Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabijesz nienarodzone?- OK. Dasz klapsa dziecku? - zabiorą za znęcanie |
nic nowego. pare postów wcześniej jest to samo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabijesz nienarodzone?- OK. Dasz klapsa dziecku? - zabiorą za znęcanie |
Poproś o ekspertyze techniczną na twojej lini przyjadą i sprawdzą.
|
|
Witam. Czy w hurtowni fajerwerków w Łomży (jak sie jedzie na Śniadowo) są race na mecze itp.???
|
|
W sekcji żeglarskiej zajęcia prowadził Wasilewski Ireneusz. Miała ona do dyspozycji pięć żaglówek "Optymist". Sekcja ta brała udział w obozach szkoleniowych organizowanych nad jeziorem Rajgrodzkim i w regatach. W 1979 r. zrezygnowano z istnienia tej sekcji, a jej sprzęt przekazano dla Klubu Wodnego "Okoń" Ligi Obrony Kraju w Łomży.5 Podejmowano kilkakrotnie próby rozwinięcia działalności w sekcji kajakowej. Angażowani szkoleniowcy po krótkich okresach pracy rezygnowali z niej. Jednak nie rezygnowano. Corocznie ze środków uzyskiwanych od władz wojewódzkich dokupywano nowy sprzęt. Ogłoszono komunikat o poszukiwaniu trenera w biuletynie informacyjno - metodycznym Polskiego Związku Kajakowego "Kajak i my". Na zgłoszoną ofertę odpowiedziało kilku kandydatów. Przyjechali do Łomży, obejrzeli bazę ŁTW, sprzęt, przeprowadzili rozmowę i odjechali. Ostatecznie na pozostanie w Łomży zdecydował się Józef Oleś, były zawodnik "Yacht Clubu" Nowa Huta, "Budowlanych" Kraków i "Nadwiślanina" Kraków. W swojej karierze zawodniczej był wicemistrzem Polski juniorów w C - 2 w 1968 i 1969 r. W okresie poprzedzającym przyjazd do Łomży był szkoleniowcem klubu "Nawiślanin" Kraków. W styczniu 1979 r. zamieszkał w Łomży. cdn. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
tego nie wiem. Ale napewno jak by sie zagadało to mogliby sprowadzić. Tak sądze.
|
|
znacie wynik beach soccera Francja-Urugwaj?????????????????????
|
|
A czy na rynku są już petardy ?? ;) Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Czy ktoś z czytelników wie w jaki sposób można uaktywnić bramke sms na sieci hejah, by dochodziły wiadomości z internetu?
|
|
Sorka nie to miałem napisac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
.Wlasnie wrocilem do lomzy po dlugiej nieobecnosci i potrzebuje dobrego lekarza rodzinnego ,czy ktos moze mi pomoc takiego znalezc
|
|
a BLIZEJ ULICY NOWOGRRODZKIEJ?
|
|
no niestety....Człowiek nie zdaje sobie sprawy jakie zagrożenia czekają go w najbliższej przyszłości
|
|
Hej Mam nadzieje ze odnajde u to czego szukam od tak dawna... Chdzi mi o pisoenke zespolu Sumptuastic pt. Kocham cie Jezeli ktos bedzie mial aktualnego linka lub piosenke rosze przeslac na email amica2@o2.pl Z gory Bardzi dziekuje To wazne :) Buziaki
|
|
http://www.rogepost.com/dn/uqwx - Tu jest link :)
|
|
tyku: Lux Aeterna
|
|
Witam!Czemu nie dawano kart do głosowania w sprawie hipermarketu na zawadzkiej?prosze o odpowiedzi :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Sa 2 komisje. W roznych pomieszczeniach. Byles w obu czy tylko w komisji wyborczej?? Zbych
|
|
Gwynbleidd ...requiem już mam;)Dzięki Greg... ale włąśnie teraz szukam tej ze Step up...:) jak by ktoś miał to prosze link:) Z góry dzięki "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Spoko loko luz i spontan Znam przepisy panie loko, może trzeba panu je przypomnieć: Art. 14. Zabrania się: 1) wchodzenia na jezdnię: a) bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych, b) spoza pojazdu lub innej przeszkody ograniczającej widoczność drogi; 2) przechodzenia przez jezdnię w miejscu o ograniczonej widoczności drogi; 3) zwalniania kroku lub zatrzymywania się bez uzasadnionej potrzeby podczas przechodzenia przez jezdnię lub torowisko; 4) przebiegania przez jezdnię; 5) chodzenia po torowisku; 6) wchodzenia na torowisko, gdy zapory lub półzapory są opuszczone lub opuszczanie ich rozpoczęto; 7) przechodzenia przez jezdnię w miejscu, w którym urządzenie zabezpieczające lub przeszkoda oddzielają drogę dla pieszych albo chodnik od jezdni, bez względu na to, po której stronie jezdni one się znajdują. W NASZYM PORĄBANYM KRAJU KIEROWCY NIEUSTĘPUJĄ PIERSZEŃSTWA NA PRZEJŚCIU /ZDARZAJĄ SIĘ SPORADYCZNE PRZYPADKI/TO NIETYLKO BRAK KULTURY ALE ŁAMANIE PRZPISÓW. Niestety w Polsce kierowcy zachowują się tak jakby stale siedzieli za kierownicą i nigdy nie byli pieszymi!!!! Ja też jestem kierowcą ,ale staram się pamietać ,że jestem też pieszym!!!! Więc w tym przypadku, który opisałam mogę być dla pana świętą krową. Hindusi mówią, że człowiek, który nie robi w życiu nic pożytecznego, ale troszczy się o krowy, zasługuje na szacunek i w przyszłym wcieleniu odrodzi się znów w ludzkiej postaci. Służyć krowie znaczy bowiem służyć Bogu.
|
|
MEWA A WOŃ ALKOHOLU??? JESZCZE TWGO ZAPOMNIALAŚ OPISAĆ. BUEHHEHEHE
|
|
W tym właśnie problem- wszyscy zapominają o referendum, jak już spełnią swój obywatelski obowiązek wobec samorządu i nie rozglądają się za tym "drugim" lokalem. Ale dobra wiadomość- można iść jeszcze raz, już specjalnie, żeby oddać głos w sprawie hipermarketu. I też głos będzie ważny.
|
|
bbbb dany2004@o2.pl
|
|
taka łomżyńska organizacja
|
|
widzę,że bardzo cie interesuje temat: prowadzenie samochodu pod wpływem alkoholu. Chce pana powiadomić że bardziej panu ten temat wyjaśnią pracownicy na ulicy Polowej.A swoją pogłębioną wiedzę proszę pochwalić sie na forum. Bo na razie widzę,że pana wiedza jest na bardzo niskim poziomie. i uprzedzam,że na pana buehehe lub cytuję: FLOOREK A HU.... CI DO TEGO ?? JAK SIE NIE MYLĘ TO JA KOŃCZYŁEM ŚREDNIA SZKOŁĘ JAK TY SRAŁEŚ JESZCZE POD SIEBIE.Buehehe nie będe odpowiadać
|
|
nie no twoja wiedza jest na wysokim poziomie. zwłaszcza przepisując pół strony z kodeksu drogowego. ...Art. 14. Zabrania się: 1) wchodzenia na jezdnię: a) bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych... to teraz zabłysnełaś. TU CHYBA OPISUJESZ SWÓJ PRZYPADEK. z kad u ciebie taka wiedza, ile i pod wplywem czego poruszali sie ci dwaj kierowcy???? A MOZE CIĘ LEKKO PONIOSŁO W PIERWSZYM SWOIM POŚCIE??
|
|
Jedzie ktoś może do stolicy w najbliższy piątek około godzin 11.00-13.00? i ma wolne miejsce? Jeżeli tak prosze o odpowiedz nemezis_007@wp.pl
|
|
To jest wstyd na całą Polskę i tylko tyle. Szkoda mi tego kola. Ale podobno ma wielkie szanse wygrać. Tak słyszałem i sprawdzałem.
|
|
Widać Bóg chce te "zabytki" zniszczyć bo inaczej nie dałby człowiekowi takiego samobójczego "rozumu". :-( Zbych
|
|
nie oficjalnie kolakowski z brzezinskim ale glaz jest blisko wiec moze sie z ktoryms zamienic
|
|
Lomza w dalszym ciagu bedzie wsia
|
|
I pewnie szukasz sponsorki???
|
|
kogo popieraja komuchy ??
|
|
"Różne źródła mówią o tym, że poziom Bałtyku wzrośnie o 44-79 cm. Zagrozi to obszarom położonym do 2,5 m powyżej poziomu morza. Na rzecz morza możemy utracić, zależnie od szacunków, od 2,5 tys. km kw. do 80 tys. km kw. powierzchni lądu" - wyliczał profesor. Klimatolog ostrzegł, że wszystkie te zjawiska spowodują też zmiany w rolnictwie i leśnictwie, może się pogorszyć jakość wody i powietrza. "Poważnym zagrożeniem jest brak świadomości społecznej w kwestii możliwych zmian - nie jesteśmy na to wszystko przygotowani" - zaznaczył ekspert z IMGW. Cała informacja na onecie
|
|
Nie zauważyłem żadnych oznak żałoby w Łomży.Miasto ma się dobrze , a jeszcze lepiej nowowybrani radni.
|
|
Ja widziałem Poloneza I Malucha Brzeszczota:) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
nie ma numeru PEESEL jest numer PESEL TAK TYLKO
|
|
Nie bójcie sie bedo te wasze ulobione markety ale na OBRZEŻACH miasta typu bawełna.
|
|
Ja z pewnych względów też nie chce p. Kołakowskiego na fotelu prezydenta... Obiecał, a jakoś na razie nic nie widać... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Tak jest -niech zostanie nadal TYLKO posłem, a fotel prezydenta zostawi dla ludzi ktorzy sie na tym znaja !
|
|
Brzezinski powinien zostac...!
|
|
Mam nadzieje, ze prezydentem zostanie Brzezinski. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9138 Jak nie na Zawadzkiej to na Bawełnie... No i chyba miejscówka lepsza...
|
|
IST! 8Mbit/s polecam! znam opinie paru osob, ktore zmienily z vectry na ist i od razu lepiej...
|
|
Miałem internet w IST - i naprawde jest bardzo dobry. Niestety zmieniłem na MULTIMEDIA 1mb - był tanszy, ale dużo dużo gorszy. Z chęcią powróciłbym do IST. Ale mam umowę na 2 lata. Mądry Polak po szkodzie :-) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Co to za goopi temat? Co to znaczy: "ważne"? Agatka, nie bądź dzieckiem neostrady...
|
|
Zgadzam się, niech się teraz zrzucają Ci którzy się w przerwie przepychali!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |