sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla zbychów,paplików i im podobnym ścierwom:)

To jak tak bardzo chcecie marketu w centrum to się przeprowadźcie jak najbliżej niego. Zobaczymy jak się wam spodoba jego sąsiedztwo...
A Real, który ma tam powstać wcale nie jest tanim sklepem. więc nie rozumiem argumentu, że będzie taniej bo to fikcja.
Wkażdym cywilizowanym kraju market powstają na obrzerzach tak aby miasto mogło się rozwijać, a nie tak jak w Łomży wciska się kolejne budynki nawet w najmniejsze przestrzenie. Powodzenia z takim podejściem!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla zbychów,paplików i im podobnym ścierwom:)

zgadzam sie z jupanki w calej rozciaglosci!!!

dzieki

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

"A Real, który ma tam powstać wcale nie jest tanim sklepem. więc nie rozumiem argumentu, że będzie taniej bo to fikcja."

Przecież będziesz miał(a) do wyboru normalne bardzo tanie łomżyńskie sklepy. Nikt Cie do zakupów w realu nie zmusza.

"To jak tak bardzo chcecie marketu w centrum to się przeprowadźcie jak najbliżej niego. Zobaczymy jak się wam spodoba jego sąsiedztwo..."

A od kiedy skrzyżowanie zawdzkiej/sikorskiego to centrum Łomży? Toż to do tej pory jedne z niewielu miejsc w Łomżu gdzie można pasące się krówki zobaczyć. Nic tylko pogratulować takiego centrum. I bloków w bliskim sąsiedztwie też jakoś tam nie widzę.

|"Powiem tak, nic w przyrodzie nie dzieje się z przypadku. To że frekfencja nie przekroczyła 30% to zasługa osób które są PRZECIWNE budowie sklepu w tym miejscu. Wszystko było zgodne z prawem bo po prostu nie poszliśmy na głosowanie. Teraz dokładnie widać że tylko nie całe 30% ludności w Łomży chce tego sklepu w tym miejscu a pozostała większość prawie 70% nie chce"

Brak słów. Tylko czekałem aż się taki post pojawi.

Ulica Sadowa.
Nazwa ulicy pochodzi od tego, że prowadziła wśród sadów, do dziś są jeszcze między ulicą Sadową, Polową i Giełczyńską ogrody biskupie.
Ulica Sadowa, patrząc od ulicy Dwornej po lewej stronie, są to obiekty kościelne. Zresztą cały teren w tym czasie między ulicami: Dworną, Giełczyńską, Polową i Sadową prawdopodobnie od XVI wieku, od chwili rozpoczęcia budowy fary pod wezwanie św. Michała Archanioła (od 1925 roku katedry po utworzeniu diecezji łomżyńskie), należy do kościoła.
Pierwszy budynek przy Sadowej 1 róg Dwornej to budynek dwuskrzydłowy.W skrzydle wschodnim od strony katedry na parterze mieści się kancelaria parafialna. Reszta budynku to część mieszkalna. Dalej to zespół budynków Sadowa 3, to Instytut Teologiczny im bł. Michała Piaszczyńskiego. Dalej to Pałac Biskupi, neoklasycystyczny budynek z 1925 roku, zbudowany wg projektu Zdzisława Świątkowskiego, fasadą zwrócony na zachód, jest tu też Dom Rekolekcyjny i Poradnia Rodzinna, obok dawna plebania.
Na tej samej ulicy (Sadowa 12), bliżej ulicy Polowej, tylko po przeciwnej stronie ulicy, jest zbudowany w latach 30-tych XX wieku Dom Katolicki, wyświęcony w 1935 roku. W latach międzywojennych służył do spotkań diecezjalnych.
W 1945 roku mimo sprzeciwu władz kościelnych budynek przejęto siłą dla wojsk sowieckich. Od 1956 roku do lat 70-tych funkcjonowała Biblioteka Publiczna, do lat 80-tych funkcjonowało kino Październik. Do 1975 roku był to Powiatowy Dom Kultury, potem po awansie łomży na województwo WDK, do chwili przekazania władzom kościelnym. Przez jakiś czas mieściło się w nim też Muzeum Północno-Mazowieckie.
Od 1991 roku mieści się tu Liceum Ogólnokształcące Katolickiego Stowarzyszenia "Pokój i Dobro" im. Ks. Kard. Stefana Wyszyńskiego. Na wyróżnienie zasługuje też ozdobna kamienica eklektyczna przy Sadowej 2 (budynek opisany w poście ul. Dworna). Mieści się obecnie ZNP, Ośrodek Usług Pedagogicznych i Socjalnych ZNP, Pedagogiczna Biblioteka w Łomży.
Ulica Sadowa wytyczona została w 1854 roku, w 1934 została przemianowana na Leona Kaliwody, który zginął na ulicy Sienkiewicza w listopadzie 1918 roku, w czasie rozbrajania patrolu niemieckiego. W 1940 roku sowieci powrócili do nazwy Sadowa. W 1989 roku na fali zmian nazewnictwa ulic, która udzieliła się też biskupowi Juliuszowi Peatzowi i zaproponował zmianę nazwy na ulicę Katedralną. Powód, od strony ulicy Sadowej jest główne wejście do Katedry, po za tym na tej ulicy znajduje się więcej budynków kościelnych związanych z Katedrą. Sprzeciwili się temu pomysłowi mieszkańcy tej ulicy, ponieważ ulica ta jak wspomniałem wcześniej nazwę Sadowa z krótkimi przerwami ma 18 od 1854 roku. Mimo sprzeciwu mieszkańców radni uwzględnili wniosek biskupa, ale na krótko, bo już na kolejnej sesji MRN decyzję cofnięto i wrócono do nazwy Sadowa. I tak pozostało do dnia dzisiejszego.

Widok na ulicę Sadową od strony ulicy Dwornej.

Dom katedralny od ulicy Sadowej

Na parterze domu katedralnego Kancelaria Parafialna od strony Katedry

Kamienica eklektyczna Sadowa 2

Wejście główne do Katedry od strony ulicy Sadowej

Instytut Teologiczny im bł. Michała Piaszczyńskiego

Pałac Biskupa od strony Katedry.

Pałac Biskupa od strony ulicy Giełczyńskiej

Pałac Biskupa, Dom Rekolekcyjny i Poradnia Rodzinna widok od strony ulicy Sadowej

Dawna plebania.

Cytaty słów Prymasa Tysiąclecia Kardynała Stefana Wyszyńskiego.

Dom Katolicki

Żródło:

1.Witold Jemielity
Dzieje Łomży Tysiącletnie

2.mgr Jolanta Deptuła (rozdz. XI, XII)
mgr Donata Godlewska (rozdz.II, III IV V VI)
mgr Czesław Nicewicz (rozdz. I, IX, X)
mgr Zdzisław Sędziak (rozdz. VII, VIII)
Łomża i województwo . Krajobraz i architektura

3.Czesław Nicewicz
Województwo Łomżyńskie. Przewodnik

4.Maria Kałamajska - Saed
Katalog Zabytków Sztuki
Województwo Łomżyńskie

5.Witold Jemielity
Łomża w okresie międzyn wojennym

6.Adam Dobroński
Łomża w latach 1866 - 1918

7.Donata Godlewska
Dzieje Łomży od czasów najdawniejszych
do rozbiorów Rzeczypospolitej XI wiek - 1793

8.Witold Jemielity
Łomża w okresie międzywojennym

9.Czesław Brodzicki, Donata Godlewska
Łomża w latach 1794-1866

Zdjęcia autora tematu.

Pozdrowienia.

Czy ktoś wie kto został wójtem w Małym Płocku [Kolno:
i gdzie to mozna znalezc???

nie rozumiem....jak market moze byc w centrum, chyba Ci ktorzy mowi to nie wiedza co mowia....wszedzie odchodzi sie od tego typu rozwiazań bo wychodzi to ze szkoda dla mieszkancow;
1. Utrudniony ruch
2. nisczenie walorów okolic
3. tereny te moga isc pod budowe mieszkan bo z tym jest problem; pytanie tylko co jest zapisane z MPZP

Zastanówmy sie
A co do prezydenta i tego czy market bedzie czy nie ....powiem tyle...tak naprwde to zalezy od rady miasta a prezydent nie ma tu za wiel do gadania

Dokładnie tu

http://wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoPowiat.html?id=200600&type=0

Nie wiem na 100% ale czy nie będzie tam 2 tury wyborów

od 400 do 550 zł + opłaty (woda,prąd,gaz)

Łomża jest jak na razie baaardzo tania. Jeżeli odliczysz 250 zł czynszu, który należy zapłacić Spółdzielni to okaże się, że tzw odstępne dla właściciela to kwota od 200 do 300 zł (paczka fajków dziennie). Ale ma być drożej i to juz niedługo.

może zna ktoś jeszcze jakieś podobne strony z których można wysłać jak

napisałem wyżej???

waldek 27

wtedy nie uważałeś co robisz, teraz rób co uważasz???

jeden chce odemnie 400 + 180 czynsz + opłaty. co wy na to?

rudy błazen z druhem

to bedzie zwykla galeria nie zaden hipermarket ***** niemylcie pojec ,supermarket to stokrotka sa tam jakies utrudnienia ruchu i te wszystkie wady co wymieniacie ??

eeeee....chyba Was poczytali...bo pojawiła się nowa promocja...

512/256 za 61 złotyszy..umowa na rok- bez limitów:DDDD

Uwaga!!! nabity :)))))

a ja chcę 5 hipermarketów, po jednym przy każdym wyjeździe z Łomży i jeden w centrum. bo co mi z jednego.

SaneOne czy ty do mnie cos pisales?

A mi najbardziej żal...

...."KOLOROWYCH JARMARKÓW (...)"

Strona jak strona ale jesli chodzi o galerie zdjec to juz przegiecie...

Dran:
Widać że nie dość uważnie czytałeś moje posty. Piszemy tu na temat referendum w sprawie budowy centrum handlowego przy ulicy Zawadzkiej, a nie na temat wyborów.
Bardzo dużo ludzi poszło na głosowanie do wyborów samorządowych, głosując na różne partie i ugrupowania od lewicy po prawicę, bojkotując przy tym referendum. W tej sprawie miasto jest podzielone, ale dopiero teraz widać w jakim stosunku głosów (podawano że "za" jest przeszło 66% mieszkańców a wyszło całkiem inaczej, że za jest jedynie 23,6% osób uprawnionych do głosowania ). Bojkot referendum był zamierzony i pisanie, że ci ktorzy nie głosowali w sprawie centrum handlowego oleli sprawę i że im to zwisa jest błędnym rozumowaniem.
Co do lokali wyborczych, nie wiem jak to było w innych lokalach, ale tam gdzie ja głosowałem ( dawna SP nr 8) było wszystko wyraźnie oznaczone strzałkami, a wyborców widziałem i w jednym i w drugim pomieszczeniu. Jeżeli rzeczywiście były jakieś uchybienia trzeba rozliczyć za to organizatorów, żeby na przyszłość wszystko odbywało się bez zastrzeżeń. Zwalanie winy na przeciwników budowy centrum przy ul. Zawadzkiej jest szukaniem dziury w całym po nieudanym głosowaniu.
Jeżeli referendum nic nie zmieniło i dalej jesteśmy w tym samym punkcie, to szkoda tylko, że pieniądze przeznaczone na to, a było to kilkadziesiąt tysięcy złotych, nie poszły na bardziej szczytny cel.
Tak samo jak ty jestem zdania że centrum handlowe powinno powstać, ale na pewno nie w tym miejscu, tylko na obrzeżach miasta a najlepiej parę kilometrów za nim. Przejmie wtedy i mieszkańców Łomży i mieszkańców okolicznych miejscowości tj. Kolno, Zambrów itd. i przejeżdżających turystów.
Co do bawełny to myślę że jeszce dużo wody upłynie w Narwi za nim coś tam powstanie, i czy wogóle coś tam powstanie.

a gdzie to sie stalo

Helikopter policyjny, ratowniczy, motolotnia, myśliwiec itp. A na wysokości 10 000m boing 747

...drewnianych kogucików......

co wy macie do gadania ponad 11 tys ludzi zaglosowalo na TAK troche podad 2000 na NIE , Brzeziński będzie prezydentem mamy Galerie , kino i Supermarket REAL i będzie wszystko pięknie i ładnie , a jak komuś sie nie podoba to jest Kolno , Stawiski , Piątnica i Konarzyce .

baloników dziurawików

no właśnie

motyli drewnianych

KONIKÓW BUJANYCH....

Tergus owszem wiem o czym pisales i uwaznie przeczytalem post, ale chyba nie do konca zrozumiales moja odpowiedz... Pytam, czy jesli uznac ze ludzie nieglosujacy sa przeciw czemus, to analogicznie kolo 60% (chyba) wyborcow, ktorzy nie poszli glosowac, rowniez byli przeciw czemus tak?
Wiec przeciw komu? Bo mozliwosci bylo mnostwo...
Jesli ktos jest przeciw marketowi, to chyba logiczniejsze byloby zaglosowanie na NIE, niz liczenie na slepy los, ze sie wymagana ilosc nie uzbiera i Ci ktorzy glosowali na TAK nie wygraja? Bo blisko bylo, zabraklo chyba 0,83%, a wtedy przewaga bylaby miazdzaca. Czytajac forum wyraznie widac, ze czesc osob chcacych marketu przy Zawadzkiej nie glosowalo, bo np nie wiedzialo co z tym referendum. Tak wiec, twierdzenie ze kazdy kto nie glosowal byl przeciwnikiem jest naciagane i demagogiczne.
Czy slabe oznaczenia prowadzace do lokali z referendum byly przypadkiem smiem watpic, bo przypadkiem bylo tak w wiekszosci lokali chyba. Najgorzej podobno w SP10 (akurat tam nie bylem, bylem w 2 innych), gdzie lokal byl w ciemnym nieoznakowanym korytarzu i dopiero po awanturze zostal oznakowany w polowie dnia... wszystko przypadek oczywiscie... Tym krajem rzadza chyba same takie przypadki. A roznica miedzy glosujacymi w wyborach a glosujacymi w referendum to ok 10% wiec nie wiem czy to takie mnostwo, jak odliczyc jeszcze tych, ktorzy pozniej skarzyli sie ze nie zaglosowali bo nikt im nie powiedzial ze mozna... nie dawali kart to nie wiedzieli.

Co do lokalizacji marketu, to pare km za miastem takim jak Lomza, raczej nikt tego nie postawi. To nie Warszawa, gdzie pare km w ta czy w tamta nie robi juz roznicy, a markety stoja i tak w zasadzie na obrzezach, poza tymi ktore sa w srodku miasta oczywiscie. Kto pobuduje cos takiego w szczerym polu, automatycznie pozbawiajac sie klientow z miasta nie posiadajacych samochodu? Zauwaz tylko, ze jesli popatrzymy na Warszawe czy Bialystok, to na obrzezach zlokalizowane sa wielkie centra, skladajace sie w zasadzie z kilku duzych hipermarketow, co nam raczej i tak nie grozi. Zwyklych spozywczakow w duzej czesci itp. takich jak Geant np. mozna znalezc sporo w miescie.
Market tej wielkosci co planowany przy Zawadzkiej raczej nie sciagnie tlumow z innych miast, bo to taka ciut wieksza Stokrotka bylaby z tego co sie orientuje?
Ja sie zastanawiam tylko, gdzie powstanie u nas jakikolwiek hipermarket w koncu? Chyba nigdzie. Bo ktos zawsze bedzie niezadowolony.

cukrowej waty

z piernika chaty

markac a przegiecie to jest napewno cena tego swetra! http://allegro.pl/item141409179_krzysztof_kononowicz_sweter.html :|

Gdy w dzieciństwa wracam strony,dobre chwile przypominam,mego miasta słyszę dzwony....czy ktoś czas zatrzymał.....jak to miło bez wyborów....Pozdrówka dla miłych ludzi:)

