przestawiła pieszego o kilkanaście metrów, aż mu kapcie spadły. Kierowcą był młody mężczyzny. Pośpiech, bezmyślność i wyprzedzanie na przejściu, oto przyczyna wielu wypadków. Jeżeli ktoś zatrzymał się przed przejściem, to nie po to żeby sobie postać dla przyjemności. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto z PSL-u na Prezydenta Łomży? |
haha , łks zremisował z narew ostrołęka w sparingu 2:2 , a my myślimy o 2 lidze
|
|
czasem mam wrażenie, że niektóre posty z tutaj nadają się na bash.org. brakuje jeszcze Drania ;]
|
|
siemka Czy moglby mi ktos pomóc?? :D poszukuje dwóch pioseneek Basshunter Boten Anna MC PELE' - NAMORAR PELADO z gory bardzo dziekuje pozdrawiam :* :* :* prosze o linki lub muze na adres amica2@o2.pl
|
|
anonimowiec na80 % mi sie zdaje ze jest to stara jednostka wojskowa jak sie jedzie z łomzy do ostrołeki tak ?
|
|
:) dobre naprawde dobre -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
niedługo KinT Produkcja Ziemie KsJ Ulica żądzi PamiętaJ Człowiek Ema!! www.kinrevolucja2006.mp3.wp.pl
|
|
mieczyk pizdnij sie w łeb ty to napewno kandydatów dzielisz na pis i pozostali współczuje tobie prawda i tylko prawda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |