Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ale beka wyszła.)) |
Greg12 ten pakiet Neostrady to pakiet 10 godzin miesięcznie tak ? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ale beka wyszła.)) |
he h e . no calkiem ciekawe :-)
|
|
Małe wyjaśnienie to nie bedzie hipermarket tylko sklep wielkopowierzchniowy tzw. CH. Parking przed prawdziwym hipermarkietem jest wiekszy od tego naszego co ma być.
|
|
U mnie było podobnie, tzn mi podłączyli a sąsiadowi nie chcieli. Mieszkam 5 km za Łomża, kable są rozwieszone na słupach... śmieszne było to, że mój sąsiad mieszka bliżej Łomży jak ja. Mi nawet 4 słupy postawili, kable dociągneli i neo podłączyli. Sąsiadowi mówili, że mieszka za daleko od Łomży i neo nie będzie działało :) po jakimś czasie i jemu podłączyli. _______________ Pozdrawiam, Rafał. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
3:2 dla Urugwaju
|
|
panie Józefie bardzo się cieszę, że został Pan w Łomży. Życzę sukcesów ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
czy meczety sa zabytkami kultury ????? wedlug mnie nalezy je niszczyc a nie ubolewac nad tym jak one sie niszcza badz znikaja z powierzchni ziemi. a zes dal przyklad co innego katedry przyklad rozowju tyranistycznej ueropy, badz pierwszej organizacji terorystycznej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |