Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rocznica reaktywacji MW |
Nie będę obłudny i nie napiszę, że jest mi miło, iż ktoś wybrał akurat tę wiadomość, żeby toczyć schizofreniczne dialogi ze sobą. Ale cóż, jest to forum i do tego ogólnodostępne. Dodam tylko: "nawet jeśli nie złożyłeś z jakiegos powodu swojego cv, to i tak możesz przyjść porozmawiać z nami w poniedziałkowe południe przy ul.Sadowej 8. Każdy zaczynał od tej pierwszej rozmowy." Pozdrawiam Adam Dąbrowski adabrowski@radio.bialystok.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rocznica reaktywacji MW |
Kamery czyżby nowa forma działania MPK przeciwko huliganom,kierowca za fajery widzi wszystko co się dzieje wewnątrz busa.Ciekawe co?
|
|
jesli urzadzenia dostepowe po obu stronach obsluguja kompresje w locie, to czasem widac "przyspieszenie", bo poprostu tekst bardzo latwo i mocno sie kompresuje przy czym zyskuje sie "wiekszy transfer". Niestety mp3 sie nie da ;) Raver
|
|
Czesc Darku. Rozkręcasz się. Pozdrawiam a co do aktów: Ach co to była za męka, wokół same nagie kobiety, ubrane aż po szyję. J.S.Lec
|
|
Marku, Pozwolę sobie ten post zadedykować tobie. (mam Canona 1v, aparat marzeń...). Pozdrawiam, brakuje mi naszych wspólnych rozmów).
|
|
Kategorycznie odcinam się Mariusz Pajdorowski i Redds to dla mnie zupełnie obce osoby a ze numer ten sam to czysty przypadek.
|
|
MrS zgadza się z Tobą że net w Polsce jest bardzo, ale to bardzo drogi. SDI jest do dupy i tu nikt nie powie że jest inaczej. Ciekawe kiedy w Polsce będzie jakiś porządny dostep do net bez względu kto gdzie mieszka ( ja mieszkam na os. Marii 2 i mam okrojony dostęp do firm które sprzedają usługi internetowe), ale puki co net będzie szedł w góre tzn. będzie droższy bo niebawem wchodzi 22% podatku za internet, więc le[piej zakładać neta z sąsiadem będzie taniej ( jak ktoś ma taką możliwość) Pozdrawiam nara.
|
|
Co do aktów, to sobie Halamę włączyłem. Pamiętasz, ... my jesteśmy inni, oryginalni..., ale chyba twój post zniosłem nie w tę stronę. Trzymaj się w tej ameryce, Hej. MM
|
|
MrS ciekawe bo jeżeli wszyscy korzystający z SDI mają podpisaną umowę to nie wiem czy ktoś się na to zgodzi. Ale to było by korzystne rozwiązanie neostrada za 100zł miesięcznie - rarytas tak jak Łomżyńskie piwo.
|
|
Zgadzam sie z moim przedmocą i popieram go w 100% Ale sztuka jest doprowadzic do takiej sytuacji.... P.S. Czy nie macie wrazenia ze "Reeds"="heheh"?? :)) ------------------------------------------------ ja czyli kornik
|
|
Nie wiem nic na ten temat, ale może jest coś w archiwach Towarzystwa N. im Wagów (ul. Długa), albo w Muzeum w Łomży? Widziałem pracę magisterską (z historii) o fortach w Łomży (autor Sienkiewicz - imienia nie pamietam). Pozdrawiam. Zbych
|
|
MrS skąd Ty bierzesz takie teksty, chyba ze śmietnika. Jak mi wiadomo studiujesz zaocznie w wyższej szkole zarządzania łopatą i masz zamiar wyjechać Do Afganistany, żeby uzyskić Magistra, ale rozumiem CIę wkońcu lubisz to robić.
|
|
malutk@ otoz nie wystarcza tylko szufelki i dobra chec strazakow, a wlasnie pieniadze sa tu potrzebne. Bo przeciez ktos im musi za te dodatkowa prace zaplacic. Przeciez nie beda robic tego za darmo! Po to czlowiek pracuje zeby za te prace otrzymac wynagrodzenie. A czy Tobie zdarzylo sie zabrac z ulicy jakis utrzudniajacy jazde przedmiot, np. plastikowa butelke czy cos podobnego? Pewna jestem, ze nie.... a przeciez wystarczy odrobina dobrej woli i nawet szufelki nie trzeba. Pozdrawiam
|
|
Najbardziej rozsmieszyl mnie text Reddsa o dziewczynach z dyskotek :)))) Kiedys systematycznie uczeszczalam, a biorac pod uwage, ze nie mialam chlopa, wychodzi na to, ze jestem zdemoralizowanym babsztylem bez zasad... Redds dzieki, nie wiedzialabym o tym gdyby nie ty :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |