poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gmina Śniadowo ma komisarza!!!

Jaki najlepszy samochód widzieliscie w Łomży??? bo ja widzialem: Astona Martina DB9, Porsche 911, 911 cabrio, Cayena, Chevrolet corwette (nowo i staro), BMW M6, Infiniti...

nieustraszoony

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gmina Śniadowo ma komisarza!!!

Hej hej:) No niestety nie mogłam się pojawić na treningu bo nie było mnie w mieście:/ wiecie...wybory i siedzenie w komisji...Poza tym mam straszny problem z moim facetem bo jak się dowiedział, że chcę zacząć chodzić na boks to fochy zaczął strzelać:/ Powiedział, żebym zaczęła grać w tenisa albo zapisała się na karate:) Pozdrowionka dla wszystkich pozytywnych "bokserów" w Łomży!!!

Tylko teraz czekać aż wygra wybory Kołakowski i z hipermarketem pożegnamy się na dobre pare ładnych lat. Jednym słowem mieszkańcy Łomży popisali się!!!

Następny plus za refleks :-).
Pozdrawiam

nieustraszoony

Prof. Kundzewicz z Zakładu Badań Środowiska Rolniczego i Leśnego PAN, podkreślił, że susze w Polsce będą trwać coraz dłużej, co wpłynie na strukturę upraw rolnych. Jego zdaniem, polskie rolnictwo dopasuje się jednak do zmian klimatu. Rolnicy częściej będą uprawiać np. kukurydzę, która potrzebuje mniej wody, niż np. ziemniaki.

Cały artykuł na Onecie

Peter:
(Z wikipedii:)
Sarkazm- dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy.

Rozumiem, że twoje stanowisko jest tchórzliwie negatywne....

A ten styl osobistych wycieczek w trakcie dyskusji na konkretne tematy to taka chamska erystyka...

Pozdrawiam

To w końcu co tam powstanie ? Powyższe odpowiedzi to raczej chyba domysły ..... Pierwotnie miało powstać centrum handlowe. A teraz, co niby?
Czy ma ktoś jakieś informacje z wiarygodnego źródła?
Dzięki

Lepsze hot dogi na stacjach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org