tergus, słucham uważnie Waszej dysputy i już nie wytrzymałem. Co Ty pieprzysz ?? Było wyraźnie widać, że tylko bojkot kupców i ich rodzin to jedyna szansa na to aby referendum nie było ważne !! Mieszkańcy, szarzy obywatele, którzy oddali głos powiedzieli zdecydowanie: TAK !! (81% o ile się nie mylę). Czekam, aż ktoś wniesie pozew o złe oznakowanie miejsc do głosowania w sprawie referendum. Ale nie jest to chyba najważniejsze odnośnie poruszanego tu wątku.
Myśląc Twoim tokiem rozumkowania: wylicz ile osób uprawnionych do głosowania było przeciwnymi tej budowie ?? Mnie wychodzi jakieś 5,70%. To zdecydowanie mniej niż ilość osób utrzymujących się z handlu w naszym mieście (niektórzy twierdzą, że to wartość nawet 40%). Bardzo możliwe, nie dziwię się migracji zakupowej mieszkańców poza granice naszego miasta. Jeżeli prawie połowa chce żyć kosztem tej drugiej nic nie produkując (ekonomia) to wszelkie paniczne ruchy i wypowiedzi na tym forum i nie tylko są ze wszech miar uzasadnione !

Jeszcze jedno, skoro 60% mieszkancow nie poszlo wogole na wybory, to rozumiem ze swiadomie bojkotujac market, postanowili zbojkotowac i wybory przy okazji? Byli przeciw wyborom? ;) Przeciez mogli glosowac, olewajac tylko referendum, wiec chyba jednak bylo im raczej wszystko jedno co sie bedzie u nas dzialo i w polityce i w handlu albo moze nie wierzyli, ze ich glos cos tu zmieni na lepsze.

Witam, proszę o kontakt. Właśnie naprawiam ps2 po przeróbce. Koszt ok 150 zł.

Pozdrawiam
MirekO

ale to już było(...)

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

ta ulica nazywa sie hyba radziecka

witam ja jestem użytkownikiem tego telefony. to co mogę o nim powiedzieć t to że spełnia moje wszelkie zapotrzebowania .fakt mam fioła na punkcie słuchania muzy więc jak tylko usłyszałem dźwięk z tego telefonu to mnie mało z nóg nie zdjęło aparat fot taki sobie ale widać w tej wersji ( chyba oszczędnościowej :) nie wstawili lepszego z resztą mnie nie potrzebny taki jaki jest dla mnie wystarcza bateria trzyma dobrze mały, poręczny, widać nie tylko dla kobiet

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Czy ktoś może mi poważnie odpowiedzieć? Dla mnie to jest ważne,a jeśli ktoś nie ma nic mądrego do napisania to po co się wogóle odzywa?

Myślę, że temat jest aktualny po ostatnim zbesztaniu z błotem naszych kibiców, nie można uogólniać i wrzucać do jednego wora wszystkich!

Żródło Kontakty Nr 46 9 Listopada 2006 rok

Jadąc dzisiaj taksówką rozmawiałem z kierowcą, który nie opuszcza żadnego meczu wyjazdowego ŁKS-u i powiedział, że winę za zaistniałe burdy ponoszą tylko i wyłącznie kibice łomżyńscy. Potwierdza to powyższy artykuł.

Pozdrowienia

Jak tam na stadionie? widze że zapomnieli o tym .

maciek posiadasz jakieś nowe wieści z placu budowy? (info. zdjęcia)

mozemy przesiez jadac wylacznie ziemniaki holenderskie,rosna na piaskach i sa bardzo wodniste.

tak kibice są prawdziwymi ptriotami szkoda ,że nie wszyscy . Niektórzy krzyczą -naszym wzorem jest !!! Rudolf Hess !! na meczu Lechii Gdańska

Ja nie mam "nic mądrego do napisania", ale odzywam się po to, abyś NIE tytułowała wątku "Ważne!!!", gdy chodzi Ci o jakiś kurs dla kucharzy. Forum nie jest tylko Twoje i mnie przynajmniej nie obchodzi, co dla Ciebie jest w życiu ważne (np. kurs dla kucharzy).
Następnym razem daj tytuł: "kurs dla kucharzy" i ja mam to gdzieś...
To samo zresztą dotyczy dzieciaków zakładających wątki: "namiary", "porada", "wyjazdy", "muza" itp.

Pozdrawiam.

Kefas: ciekawe, ciekawe. Społecznie czy zawodowo protestujesz ??

Udaj się do Cechu Rzemiosł na ul. Giełczynskiej i tam napewno się coś dowiesz. Mogą Ci załatwić praktykę i ukończenie kursu bo takie rzeczy cech organizuje. Ewentualnie możesz zaśięgnąć porady w zsz biuro chyba mają na bawełnie.

kafas nic nowego nie odkryłeś!! każdy , no moze każdy o tym słyszał ile jeszcze tematów na ty forum będzie??

i bardzo dobrze z tym klimatem - nie lubię chłodu.

lepiej Rudolf Hess niz kurt kombajn albo stalin a tragedia byl by juz ciegiewera

dla mnie jesien moze byc caly czas, aby tylko nie padalo za duzo

Witam czy ktoś wie gdzie można zdjąć simlocka z tego telefonu??

gigabajt kazańska 2. zapytaj tam.

Najprędzej to chyba w Wortelu sciągną

dlaczego probojesz zmienic wizerunek kibicow ? winny sie tlumaczy to raz,dwa ze co to za patriota ktorego idolami sa hitler,rudolf hess, i inni pomylency ,spiewajacy piosenki szydzace z oswiecimia gdzie zgineli tez polacy (wigry),po 3 hyba autor jest z bojówki LPR-u hehe

tamta rudera na sienkiewicza 2 kondygnacyjna na przedostatnim zdjeciu jest wlasnoscia Jana Jaroty,bueheheh kto na niego glosowal jak nawet o swoje niepotrafi zadbac ?

kaufland

pierwsze zakupy zrobimy tam w miesiącu czerwcu !

Zbych

chodziłem do szóstki i pamiętam te akcje pod katedrą,

A pamiętacie ksywki najkrwawszych zakapiorów?

moze byc ciezko ze zdjeciem simlocka
jezeli sie uda to napisz

ja tez uczylem sie w 2.byla jeszcze wojna miedzy miastem a lomzyca a takze weta bila sie z mechaniakiem.

NIE SZUKAJ ZBYT DŁUGO BO CIĘ ŚNIEG ZASYPIE ???

WALDEK27

dziewczyny są ambitne nie poprzestają na małym ???

kojarze tą ksywke ale nie moge przypomniec sobie tego goscia cz moze ktos go przypomniec

oto 2 kawalki chlopaka z lomzy.dawac tu swoje nagrywki .niech lomzynski hiphop sie rozwija,bo **** mnie trafia jak ciagle slysze tych ulizancow ktorzy promuja te miasto.

wiesz co sie liczy-szacunek ludzi ulicy.pozdro dla calej lomzy,a w szczegolnosci sniadeckiego 28,26,i calego jantara

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=05114561638268641139&act=&down=&gk=cisco

Tak tylko w momencie gdy chcesz robic cos profesjonalnie, czyli mozna powiedziec iz zamierzasz czerpac z tego jakies tam profity trzeba sie takze liczyc z tym iz musisz poniesc koszty. Plusem dla Linuxa jest to iz nie ponosisz kosztow systemu. I gdy wyjdzie taka Vista i wszyscy sie najaraja na nia i beda dlubac kase ( pomijajac ocywiscie te wersje po 15 zl :) ) ja sciagne sobie Fedore z ftpka za friko. A jezeli bedzie mi porzebny jakis program spod Windy to tez nie mam problemu.

Mysle iz do zastosowan pol profesjonalnych wspmniany Gimp oraz Blender spokojnie wystarcza.
Do tego istnieje jeszcze cala inna masa oprogramowania.

Wyzszosc Linuxa na Windowsem lub odwrotnie?

Powiem tak. Jak znajomi mi opowiadaja jakie to nowe wirusy i inne cuda im sie na kompach legna to mi witki opadaja. Od pol roku nie mialem zwiechy systemu, zadnych wirow itd.

Czesto slysze tez o tym od znajmowych jak to Linux brzydko wyglada. I az mnie krew zalewa jak slysze takie rzeczy.

Moj pulpit www.linuxsystems.go.pl/zrzutekranu.jpg

rudy błazen z druhem

Ptysiu80 jakby prezydent tego nie zrobił to ŁKS by w II lidze nie wystartował . Kania Gostyń była w tej samej sytuacji , tam nikt sobie nie poradził z finansami i nie wystartowali w II lidze . Ja ciesze się ,że jesteśmy w II lidze i będziemy mieli stadion na wiosne .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org